Puiuti de Randunici 2008!! (339)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Aoleu,Luny -multa sanatate Mufarinului,sa nu fie nevoie de internare!Ca nu imi pot tine gura:ce doctor nenorocit
Cuscra,chiar ma gandeam ce mai e cu voi
Simo-Mimo,cred ca te-a cuprins nostalgia.tare frumusel si induiosator filmuletul cu Teodora
Luni o sa imi filmez si eu baiatul cantand la pian.
Olga,am facut comanda de carticelele alea-ca tare mi-au placut.I-am luat o carte si lui David si uite asa se maresc cadourile de Mos.
Trebuie sa ma duc sa le iau azi dulciuri,fructe,o masinuta si o carte la fiecare pt Mos Nicolae.Sunt asa de curioasa cum va reactiona Sam..a,sa nu uit jorditele

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

of luny, imi pare tare rau de patania voastra, dar mai ales de bietul mufilici ... eu inca o aerosolesc pe teo acasa si o doftoricesc, desi nu stiu daca nu va trebui totusi sa ajungem la pediatru dupa cum se prezinta....om vedea, insa merg direct la medlife, macar dr noastra e draguta si pot discuta cu ea, pot sa-mi spun parerea (ca ma injura sau nu in gand sau dupa ce plec, nu ma intereseaza, macar zambeste in prezenta mea); e scump, stiu, dar in chiloti merg, cum se zice (stiu f bine ca eu sunt norocoasa ca pot face eforturi sa "merg in chiloti" altii din pacate pot sa mearga si in c.... gol ca nu au de unde), si la unii" din stimabilii" mei colegi, cu vocabular de mahala nu merg cu copilul; noi am mai discutat pe tema asta, stii parerea mea: DA-I PESTE BOT NESIMTITULUI si reclama-l, ca asa poate invata ca e acolo la serviciu, de unde ia bani, banii nostrii, nu conteaza cat de multi sau putini sunt banii astia, ca nu sunt pacientii de vina ptr sistemul nostru de sanatate si nu numai, de rahat! Chiar si de ar face gratis munca asta, inseamna ca face ca asa vrea si ca atare comportamentul fata de oameni trebuie sa fie PENTRU OAMENI!Suna urat cum am scris mai sus, insa as fi spus sa ii dai peste gura si nu peste bot, daca parea macar un pic uman, dar cum abordarea lui a fost de animal (si cred ca jignim uneori si animalele....), nu merita sa spun altfel! imi pare tare rau ptr voi ...si asa eram eu in melancolie blegoasa la intoarcerea in minunata noastra tara ...asa as mai zice.....dar am zis poate prea mult, probabil chiar voi supara pe unele din fete, imi pare rau, dar ...asta e ...cred ca trebuie sa stau cuminte in continuare in barlogul meu, sa nu starnesc valuri ...
cuscra draga, daca tot nu pleci din cauza de barbat patriot , eu nu plec din cauza de...una alta , emigreaza tu in bucuresti, macar sa te "balamucesti" de tot , si sa am si eu cu cine bea si injura pe teme "patrioate"
gataaaaa, nu mai zic nimic, intru in hruba mea sa nu mai supar pe nimeni

mai zic doar ca:

din cate inteleg ursu are in dotare nepotica nou-nouta ...sa iti traiasca nepotica draga ursu, sa fie sanatoasa si ea si mamica ei!

mihu ma bucur ca si voua va place melodia....daca nu ai salvat deja mp3,mp4, da accept la "individa" care ti-a aparut pe lista de messenger

alicel ma uimeste mereu copilul tau in mod f placut ... no comment deci, ca nu am ce mai zice, daor ca o -acesc de vorbareata mica! .... kya te "incalzeste" cu ceva daca iti spun ca la noi mai trebuie sa treaca "ani lumina X 2" ?

nu mai nominalizez la pupaturi ca ma apuca cina , asa ca va pupacesc fara exceptie , -ici si la puiuti si sa fie sanatosi!

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Multumim mult de aprecieri...

Kya, deloc nu trebuie sa vezi asa lucrurile! Sanzi e mai mica decat Thea, sa vezi, dupa ce o sa inceapa sa vb, progresele vor fi rapide si uimitoare, de la o zi la alta!! Si, crede-ma, dupa ce va incepe...nu se va mai opri, desi uneori ti-ai dori un moment de liniste...

Luny, oare de ce imi suna ata de cunoscut??? Eu am fost internata o noapte cu Thea, la urgente, cand a avut laringita...O experienta triasta rau...am mai povestit eu de copiii legati de pat cu fasii de pansament...In fine, a doua zi am plecat si eu acasa pe semnatura, doctorita care mi-a semnat externarea facandu-ma nebuna in fata...Nu vreau sa-mi amintesc... Sanatate multa, multa!!!

Sovi, merci de sugestiile muzicale, cum am timp, postez si eu peferintele fii-mii!

Ariel, , sa te faci bine!

