Albinutze de Mai-Iunie 2009(44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Miruta ai PM

Mergi la inceput

Deea unde umbli mamicule????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

lavinia fataaaa tu nu ma supara si nu-mi corupe cuscra ca ...daca te-ntereseaza am si eu lipici si il trimit in colet direct....pai ce vrei sa raman asa ciopartita?Sa stii ca stricam pretenia auzi?
yoanna pai cu alcool doresc si euca m-am saturat de daia pt copii
asa cuscra tine-te tare ca maimutica asta mica de lavinia vrea sa raman eu grasa si urata si la nunta la copii sa fim ca Stan si Bran....vrea sa ne dezbine cuscra.Numai cand a auzit i-s-au desumflat rotile la Lamborghini
ramona pai mai am si momente dastea da trec repede peste.Inainte baga tot de inseamna deget dar de ceva timp incoa baga doar pe alea doua si cu mana cealalta le impinge,cred ca da noroc cu omuletul din gatSi nu vrei sa te copiezi tu cu cuscra mea in alta parte ca si asa mor de nervi din cauza kg in plus?

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

da' ce activitate pe-aici....n-aveti somn 'coanelor?

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 4? multumim!

Mergi la inceput

Daniela....nu ne mai copiem fata ca acu arat si eu ca omu dupa sarcina.Din 20 de kg...am dat 8 la nastere,2 kg in primele 2 luni si sunt tare mandra ca am ramas cu 10 kg in plus
Cris...nu o asculta ca minte cuscra`ta!!!!Sa mor de nu....uite exemplu : si maica`mea ma ameninta si imi promite de vreo zece ani ca taie de la ea si imi da mie kg.....si nu mi-a dat nimic....pun pariu ca Dana e la fel...numai gura e de ele.

P.S. - mi-am dat foc la valiza....ma face Daniela in mesajul urmator.... de nu imimai trebuie nici kg nici forum....somn direct....direct la al 3-lea vis ma trimite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

da da, maaare activitate aici; si la mine-n casa ca rade fi'mea cu deloc somn

bamsy, sr'mana

dani3lla, super dulcel Denis, asa face si minunea mea

multumesc de aprecieri fetili

adevarat spune Ioana ca suntem o odisee frumoasa cu bebei frumosi si sanatosi

philip, mie dr asa mi-a zis sa incep cu un sfert de galbenus; noi dam numai o masa la ora 13, sau la pranz, in functie cum se trezeste peste vreo 4 -5 zile trecem si la branzica; prefera doar cartoful dulce si ma innebunesc, nu vrea normal;

cris, cartoful dulce e nebunia ei si asta papam noi cu spor si un pic din celelalte legume

a, trimis sotul din dotare sa o adoarma caci prea numai eu o adorm si o aud cum se miorlaie, dar ma abtin sa merg

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

dati pe euforia e ceva fain cu bebelusi

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

ma mai laud oleaca cu fiica=mea...
http://s50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/?action=view¤t=IMG_1838.jpg
mie nu-mi vine sa cred cat de expresivi au devenit copiii nostri
ati observat?

ps: Laura, n-o adormi pe Maya la san?
am vazut si eu la euforia, dar deja am depasit etapa asta...

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 4? multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P

Daniela....nu ne mai copiem fata ca acu arat si eu ca omu dupa sarcina.Din 20 de kg...am dat 8 la nastere,2 kg in primele 2 luni si sunt tare mandra ca am ramas cu 10 kg in plus
Cris...nu o asculta ca minte cuscra`ta!!!!Sa mor de nu....uite exemplu : si maica`mea ma ameninta si imi promite de vreo zece ani ca taie de la ea si imi da mie kg.....si nu mi-a dat nimic....pun pariu ca Dana e la fel...numai gura e de ele.

P.S. - mi-am dat foc la valiza....ma face Daniela in mesajul urmator.... de nu imimai trebuie nici kg nici forum....somn direct....direct la al 3-lea vis ma trimite

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

* * * * * www.youtube.com/user/biamona#p/a" target="_blank">Filmulete cu Bianca * * * * * Atat a crescut pana acum fata noastra * * * * *

Hai ca te las in noaptea asta sa dormi ca lumea ....da sa vezi maine....pai din mine curge sange si tu ma denigrezi in fata lu cuscra'mea?Stai ca beau eu neste vin sa-mi fac sange din nou si maine....praf te fac

Mergi la inceput

Gata ca ma duc la somn ...votat picii...degetica e pe pag 3 asa ca pot dormi linistita si nani placut......

PS Ramona....pe maine

Mergi la inceput