Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

'neata!

Eu aseara am avut prima repriza de Asa si la Ale vomitam si imi era f rau seara. Of!
Eu i-au tot acifol de 5 mg. Doar ca n-am idee cat costa. Eu am reteta de la CMU deci cred ca nik compesat.
Sa aveti o zi frumosa!

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Imi pare rau ca au aparut si la tine reprizele de .Lasa draga ca o sa treaca, eu deja m-am obisnuit si sincer nu stiu cum va fi cand or sa ma lase reprizele de ..o sa le duc dorul ...glumeam, abia astept sa scap de ele.

Fetelor eu poftesc intr-una la CARTOFI PRAJITI, am descoperit ca-mi imi plac fooooaaaarte mult si sunt singurii dupa care nu-mi este rau dupa ce-i mananc. Ii mananc goi cu o paftaaaa si acum mi-e ciuda ca de ieri nu avem gaz, de la deflagratia aia ce a fost la o statie de-a lor si nu pot face cratofii ravniti ... ziceau ca dau drumul aseara, dar nici in prezent nu au dat drumul, am stat si fara centrala si fara...cartofii prajitiiii .
Nu sunt sanatosi, dar asta ravnesc intr-una.

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

Adriana e servesc ceai daca ne dai cu lamaie nu? sa mai taie din greata

Alina sa stii ca si dr mei mi-a spus "sa fie intr-un ceas bun" si cred ca o incurajare din partea medicului e bine venita oricand

acifol de la zentiva iau si eu tot asa cu 5-6 lei, nu mai tin minte exact

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 9+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

'neata!

Eu aseara am avut prima repriza de Asa si la Ale vomitam si imi era f rau seara. Of!
Eu i-au tot acifol de 5 mg. Doar ca n-am idee cat costa. Eu am reteta de la CMU deci cred ca nik compesat.
Sa aveti o zi frumosa!

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

imi pare rau ca ai inceput sa ...si eu am starile astea nasoale tot seara, dimineata sunt plina de energie si buna dispozitie

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 9+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Beluistef, nu sunt sanatosi cartofii prajitii dar daca nu-i dai afara e foarte bine..important e sa ramana ceva in stomac...si ideal ar fi cat mai multe lichide, dar eu sarcina trecuta nici lichide nu puteam sa beau, de aceea am ajuns deshidratata...
concediu placut sa ai, si multa odihna (ma rog, atat cat se poate acum ,inaintea sarbatorilor)

ooana, cu muulta lamaie, sigur, sa ne mai si fereasca de raceli in sezonul asta...chiar ,ma gandeam sa incerc sa mananc lamaie goala cand vor incepe greturile, sa vad dc functioneaza...

larissa_79, imi pare rau pentru voma..cunosc senzatia nasoala..:(

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna fetelor!

Va citesc de vreo doua saptamani, vin si eu sa ma alatur odiseei voastre. Sunt insarcinata in 8 saptamani, UM 07.10.2009, DPN 14.07.2010. Data nasterii mele - 30.03.1975. Mai am o fetita nascuta pe 18.03.2007 (albinuta de martie-aprilie).
Spre deosebire de prima sarcina, acum am avut "placerea" sa cunosc stari de greata, fara . Saptamana trecuta cel putin a fost cumplita, saptamana asta parca e mai bine, dar stau in permanenta cu nodul in gat. Abia astept sa scap de starile astea.
La ginecolog nu am ajuns, a facut doar ecografie la 7 sapt unde totul era in regula, inimoara bate deci e bine.

Ma bucur sa va cunosc, sarcina usoara tuturor, sa speram intr-un drum lin spre aventura din iulie-august.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Arissa bun venit!

Belu
stai asa ca am cautat bonul si ai dreptate e 1 leu , eu luasem si o cutie de ceai, iar totalul a fost 5 lei

de cartofi prajiti ce sa va spun sunt mncarea mea preferata ....si mie imi plac cu usturoi si muraturi, nu stiu ce e cu combinatia asta, dar sunt innebunita dupa ei ...de frica sa nu mananc prea des, mi-am propus maxim 1-2/sapt, nici nu cumpar prea multi o data ...acum nu am deloc in casa

Oana 9+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Buna fetelor

Imi pare rau ca va luptati cu greata. Eu nu mai am nici un fel de semne de bb in burtica (in afara de balonare si pishu des), asta inca de joia trecuta. Astept cu nerabdare sa ajung maine la doctor sa vedem cum stam.

9+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

arissa, bine ai venit, o sarcina usoara iti doresc...sa treaca repede starile de rau...

adrianaBuc, bucura-te ca te simti bine...esti o norocoasa!multa bafta maine la dr.

vai fetelor, ce pofta mi-ati facut de cartofi pai! daca adoarme repede fetita mea, ma duc si-mi fac o portie...ce interesant mi se pare, la prima sarcina n-a avut nici cea mai mica pofta...

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Am trecut in listutza noile gravidutze, daca vedeti neconcordante sa-mi ziceti sa modific.

Arissa bine ai venit printre noi, sarcina usoara si la termen.

Adriana, ai dreptate nu sunt sanatosi, insa sunt singurii care-mi cad bine si nu am greatza. La LUISA, daca va zic ca pana a miscat am baut la Cola in fiecare zi, iar din luna a 8-a am, poftit la bere si trebuia sa beau cate un pahar mai zilnic.. Nu ai ce sa faci cu poftele astea, mai ales daca ti se face rau si eu fac urat cand am o pofta si nu o satistac ( ma doare burta tare, ametesc de nu ma mai tin pe picioare, ma doare stomacul si am voma continua ) nu am ce sa fac din nefericire.

Ooana si eu ii manac goi, sau cu mujdei si muraturi , ciudat stiu, dar te pui cu BEBE...

Elena, 9+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Samburelul devine bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Elenus, scuza-ma, te rog, alta data nu o sa mai chiulesc! Mi-e tare frica de biciul ala . Ce face Luisa? Cum se mai simte?
Si sa stii ca si eu mananc cartofi prajiti mai mereu, desi altfel de mancare cu ulei nu pot manca, de exemplu, cascaval pane sau snitele. Si te sfatuiesc sa-ti iei o friteuza pentru cartofi, daca mai ramai fara gaze

Sheri, eu iau Acifol de 5 mg si ultima data am dat pe el 1,16 lei. Iti dai seama ca farmacista nu a mai asteptat sa scot eu inca 16 bani...Se pare ca e totusi bine la tara, aici, cum zic eu. Cat am stat in Bucuresti, luam banii azi si pana maine nu mai erau.

Arissa, bine ai venit printre noi! Sa ai o sarcina usoara si apoi un bebe frumos si sanatos!

Mai fete, eu nu am niciun fel de senzatii ca as fi , nu am senzatie de voma, nu greturi, decat dimineata, cand ma spal pe dinti, dar imi trece mancand. Voua vi se pare ca v-a crescut burtica? Ca eu ma uitam ieri in oglinda si am vazut ca s-a marit, desi era si inainte maricica de la colacei, dar acum s-a intarit si mai mult si se simte la pantaloni.

Alina, 9+

Cum creste bebe

Mergi la inceput