Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdrianaSM

Multumesc de primire...

Beluistef, am citit ca ai avut o sarcina toxica, nu stii cumva ceva remedii pentru voma in exces? eu la sarcina trecuta vomam si de 10 ori pe zi, nimic nu statea in mine, am avut in total vre-o 20 de zile de spitalizare si muuulte perfuzii...nu mi-a trecut nuami la 14 sapt.sper din tot sufletul ca sarcina asta sa fie diferita...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si 4+

Ceai de ghimbir si metoclopramid ( pentru voma ), acum nu stiu exact cum isi vor face efectul, ca daca este sa-ti fie asa rau... nu tot timpul dau efectul dorit. Si acum am probleme de genul asta, cu in mai multe reprize pe zi, nu prea pot manca, sa mananc fructe nu pot deloc si nici sa beau apa.Beau rar apa minerala si ceai, nici limonada, nimic. Sarcina asta chiar mi-a dat de cap . Sper sa miste bebe repede, ca altfel nu stiu unde ajung .
Am o cunostinta care [vom tot asa mult, chiar mai mult ca mine, nu manca nimic, a facut perfuzii si de toate cele si tot nu i-au trecut starile. I s-au mai ameliorat dupa ce medicul i-a dat sa ia ca vitamine ROYAL TONIC PRENATAL cu LAPTISOR DE MATCA, GHIMBIR,CATINA, si zice ca-i este mai bine un pic, insa acele stari nu au disparut.S-au mai redus dar nu au trecut.
Si eu am avut a doua sarcina TOTAL OPUSA primei, mancam de toate, eram ca o strengaritza, nici nu ziceai ca sunt , iar acummmm...... asta mi-a pus capac.Eh, dar trec ele si starile astea,iar cand il vom tine in brate vom uita de tot si toate.

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri pai piticul e vajos ,cam 10 cm si cand ii ridici o mana canta "aho ,aho..."

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu nu ma pot plange de rau ca alte fete, dar cu toata astea am un stomac facut ghem, nu pot manca mult, azi am mancat 2 biscuiti si un pahar cu lapte, poate am sa bag si un kiwi, mancarea gatita de orice fel nu-mi cade bine, imi aduce numai neplaceri dupa.Pentru moment traiesc din salate, fructe. Dar oricum mi-e ciuda tare ca imi curg ochii dupa toate semipreparatele si niciodata n-am fost fan.

Alina 5+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare si de la noi...

am intrat, am citit, nu am timp de scris prea multe...bun venit in continuare noilor gravidute...o sarcina frumaosa!

Elena, cum e puiuta? Sunteti mai bine? Tu cum esti?

Paula, paote scapi si tu de greata... la mine a fost domnie cu sarcina asta...2 sapt de greata si s-a terminat...

Cum au reactionat copilasii la venirea Mosului?

o saptamana usoara fara probleme!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 10+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Nasol ca nu este compensat 100% ce ii dai si dr de familie, ca de nu te poti duce daca nu ii dai si ei ceva, dar si asa daca ajung la dr de familie ii cer ca pe mine ma duce la 100 ron pe luna Utrogestanul ii iau de restul la copil jucari + toate analizele care nu sunt decontate de casa de sanatate, dr meu este foarte meticulos si nu ii scapa nici o analiza

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

I s-au mai ameliorat dupa ce medicul i-a dat sa ia ca vitamine ROYAL TONIC PRENATAL cu LAPTISOR DE MATCA, GHIMBIR,CATINA, si zice ca-i este mai bine un pic, insa acele stari nu au disparut.S-au mai redus dar nu au trecut.

oare aceste vitamine se pot lua si preventiv, sau numai cand apar starile de greata si voma?

imi pare tare rau ca te simti asa...stiu foarte bine ce inseamna sa nu poti pune nimic in gura, sau daca reusesti sa manci ceva sa dai afara in cateva minute...dar trebuie sa ne incurajam, comorile noastre merita toate eforturile...

apropo, vroiam sa te felicit pentru bebe nr.3..si eu tot trei imi doresc.

**************************************************************************************
Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Sheri pai piticul e vajos ,cam 10 cm si cand ii ridici o mana canta "aho ,aho..."

De unde? aho-aho!
Si dulciurile cine le-a papat? Te-ai sacrificat tu, ca de, inima de mama?

Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

De la Metro
Pai cate dulciuri a primit asta mica o sa facem si eu si tati diabet,ne luptam ce sa facem
A mancat si ea ieri din ele dar nu prea se omoara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdrianaSM

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

I s-au mai ameliorat dupa ce medicul i-a dat sa ia ca vitamine ROYAL TONIC PRENATAL cu LAPTISOR DE MATCA, GHIMBIR,CATINA, si zice ca-i este mai bine un pic, insa acele stari nu au disparut.S-au mai redus dar nu au trecut.

oare aceste vitamine se pot lua si preventiv, sau numai cand apar starile de greata si voma?

imi pare tare rau ca te simti asa...stiu foarte bine ce inseamna sa nu poti pune nimic in gura, sau daca reusesti sa manci ceva sa dai afara in cateva minute...dar trebuie sa ne incurajam, comorile noastre merita toate eforturile...

apropo, vroiam sa te felicit pentru bebe nr.3..si eu tot trei imi doresc.

**************************************************************************************
Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Ea le ia in loc de vitaminele astea ce le luam noi, Elevit, ca medicul i-a zis ca sunt mai bune alea ca sunt naturale. Eu zic sa intrebi medicul tau si daca nu are nimic impotriva le poti lua, ca sunt pe baza de laptisor de matca. Eu nu am ajuns inca la medic, pe 16 dec. ajung si o sa-l intreb atunci.

P.S. incearca la semnatura alta culoare ca rosu asta bate tare la ochi si nu intelegi versetul ala frumos care l-ai pus acolo. Inca nu m-am hotarat, dar vreau sa-mi pun si eu unul la semnatura.
Multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

De la Metro
Pai cate dulciuri a primit asta mica o sa facem si eu si tati diabet,ne luptam ce sa facem
A mancat si ea ieri din ele dar nu prea se omoara

nici a mea nu se omoara cu dulciurile, doar tort papa, pb ca primeste f rar. Auzi, dar restul piticilor unde sunt? in padure?

Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput