Puiuti de Randunici 2008!! (339)
Raspunsuri - Pagina 15
lianam spune:
doaaamne si melcul e mai sprintar decat netul meu
... am reusit sa citesc cate ceva si sa vad poze si filmulet
...
olgutu
nu stiu cum sa mai zic ca e teo....secretii la greu, haraie, tuseste, abia respira...dar un stropicel mai bine cred ca tot e, ca fata de acum vreo 2 zile doarme un pic mai bine noaptea si n-a mai facut febra (cel mult subfebrila); oricum, nu a avut febra f mare...e mai "plangacioasa" si mai "urlatoare" treaba ca e combinata si cu stomacelul care o chinuie (poveste veche, cu cantec...) si inca e un mister pe care sper sa il elucidam cat mai curand....si uite asa....sper si incerc sa le tin in frau si sa le rezolvam
... am vazut-o pe sofi frumusica cea ochioasa si vorbareata
; e o dulcica
...
am vazut si poze cu matei-ochi frumosi si stefan dragutul cu zambetul lui enigmatic
... si poze cu masina (care e in topul preferintelor mele din ce am avut pana acum si inca plang dupa ea
); sa o stapaniti sanatosi
... si am vazut si poze din Viena
...ce-mi faci nicoooooo
... de o saptamana "imi ling ranile" si tu mi le redeschizi
... ei, cu "rani", fara "rani", eu tot te pup
, ca asa cu "miros" de austriaca nu cred ca te-am pupat ![]()
mimo
isteat-o
... ai ghicit tu bine cu revelionul, numai ca nu se stie daca dorinta va deveni si putinta
....
as mai zice, dar am uitat cu totul ce si daca trebuia sa mai spun ceva, cuiva.....send msg si turn off...trec si eu langa teutzu meu si daca am noroc poate si dorm putin...daca nu...astept pensia si atunci o sa "ma razbun" ![]()
-ici la puiuti si mamici si sper ca de azi sa ne "loveasca" pe toate/toti valul de sanatate si de mai buna dispozitie!
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Nicoleta spune:
Liana, nu am vrut sa deschid rani. Doar sa va mai delectez cu cate ceva... Sanatate micutei tale. Si tie putere, ca uite cata energie pui in toate!
Despre masina, imi place din ce in ce mai mult, desi nu e cea mai cea sau nici intre cele mai cele...Dar am zis si mai zic: la vremuri noi, masini mai ieftine. Am ales masina dupa buget. Era ea redusa, dar na, confortul lasa loc de mai bine, spatiul in portbagaj este limitat... Sotul meu zice ca in mod cert nu este loc de 3 copii in spate! Si eu i-am zis ca daca vorbim de 3 copii vorbim si de masina noua, de bani mai multi...
Te pup. Si va iasa planurile cu Revelionul!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mihutza11 spune:
La multi ani Cami! sa fii sanatoasa, fericita si de ai tai iubita!

Nico sa va fie de bine masina.. sa stii ca aici japonezele sunt cele mai bine-vazute.. numai in Los Angeles ce am vazut BMW-uri ce n-am vazut in viata mea..
mai oare astia limite nu au? ca de criza sigur nu au auzit:
http://www.220.ro/mSnKgzRh15/Frankfurt-Blocat-De-Un-Botez-Tiganesc
ce mai trai pe ei, bietii..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
gecko spune:
Luny, multa sanatate Mateiasului si voua putere sa treceti si peste asta.
ma gandesc la voi si sper sa scapati cat mai repede de spital.
O bila
foarte neagra pentru comportamentul invidului respectiv
.

La Multi Ani
fericiti, sanatosi, draga Cami!!! Multe impliniri si multa veselie langa comorile tale!!!

Multa sanatate puiutilor bolnaviori
si cate o imbratisare calda
pentru mamicile ce se macina pentru ei.
zozela spune:
La multi ani,Cami!!
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
Nicoleta spune:
La multi ani, draga Cami! Multa sanatate, bucurii si viata imbelsugata!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Olgutzika spune:

Cami

Numai fericire, impliniri si multa sanatate!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
aliceionescu spune:
La multi ani, Cami!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa traiesti 1000 de ani!
Olgutz, eu nu pot vedea filmul cu Soph, pls, pls!!! Il mai pui o data? Am vazut unul mai vechi si, cand o intrebai tu pe Soph cum spala masina si ea arata, Thea zice :" Nuuuu, pala ainele!":))))
Nico, super masina, super pozele, super tot! Sa o stapaniti sanatosi. Te rog mult, mai spui inca o data pt o zapacita ca mine, cum e amestecul ala cu miere si propolis? Ca am in casa si as prepara si eu...Si mai zi-mi, nu se face mierea amaruie de la propolis?
Liano, m-ai terminat cu viteza netului tau!!:)))) Cat de frumoasa poate fi Teo in felicitarile alea doua, m-a topit!!!

Mimo, ce paste cu malai ai gasit? Nici nu stiam ca exista, dar m-ar tenta...
Reeevin...
mimonix spune:
Cine sa traiasca?Cine sa traiasca?Cami sa traiasca! Cami sa traiasca! Laaaaaa Muuuuuuulti aaaaaaani!

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
cami33 spune:
Neata si va multumesc din suflet pentru urari, dragelor! M-ati emotionat tare de dimineata, mai ales noruta scumpa cu pupicul ei

Va invit la o cafeluta 

si un piscotel 

, alcoholicele le lasam pentru mai tarziu![]()
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)