Bobocei de sept-oct 2008 (226)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008
apropos de brad, un mic sondaj: brad natural sau artificial?

categoric artificial, imi e prea mila de saracii braduti cum sunt taiati ei an de an si ajung dupa cateva saptamani la tomberon.
iar in cei din ghivece nu prea am incredere ca se vor prinde in pamant, mai ales ca nu asta e anotimpul de plantare....basca noi vrem brad inalt de minim 2 metri sa dea bine cu scara in spirala.

Mergi la inceput

July, felicitari...sunt tare emotionata de cums e inmultesc burticile pe aici. Sarcina usoara si multi

babymom, ma bucur sa te vad asa activa pe platforma :)

nerantula: thea vocalizeaza mai multe cuvinte: mama doar cand e suparata si vrea in brate, mai zice tati, papa, apa si ham - toate cu directie. mai nou a zis si pa si a facut si cu mana in acelasi timp -> pleca bona acasa.

apropo de APA, sa va povestesc ceva:
Cum Tzuki se vantura pe la usa de la intrare de fiecare data cand intra cineva in casa, o observat ca primul lucru pe care il face toata lumea e sa se spele mai intai pe maini.

Ei bine, azi de dimineata ne-a surprins pe toti: cand a intrat bona pe usa, Tzuki i-a aratat cu degetul baia si a rostit cuvantul magic: APA :) (du-te si spala-te pe maini)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

beeeeeeeeeeey, nu ma mai joc, sotul e la Timisoara si bea bere cu toti prietenii mei. eu am sadit ce-am avut de sadit, mi-am reamenajat ferma, acum ma duc sa mai citesc un pic inainte de culcare.

brad artificial din aceleasi motive expuse de Anamona

Babymom, voiam sa-ti cer parerea in legatura cu ceva.
o prietena buna e insarcinata in 29 saptamini si acum 3 zile a avut contractii nasoale, a pierdut ceva ce semana a dop gelatinos, s-a dus la eco si colul era aproape sters (0.9 cm). acum e pe tratament intensiv cu Gynipral. s-a pus problema de cerclaj, dar ea a ales sa nu-l faca pt ca, la virsta asta, sint riscuri mari. si s-a mai pus problema de cortizon pt maturarea plaminilor lui bebe - ei, aici are dubii. in momentul asta sta in pat intr-o pozitie ciudata, sprijinita pe/intre perne, n-are voie sa se ridice decit pt shushu. deci, ce parere ai despre chestia cu cortizonul? sa faca injectiile sau nu? tu ce ai recomanda/ ce ai face? sarumina mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona
iar in cei din ghivece nu prea am incredere ca se vor prinde in pamant, mai ales ca nu asta e anotimpul de plantare....basca noi vrem brad inalt de minim 2 metri sa dea bine cu scara in spirala.

si daca il tin in ghiveci pana il pot planta oare nu rezista?
si noi avem brad artificial dar mi-a placut ideea cu plantatul...

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

laureta, u back

anamona, foarte isteata Thea, bravo!

Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Schimb pampers-ul si ma duc la nani

Niko imi pare tare rau , sper sa va reveniti Daca ai nevoie de vreun sfat, aici suntem

nausica pentru prietena ta si bebicul ei

anamona pupici fetei istete

A facut si david azi doua chestii noi a invatat sa dea cioc cu biberonul si sa duca mana la ochi sa faca bau Iar la nani ( nu stiu daca a fost o intamplare, vad maine seara) mi-a zis papa si a intins boticul sa il pup de vreo 7 ori Oare papa asta inseamna pupu- de la pupic -cum ii zic eu mereu cand vreaau sa il pup ?
Edit : sau sa-l pup si sa plec ????? Pa pa mami

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

lavida, daca e bradul e mic, poate rezista. Planuiesti sa il scoti afara, nu?
dar la 2 metri, nu m-as risca cu unul in ghiveci:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Pampers curat

Mergi la inceput

babytza, cat de scump poate fi david......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

kllemi, multumesc de urari!
spune-i sotului tau ca tel de la fisher e cam porcarioara... adica ar fi f fain si atractiv daca toate sunetele/melodiile S-AR AUZI!
are un difuzor f prost si anemic - sau poate am nimerit noi 2 buc ponosite - si abia se aude... evident ca la varsta lor ar fi mai interesant sa se auda ceva, decat sa priveasca pe ecran litere, numere... desi daca stau bine si ma gandesc, e telefon, adicatelea il pui la ureche si daca-ti suna tare in ureche nu e tocmai ok, mai ales ptr un copil. totusi, ma indoiesc ca s-au gandit la asta cand l-au proiectat.
pentru huni telefonul asta e una dintre cele mai neatractive jucarii.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

am vazut ca pe cutie acum scrie ca, datorita normelor de siguranta, volumul se reduce automat cand jucaria e scoasa din cutie. Poate sotul tau poate dezactiva cumva aceasta siguranta.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput