Pestisori... pestisori... (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

O, daaaaa... m-o terorizat cu asa ceva ... Pfuiiiii... nu mai zic nik ... ho, ho, ho...
In rest... e bine poznasul ... se bucura de intrarea in vacanta ... si asteapta ninsoarea ... aia adevarata... ca, pana amu, doar o fulguit oleaca si atat ... eh...

Mey, da', celelalte sirene iar s-or dat la fundul baltii ??? Ce mai fac oare?!? Hmmmhhh...

Li dăm la tăte...

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata si o saptamana cat mai buna!Brrr...la noi desi fluguieste e rece rau,asa ca va poftesc la o fierbinte-fierbinte!
Dragelor eu ieri v-am citit de pe telefon,nu mi-a mers netul de l aromtelecom nici sa-l bati.M-am certat cu aia de raspund la reclamatii,le-am spus ca cel putin o data,de doua ori eu raman fara net pe luna.Stiu de la echipele ce vin pe teren ca e chestie de cabluri pe retea,de la noi nu au multi net si nu se indura sa schimbe reteaua.Acum astept sa vina sa vaza ce si cum.Iar dupa tel nu am reusit sa ma loghez,nu gaseam rubrica.
Dany cu mami seamana Codri,o sa pun si dovada,iar Stefi seamana cu bunicul meu.Daca voi gasi o poza si cu tatal voi arata.Poate tot Codri sa fi luat ceva si de la el,la Stefi eu nu-l vad decat pe strabunicul ei,cu care o sa va arata alta data asemanarea,la munca nu am dovada.
Cryna zi esti mitraliata cu intrebari despre MosSi la noi e cam aceeasi situatie.
Noi va multumim pt aprecieri!
Dana felicitari copiilor,intr-adevar rezultatul este bun tinand cont la ce categorie au participat.Un mare pt Andrei si pt partenera lui.
Noi ieri am stat pe langa casa,ne-am jucat,am dormit a fost o zi mai relaxanta.
Acum va pe toate,merg sa caut pozili.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Ei Dany uite de ce zic eu ca-mi seamana Codri.
http://good-times.webshots.com/album/569373681WauxDH
Si o poza cu "tatal" o sa va dau pe mes la care vreti,nu se merita sa-l pun pe acilea.
,merg si la copii si apoi la treaba!Vb mai tarziu.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'Neata sirenelor!
Aparui la cafeluta ... multam Nicoll .
Aha... deci si Stefi s-o "aruncat" tot in partea ta (a familiei tale adica)... mno, la toate trei gagicile. Servici usor sa ai azi .

Si, horoscopul de azi, 14.12.2009:

- "Informeaza-te inainte de orice. Citeste sau fa orice este necesar pentru a invata despre ceva ce vrei sa realizezi. Cu cat vei acumula mai multe informatii, cu atat vei fi mai bine pregatit(a) pentru un bun inceput de an viitor. Asteapta-te si la presiuni pentru a face o schimbare. Profita la maximum de tot ceea ce ti se ofera. O atitudine pozitiva va spune multe despre ceea ce esti si ceea ce poti sa faci."
- "Tupeul unora te scoate din sarite, pentru ca nu consideri oportune gesturile agresive ale celor din preajma ta. Prea se baga in afacerile tale fara sa fie invitati, prea au mereu ceva de comentat negativ pe marginea faptelor tale, desi nu i-a intrebat nimeni, si e normal ca o astfel de interventie sa te enerveze. Atentie totusi: o eventuala reactie dura din partea ta i-ar putea incapatana si mai tare si vor gasi o reala placere in a te provoca si a te zgandari si mai tare!"
- "O surpriza din partea unei rude, a unui prieten indepartat sau pe care nu l-ati mai vazut de foarte mult timp va va marca toata ziua. Seara va fi una obisnuita in care cel mai bine ar fi sa va relaxati."
- "Astazi este o zi cu mai putine activitati, care iti permite sa-ti revizuiesti anumite planuri, sa gasesti solutia potrivita pentru anumite probleme si sa iti reincarci bateriile. Este o zi usoara, daca vei incerca sa te relaxezi: razi, canta si imbratiseaza un prieten. Azi lucrurile functioneaza in favoarea ta, pentru ca ai putea castiga o suma importanta. Orice nelamurire cu privire la o relatie se clarifica acum. S-ar putea sa inchei o relatie, dar acest rezultat apare pe fondul multor alte probleme din trecut. Un prieten ar putea avea nevoie de ajutorul tau in aceasta seara, si va creea astfel diversiunea de care ai nevoie. Rasul este cel mai bun medicament."
- "S-ar putea sa fi pus in situatia de a lua o decizie, pe care o amani de multa vreme. Esti cam nemultumit de faptul ca apar tot felul de situatii complicate, carora simti ca iti este din ce in ce mai greu sa le faci fata. Pentru o anumita rezolvare vei fi sprijinit de prieteni, dar si de o persoana cu functie, ce apreciaza calitatile deosebite de care ai dat dovada pana acum."
- "Foarte dinamica...
Energie la cote maxime! Nu e deloc rau, dar pentru ca si Soarele intra in poveste, e posibil ca domeniul de manifestare sa fie cel partenerial. In acest caz, poti rani fara sa vrei persoana draga. Nu te vei tempera chiar daca ti se recomanda, asa ca singura solutie ar parea aceea de a lucra cat mai mult. Sigur vei avea rezultate bune si energia ta va sfarsi intr-un mod profitabil!"
- "Va streseaza sarcinile de serviciu, care vi se par prea multe si prea grele. Va recomandam sa va organizati si sa nu va agitati fara rost. Fiti mai afectuos cu persoana iubita, chiar daca va preocupa problemele personale! Spre seara, reusiti sa va linistiti."
- "Va simtiti perfect, insa o discutie care va avea loc la serviciu cu unul dintre sefi v-ar putea crea o stare neplacuta. Sunteti nemultumiti de realizarile avute dar si de faptul ca nu ati luat la timp niste masuri. N-ar strica sa iesiti singuri undeva, v-ati mai relaxa."
- "Este momentul oportun sa iti arati consideratie prin gesturi previzibile mai dergraba decat indraznete. Flori sau bomboane merg mai bine decat ceva original si scandalos. Dragostea prin intermediul prieteniei este de preferat in locul pasiunii ce duce la conflict."

