Pestisori... pestisori... (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaa Multumim pentru cafea...

cryna exact asta era si ideea... sa invete din greseli si sa incerce sa corecteze ce au gresit acum... ar sa raspunda al intrebari... ca doar au intrebat unii si altii... si ioc raspuns... si nu e prima data... dar vad ca nici gand sa se corecteze...
Nu ca vreau io 100 de premii... de-asta imi era teama cand am scris, ca se va interpreta mesajul exact cum nu vroiam Am ramas cu o impresia urata...
Stiu ca tu n-ai nicio treaba, doar ai votat... stai linistita c nu asta a fost ideea. Gata, mi-am zis supararile

Altfel... pe acasa, nimic deosebit, soata la munci... eu cu trupa... nu-mi vine sa ies din casa... mi se apre prea urat
Ma tot gandesc ce sa el luam de Craciun... si n-am idee... Bugetul e mai mic decat in alti ani, in schimb preturile au crescut... vreau sa le iau ceva care sa prezinte interes... sa mai pot respira si eu cand au ceva de facut, altfel se cearta, se bat... Daca nu, iar le strang si le dau altor copii, macar se bucura cineva de ele

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Gata,am venit si eu.As fi aparut mai devreme,dar bantuie seful pe aici.
Ei...si fu si serbarea...frumos,foarte frumos,jos palaria si pt cadrele didactice,care chiar de nu au avut program comun(nu prea se inteleg) au muncit cu copii si s-a vazut,jos palaria pt parinti,toti au gasit costume f frumoase copiilor si cel mai important JOS PALARIA IN FATA COPIILOR,care au redat super totul.Si asa de frumos!!!
Ceva nebunie a fost si la noi in momentul in care a venit mosul.Fiecare parinte vroia sa fie aproape sa faca poza copliului cu mosul,cei ce-si primisera deja cadoul nu mai aveau rabdare sa il desfaca,putina harababura la sfrasit.
Dupa amiaza am sa pun si poze,eu am fost incantata de fata mea.A fost o vulpe frumoasa foc(de,fiecare "vulpoaica" isi lauda puiul),am sa demonstrez cu poza,a jucat destul de bine(putea vb putin mai tare),iar la partea a doua a serbarii am fost mandra ca a rostit cel mai tare si mai corect ca exprimare poezia.O poezie super,in spiritul Craciunului.
Si de Stefi am fost mandra,a imbracat-o mami direct in rochita de printesa,a stat la poze inclusiv cu colegele Codrutei,dar s-a zmiorcait putin cand a venit Mosul si avem doar o pozica ceva mai neclara din acest motiv.Una peste alta,am incheiat frumos un semestru scolar zic eu reusit si el.
Acum la faza cu taticul...cred ca va ramane doar o vizita anuntata,pana acum nu a sunat ca ar fi ajuns si...cert e ca nu prea ar mai avea trenuri cu care sa ajunga de aici inainte.Ma rog,bine ca nu am apucat sa le spun fetelor,al 6-lea simt si-a spus cuvantul.
Dany multumim de bancuri si horoscop.Cat despre interviu...poate are dreptate nepotul si te angajeaza direct.Mai ramane sa vrei si tu functie de salar.Felicitari pt premiu!
Cryna sa intorci fata de la cearceaf!
Ely tinem pumnii sa fie bine si nu 100,dar macar un premiu sa vina.Cat despre cadouri,nu's ce sa zic,ei cam ce isi doresc?Normal ca ar fi bine sa fie ceva ce vor si ei,vb ta,capeti putina liniste.
In mare sa zic ca noi am rezolvat cu cadourile de Craciun de acasa,Codri dorea o caleasca barie,ma depasea ca valoare,dar am gasit de la o alta firma si cu vreo 5 papusele in ea la un pret mult mai convenabil,iar Stefi vroia inca un BB.Si la ea s-a rezolvat.Vor mai fi cadourile de la ai mei si bradul,plus dulciuri.
Gata,m-am intins destul,merg sa mai fac cate ceva,pe mai tarziu!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Ningeeeeeeeee.......

