Minunatele Scorpiute *72*
Raspunsuri - Pagina 11
Anina_n spune:
Ana, daca esti in parametre, e ok !
Vad ca ai gasit scrisoarea Cristinei.
Scorpiutzele...haideti, la apel !
Uite, va las o cafea, la alegere, fiecareia ce-i place !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
nastasie spune:
Si eu pe aici.cam putin timp.la noi e ninsoare multa.abia se circula.sunt munti de zapada pe strada de la pluguri, nu ai unde parca, e un frig de-ti taie respiratia.o sa incarc ceva poze ca sun restanta.in rest sanatosi cu totii.pupici multi.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
monica-elizabet spune:
we placut scorpiutelor, va pe toate
nina si multumim de intrebare...ruxi e ok i-au scazut mult doza spray-ului(desi reprize de tuse avem destul de des...) dar a zis ca important este ca nu a mai facut crize...
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Anina_n spune:
, de la Polul frigului in Ro !
...Scorpiutzele !!! Misterioaselor, ce faceti, unde sunteti ?
Adriana, ma bucur ca sunteti sanatosi, in ciuda vremii ce o aveti si voi, la C-ta. !
In apartament cum e, cald ?
Neaparat sa ne arati poze, ca nu v-am vazut de multa vreme ! Poate ai si cu marea inghetata, cum e acum.
Monica, daca nu a mai facut crize si i s-a scazut si doza spray-ului, asta inseamna ca e pe drumul cel bun ! Sa o tina tot asa si sa scape si de tuse, intr-un final !
Nu am inca pozele de la botez pe net, dar va spun ca ne-am simtit excelent. S-a dansat intr-una, chiar si dansul pinguinului, meniaito, brasoveanca, perinitza... A fost ca la o nunta, doar ca intr-un numar mai restrans.
Peste mai putin de 2 sapt., ne reintalnim cu o parte dintre cei prezenti la botez, la o cununie, in acelasi loc.
O zi faina, in continuare, fetelor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
monica-elizabet spune:
scorpiutele
nina ma bucur ca v-ati distrat fain, sa dea DD sa fie asa cum zici tu
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Dodo-pui spune:
Buna seara,
am reaparut dupa o saptamana lipsa -nu puteam accesa deloc DC-vai ce greu a fost...doar sa ma gandesc la voi si fara sa pot afla nimic
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Anina_n spune:
Gabi, bine-ai revenit ! Cum sunteti ?
Cand mergeti la Bucuresti ? Sau ati fost, deja ?
Monica, voi tot in vacanta ?
Noi am scapat de gerul de - 32 de grade. Azi, in sfarsit am avut doar -18 grade C, dimineata.
In schimb fetele mai mici, sunt pe tratament, ca a fost un ger cu ceata, umezeala si tusesc.
Asteptam ninsorile preconizate.
O zi faina, in continuare, tuturor !
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Gabi, bine-ai revenit ! Cum sunteti ? Cand mergeti la Bucuresti ? Sau ati fost, deja ? |
Nina maine mergem la control...suntem programati la 16,30...ne vom intoarce in Navodari sambata...atunci cel mai tarziu dau de veste ce si cum a spus Dr.Carstocea de la sp militar.
sper sa va regasesc sanatoase
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
monica-elizabet spune:
Dodo sa dea DD sa veniti cu vesti bune acasa
Nina, da inca suntem in vacanta...mai e vreo saptamana si incepem si noi un nou an scolar
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
mina spune:
Salut!
Tare greu ma ajung cu timpul sa mai dau pe aici. Probabil ca o vreme o sa fiu mai absenta ca am niste probleme pe care trebuie musai sa le rezolv, dar promit sa "ma manifest" mai mult pe mail.
Va pup si sper ca sunteti bine.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it