Va pe toate si va doresc o zi frumoasa si un inceput de saptamana cat mai bun!

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza!

Nicoll. am incurcat fetele ....de fapt asa am vrut sa zic ca fata mare Codri seamana cu tine ...scuze , ce sa fac sunt cu capul ....

Cryna, buna cafeaua !

O saptamana usoara , nu prea friguroasa si toate bune!

Mergi la inceput

Barbatii
S-a facut un studiu:
« De ce se dau jos din pat barbatii la mijlocul noptii ? »

Rezultatele :
- * **sa bea apa : 5%* *
-** **sa** **mearga** ** la « buda » : 12%* *
-** **sa** **mearga** **… acasa : 83%*
*

1. **Barbatii sunt precum vacantele.**
Nu dureaza niciodata suficient.
2 **B**arbatii sunt ca si bananele.
C**u cat imbatranesc, devin mai putin fermi.
3.** Barbatii sunt ca si timpul.
Nu poti face nimic sa-l schimbi.

4. **Barbatii sunt ca si cafeaua.
Cei mai buni sunt calzi, tari si te tin treaza toata noaptea.

5.. **Barbatii sunt ca si computerul.
Dificili de inteles si in mod constant fara "suficienta" memorie..

6. ** **Barbatii sunt ca si publicitatea.
Sa nu crezi niciodata un cuvant din ce zic.

7..** Barbatii sunt ca si contul in banca.
Fara bani nu prezinta interes.

8.** Barbatii sunt ca si popcorn-ul.
Te satisfac dar doar pt. putin timp.

9. **Barbatii sunt ca si ninsorile.
Nu sti niciodata cand vin, cati centimetri au si cat dureaza.

10. **Barbatii sunt ca si copiatoarele.
Servesc doar la reproducere.

11. **Barbatii sunt ca si parcarea.**
Toate locurile bune sunt ocupate, altele sunt dezafectate.
*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Va pe toate!
N-am mai aparut ca am fost f ocupata, am avut iar pc-ul beteag, e un virus urat pe retea si iar a intrat si la noi.
De azi sunt in vacanta/concediu si ma apuc de smotru.
Am fost la Universitate sa las titlul lucrarii de grad si o mini bibliografie.
La noi e fff frig, se tot chinuied sa ninga, dar nu mai reuseste.
Sper ca sunteti bine sanatoase si copilasii la fel.
De azi, voi forumi mai des.

Mergi la inceput

Mihaela , bine ai revenit si te asteptam pe aici mai des! Vacanta plakuta si spor la treburi !

Mergi la inceput

Helloooo...

Dany, faine bancurile . Multumim .

Miha, ... bine ai venit pe la noi . Te asteptam mai des & . Mult succes cu lucrarea de grad, spor la treburi si concediu/vacanta placuta! Speram sa vina si ninsoarea ...

Celelalte sirene ce mai zic? Ce mai fac? & la toate.

Daca se doreste ... va las si un capuccino cald sau o ciocolata fierbinte .

Va doresc o seara cat mai placuta si mai linistita! Pa.

Mergi la inceput

Buna seara!

Nimik de raportat special ,,,,,,,am mai fost la un interviu si tot nik apoi sa imi schimb abonamentul la Romtelecom si putin prin mall-ul din Vitan ..si bineinteles ca iar m-i s-au agatat de mana niste colanti si o rochita / sarafan gen leopard ...toate la reducere de la Kotton ...80 ron ambele ......

O seara buna!

Cryna , multmesc de cioco!

Mergi la inceput