Olgutz, abia astept filmulet cu Soph! Mie mi-e draga rau Thea cand le poceste. Spre ex, acum zice "t" in loc de "s" si "p" in loc de "f". Asa ca avem "toate tacul"= scoate sacul (cu jucarii) sau "tuc pute"= suc de fructe. Mi-e draga rau cand numara, dar nu reusesc sa filmez. Cea mai folosita varianta e asta "unu, doi, tase, ot, deceee!". Cu puzzel-ul, noi avem deja si e f util. Thea are unul simplu, cu meserii (adica doctorul, ustensilele lui, bucatarul, cu ale lui, etc). Ii place mult si a invatat o groaza de meserii. Are 24 de piese si mi se pare tare util/dragut. E in genul www.dtoys.ro/modules.php?name=produse&e3=16" target="_blank">astora, nu-l gasesc acum pe cel pe care-l avem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Na ca am uitat-o pe Thea,care ma minuneaza din ce in ce mai mult.Alice,ai o fata sclipitoare

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Simo, abia astept sa vad micul pianist. Ai grija de tine si de burtica

cuscra draga, mai bine la distanta. Macar asa ne pierdem doar noptile
Lasa ca bem de Revelion pentru tot anul

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am culcat muciosul-bai vere ce de kko e sa ai puiul bolnav In momentele astea,parca-mi pierd cunostintele()..La naiba!!

Sa va mai spun si de bunel?!Of,of..Cu o durere de nedescris,o spun:cred ca-l pierdem! Anul care vine,simt ca va fi ultimul..Luni merge sa i se faca si o scintigrafie osoasa,se pare ca a ajuns nenorocitul de cancer,(si)acolo..Off,dragelor..

Muf,pui drag,sa ai sanatate! Doamne-ajuta,sa veniti cu vesti bune!

Simo-neaparat sa dai raportul dupa vizita la dr.

si pentru cine mai are nevoie!

Stela

Si acum,sa schimb tonul mesajului ca nu se cade asa ceva-inainte de Mosii atat de asteptati

Incep cu Thea,dlaga mea,despre care nici nu stiu ce sa mai zic-doar ca e o dulceata,un borcanash cu miere si-o printesa desteapta,desteapta!!

Mih ia un de la mine,sa mai uiti de Flashforward! Hai ca trece repede timpul!

Fata nu-l alegem noi pe Vantu asta,presedinte,daca tot le face el pe toate-ordinele,banii si imparteala?!Prea shmecher,tipul!

Sov am salvat linkurile Noi nu prea ne youtubim..I-am tras de pe filelist vreo 20 de ep.din clubul lui mickey si vreo 4-5 filmulete cu Thomas si nu ma mai doare capul Mai avem si vreo 2-3 dvd-uri cu einsteinul si gata treaba

Olga noi avem puzzle,puzzle cu 6 si 9 piese,dar inca nu s-a prins care e treaba,sau nu stiu eu sa-i esplic Cred ca alea www.ravensburger.com/usa/products/children_s_puzzles/block_puzzles/index.html" target="_blank">ravensburger sunt mai interesante si mai usor de inteles

Hai mai Mimo,mie imi pare neschimbata-tot fatzuca de copil are!Si parul bucalat..

Ari ho-ho-hoooo!! Fata,odihneste-te nitel ca faci urat Interesanta homeopatia asta,cand mai ai chef,baga!

Ohoo..liana da' zici bine draga! M-am saturat sa vad oamenii(bolnavi) plecand capul in fata unor animale care au impresia ca-s buricul pamantului! Si aici nu ma refer numai la personalul medical! Mi-e sila!!
Oricum,nu te agita,nu merita,astia trebuiesc-ori pusi la locul lor,ori tratati cu indiferenta-ca asta ii doare cel mai tare!

Si-uite asa,mi-am amintit eu de gogoneata:
Sunt cea mai mica din gradinita,
Cu rochita scurtulita,
Si cu parul dezlegat,
Am uitat ce-am invatat.
Mie-mi plac bomboanele,
Jocul cu baloanele,
Toata lumea ma rasfata
Si ma striga “Gogoneatza"

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

hrrrrrr....asta era sunetul bolovanului de la hruba mea, mai scot nitel capu' ....ca fiindca uitai sa spun ca azi noapte am vazut la cinemateca gogneata teo-de-mimo ... ce vremi ... deja repet si eu acasa dansuri, scalambaieli, una alta ... ma pregatesc de atmosfera viitorului ...
zozelici mortala esti cu poezioarele ... bea o tuica fiarta soro ..trece raceala si iti mai aduci aminte si alte poezioare

optimista, "cuscr-o", optimista ...think pink, ha? cumva ai furat coldeluta loz ?

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Si-uite asa,mi-am amintit eu de gogoneata:
Sunt cea mai mica din gradinita,
Cu rochita scurtulita,
Si cu parul dezlegat,
Am uitat ce-am invatat.
Mie-mi plac bomboanele,
Jocul cu baloanele,
Toata lumea ma rasfata
Si ma striga “Gogoneatza"

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Vai, Zozelici, ce-am mai plans cand a recitat Alex poezia asta la grupa mica

pentru bunelu...Din pacate stiu cat e de dureros sa-i pierzi

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

De-ale Teutzei

In parc

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Sa va mai spun si de bunel?!Of,of..Cu o durere de nedescris,o spun:cred ca-l pierdem! Anul care vine,simt ca va fi ultimul..Luni merge sa i se faca si o scintigrafie osoasa,se pare ca a ajuns nenorocitul de cancer,(si)acolo..Off,dragelor..

imi pare tare rau...te inteleg prin ce treci ....dar Dumnezeu e mare...cine stie

Mergi la inceput