Mergi la inceput

Anul 2010 rezerva nativilor din Pesti si bune si rele. Acestia isi vor invinge, in sfarsit, temerile astfel incat se vor putea angaja in cateva actiuni importante si isi vor putea pune in aplicare planurile pe care le-au gandit in amanunt pana acum. Vor trece mai greu de primul obstacol datorita emotiilor insa descopera mai apoi ca nu este atat de dificil pe cat credeau. Acestia sunt sfatuiti sa nu isi piarda insa scepticismul de care au dat dovada pana acum. Vor mai avea si esecuri profesionale care ii vor dobora pe moment facandu-i sa devina iritati si speriati. Reusesc insa sa isi adune energia, sa-si aminteasca ca pot fi si foarte incapatanati si sa mearga mai departe.

Chiar daca in anul ce a trecut nativii au avut ceva probleme in dragoste, 2010 promite sa fie unul fericit. Acestia devin mai dragastosi decat de obicei si vad relatia cu cei dragi intr-o noua lumina. Inceteaza sa mai alerge dupa cai verzi pe pereti dandu-si seama ca au o relatie cu un potential foarte mare. In plus, in acest an comunicarea va deveni punctul lor forte.

Cat despre starea de sanatate aceasta e destul de buna, mai ales in prima jumatate a anului. In cea de a doua jumatate a anului e posibil sa apara cateva probleme minore pe care nativii din Pesti le-ar putea evita daca ar acorda mai multa importanta sanatatii lor. De asemenea, pestii nu vor dispune de foarte multa energie in anul ce urmeaza astfel incat trebuie sa invete sa nu o mai irosesasca pe ganduri inutile si griji fara baza reala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Ningeeeeeeeee.......

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

si eu vreau ... la noi ploua si e urat
eu fac curatenie ... si mancare

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Se pare ca totusi va veni "tata"...
La noi nici nu ninge,nici nu ploua,dar e friggg...
Dana sa ai spor la treburi,iar pt concurs tinem pumnii!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

un piculet... si la noi fulguieste afara dar, e mult prea putin si cam incet pt. a se putea depune vreo ceva ...

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

[(Chiar daca in anul ce a trecut nativii au avut ceva probleme in dragoste,)] 2010 promite sa fie unul fericit. [(Acestia devin mai dragastosi decat de obicei si vad relatia cu cei dragi intr-o noua lumina.)] Inceteaza sa mai alerge dupa cai verzi pe pereti [(dandu-si seama ca au o relatie cu un potential foarte mare. In plus, in acest an comunicarea va deveni punctul lor forte.)]

Hmmmhhh... asta inseamna ca e posibil, ca in 2010 sa-mi gasesc si io Fat-Frumosul ?!? Hmmmhhh... 'om vedea, 'om vedea ... si, cam asa-i... anul trecut am cam alergat dupa cai verzi pe pereti ... ntzzz, ntzzz... eh, sa speram ca anul viitor va avea surprize placute ... sa speram, sa speram ... oare-mi mai trebe vreo ceva ???
Multumim de horoscop Dany .

Ely, multa bafta la alesul cadourilor de Craciun si dulce ca sa treaca amareala concursului .

Andanii, spor la treburi si mult succes maine la concurs !

Nicoll, ma bucur tare ca fu asa de frumos la serbare ! Asteptam pozicile ! Mult succes cu vizita tatalui, sa fie totul bine .

la toate sirenele si o sambata placuta in continuare!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Tot io ... cu o dedicatie muzicala :

Gata . V-am -at... ... ...

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Vazand ca azi Cryna nu va da nimik de mancare va invit eu la un file de rechin la gratar cu legume ...si pt. cine poate sa bea o tuica fiarta sau un pahar de vin rosu !

Mergi la inceput

Hellooooo!!! Ce faceti sirenetelor??? V-ati dat la fundul baltii ???
Haideti la un capuccino fierbinte , o ciocolata calda , un ceai cald sau rece , sau un suc ... ce doriti .

Mmmmmm, yami-yam rechinutul tau Dany . Multam, multam .

Si... bineinteles ... inc-o dedicatie muzicala (tot Lenka ):

Va pe toate si va doresc s-aveti o seara frumoasa si linistita!

Mergi la inceput