Dialog cu medici: vitamine, minerale pentru copii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns netedumoni spune:

buna ziua
sunt o mamica tanara cu mii de intrebari...in primul rand mentionez ca am un baietel de 6 luni care manca lapte praf pana la 5 luni jumate.la 4 luni a varsat sange si am fost internati la tg mures cu diagnosticul de hemoragie digestiva superioara.a primit tratament cu axid etamsilat si antibiotic.tin sa mentionez ca tote analizele iau iesit bine si practic nu are nimic.a continuat sa vomite de la lapte praf si l'am trecut pe lapte de vaca de la care se pare ca nu are nimic.e putin anemic si nu stiu ce pot sa ii dau pentru asta tinand cont de situatia lui.si altfel de mancare,vitamine la varsta lui ce pot sa ii dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana2010 spune:

Copilul meu (are 8 luni jumate) are hemoglobina mica. Ni s-a recomandat Ferum Hausmann, insa nu-l tolereaza absolut deloc, are crize in care urla si plange. Ce alta varianta de Fe imi recomandati?
multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Am un baietel de aproape 2 ani. In conditiile in care meniul zilnic consta in 2 mese bazate pe lactate, una din legume si carne si una din fructe, mai este necesar sa-i administrez alte vitamine sau minerale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Buna ziua,as dori sa stiu si eu daca este recomandat sa yi dau fetitei mele de 2 ani si 5luni vitamine,mentionez ca nu iam mai facut analize cam de 2 ani si un pik,doctora noastra de familie ne-a spus k este un copil normal pentru varsta ei,dar ma ingrijoreaza ca nu prea mananca fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Buna ziua,

baietelul meu in varsta de 1,10 ani acum ma chinuie cu masa de pranz inca de la varsta de 1 an; daca ar manca iaurt dimineata la pranz si seara ar fi cel mai satisfacut; cand ii daceam mancare pasata, manca, nu intotdeauna, dar manca. Acum insa pe langa marea dragoste iaurtul si laptele NAN dimineata si seara, prefera pastele, crenvustii, ou cand are chef, dintre fructe mananca banane, piersici, struguri, iar la capitolul carne nu il inteleg. Are zile cand mananca bucatele de carne, dar de cele mai multe ori o scuipa. Din ciorba cate putin, iar cu piureul la fel, cand vrea, cand nu vrea. NU INTELEG de ce ii plac atat de mult borcanelele cu piureri din legume si carne pt bebelusi. Din disperare ca nu mananca mai nimic, ii mai cumpar si din alea... Il rest, este vioi, istet si dulce rau. Credeti ca un supliment cu vitamine l-ar ajuta sau cum sa procedez cu el? Nu aud decat lasa-l in pace ca va manca... dar cand?

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Buna ziua,as avea o singura problema fetita mea manca ce ii dadeam,manca fructe ,legume,peste,la legume chiar nu facea nazuri,a baut chiar si suc de ridichii,acum insa are 2 ani si o luna si s-a axat doar pe cateva alimente refuzand sa manance sau macar sa incerce altceva,ceea ce ma intereseaza este sa stiu daca isi ia suficiente vitamine din urmatoarele produse pt care a facut o pasiune si anume: cartofi,lapte,cereale,suc de portocale,mar,ou,usturoi,paine,orez ,grisi.Alte alimente nu vrea sa le incerce sau daca le incearca se stramba,tremura de zici ca ii dai lamaie.Va rog respectuos sa-mi spuneti daca unui copil in crestere ii ajunge doar atat.Mai bea si suc de morcov cu mar cateodata si pe langa astea grisine,sticks-uri,prajiturele,ceai de menta foarte mult sau de fructe de padure ,cam 1,5 l pe zi,apa o refuza cu desavarsire.Va multumesc si va rog cu respect sa imi acordati atentie.MULTE MULTUMIRI CA EXISTATI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bejenarudana spune:

buna ziua am nascut acum 4 luni si de atunci tot imi ies furuncuri ma puteti ajuta cu un sfat cum as putea scapa de stafilococ am luat dalacin,augumentin,oxacilin multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacernea spune:

Buna ziua,

As vrea si eu sa stiu daca la un bebe de 3 luni, in afara de vigantol se mai da si altceva? vitamina C, calciu?etc. Bebe este alaptat la san.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns domneasca spune:

buna ziua doamnelor ma numesc gabriela si am 21 de ani.am o fetita de numai un an si 2 luni si nu prea are pofta de mancare are si acuma 10 kg de 3 luni nu pune pa ia si a inceput sa slabeasca dr nu vor sami dea nici o vitamina pentru ca cica e prea grasa ce sai dau ca sa mannace mai mult sau cel putin sa manance tinand cont ca suge la san foarte mult.am nevoie de un sfat.va multumesc pentru timpu acordat.

Mergi la inceput