Vopsele par

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Daca iti merge bine cu 1-2 tipuri de vopsea, ar fi bine sa nu le inlocuiesti un anumit timp

http://verze.ro
simtul umorului inca nu a murit
femei cu simtul umorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

eu folosesc "color soin".este pe baza de extract de plante.disponibila in toate nuantele.de la blond la negru.daca te intereseaza trimit pe pm unde se gaseste(sa nu fie considerata reclama).eu de 2 ani folosesc,prinde foarte bine firele de par alb(eu sint din pacate mai mult alba ).o seara bunamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

kover.m-ar interesa si pe mine unde se gaseste si la ce pret este,merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eldeea77 spune:

Va recomand SUBRINA pt cele care vor nuante de rosu pana la negru ( se gaseste doar in saloanele de coafura ), din punctul meu de vedere este cea mai buna vopsea de par; pentru blonde, cele care v-ati saturat de GARNIER, mai puteti incerca BES ( parca asa ii zicea ); are o paleta foarte mare de nuante si rezista si acopera destul de mult. Am incercat aproape toate vopselele de pe piata si am ramas fidela acestora doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75
kover.m-ar interesa si pe mine unde se gaseste si la ce pret este,merci
trimis pm.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xty08dec08 spune:

hello...eu cand ma vopsesc cu orice vopsea obisnuita ori am mancarimi, usturimi pe scalp, ori la o zi dupa, ori cand ma clatesc de vopsea resimt o amorteala a limbii si a buzei superioare...Este o reactie alergica?! Am incerca si Color and Soin si mi-a fost mai bine. Acum vreau sa revin la culoarea mea naturala si sa nu ma mai vopsesc o lunga perioada de timp...Ce parere aveti?

Xtiana the best :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

reactiile la o zi dupa pot fi si din cauza ca nu se spala bine vopseaua de pe scalp. eu candma vopsesc camo jumatatede ora clatesc parul si pielea

scrie pe fiecare prospect de vopsea cum se face testul de alergie, eu am folosit cam toate vopselele de pe piata si nu am avut nimic. acuma la blond nimic nu face ca loncolorul, iar ca bruneta foloseam aroma. sau gerocosen - nu dura la fel de mult dar facea un negru superb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu m-am convins ca cea mai buna vopsea pt. mine este parul meu natural. Imi place probabil pt. ca nuanta naturala este un castaniu inchis cu reflexe rosiatice, blonde(de la soarele verii). Insa ca sa fiu pe subiect ultima data cand m-am vopsit am folosit Loreal Casting si mi-a placut super mult. Se va vopsi o prietena cu noua vopsea de la Syoss (imi plac produsele f. mult) si sunt tare curioasa sa vad cum iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Eu la orice vopsea cu amoniac folosita fac coji in cap.Simt ca ma pisca pielea de pe cap si dupa 3-4 zile de la vopsit sunt numai coji in par.Probabil ca e alergie.
De vopsit trebuie sa ma vopsesc pentru ca am multe fire albe.
Am mai folosit Loreal Casting dar daca vreau sa prinda pe firul alb trebuie sa folosesc numai culori f inchise si nu vreau chiar negru.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu as vrea sa fiu asa deteapta,sa descoper o pastila care sa coloreze parul dupa preferintzele noastre!

Cu vopselele,pe toate care le-am incercat ori nu tzin,ori ma ustura pieleea capului(in general astea doua simptome merg impreuna),ori fac cojitze daca usturimea e porea puternica,ori...ori..ori...!

Asa ca am si eu vreo juma' de an,de cind sunt natural suvitzata cu albca am vazut eu ca s epoarta si la case mai mari!

Nu stiu insa cit ma tzine!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput