Minunatele Scorpiute *72*
Raspunsuri - Pagina 14
nastasie spune:
la multi ani, seline.frumoase pozele.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
Seline sa cresti mare si sanatoasa si alaturi de fratiorii tai sa aduceti numai bucurii parintilor
scorpiutele, o saptamana minunata
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Anina_n spune:
, fete minunate !
Ce faceti, cum sunteti ?
Avem poze noi cu noi.
O zi cat mai faina, va doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
nastasie spune:
am vazut pozele.numai lume frumoasa.off,am ramas asa restanta cu pozele.la noi a nins iar de ne-a rupt
.iar sun strazile pline de t
ne de zapada.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mina spune:
Neata!
La multi ani, Seline, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
S-aveti zi frumoasa cu toatele. Am mai trimis poze pe mail, cu ultimele manufacturi :)
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
monica-elizabet spune:
scorpiutele
noi am inceput gradinita...asa ca de azi are mama 2 scolarei
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Ana68 spune:
Sal'tare ,
Vazut poze bestiale , cu copilasi frumosi si bunataturi...si succes scolareilor...
Io am venit iarasi sa ma laud cu locul I al Luanei la un concurs national defasurat la Iasi , ...de desene
Va pupa mandea si sa aveti o zi bestiala!
mina spune:
Felicitari Luanei, si la mai multe! Cred ca e tare mandra!
Fratilor, Bucurestiul e blocat. Balti peste balti, unde nu-s balti e polei de te dai cu susul in jos, si printre astea mormane imense de zapada flescarita de aluneci pe ea intr-un mare fel. Dimineata mi-am dus vizigotul pe jos la gradi si-am ajuns acolo uzi pana la genunchi. Jale! Daca mai ploua o noapte, renunt la scoala de soferi si ma-c la aia de navigatori.......
Va tzuc si s-aveti o zi frumoasa!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Anina_n spune:
Monica, mult succes in noul an scolar, copilasilor tai !
Felicitari, Luana !!!
Ana, nici nu sti ce talent ai in casa, se pare.
Mina, la noi ninge...ca-n basme. Dar mai bine asa, decat sa ploua, cum parea toata ziua ca se va intampla, la cat de inmuiata era vremea.
O zi faina, in continuare, fete dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
monica-elizabet spune:
si Felicitari Luanei
pe toate
nina, multumim
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete