Invatatoare Scoala Centrala cls 1 2010-2011
Raspunsuri - Pagina 2
lara_c spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loryi1974 Andreea,mi-e teama ca nu ai fost prea inspirata dand astfel de amanunte pe forum si nu pe pm pentru ca doamna in chestiune ti-a raspuns personal.Si sub mai multe forme |
Sunt si eu convinsa 100%/
Chiar ma pregateam sa scriu asta.
Erinn's mummyHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
Natasa spune:
E clar ca invatatoarea cu pricina si-a facut cont si a raspuns, ceea ce e caraghios, bate la ochi. Ceea ce vreau eu insa sa va spun, din postura de profesor, este ca e absurd sa va imaginati ca un profesor poate fi sunat acasa de cite ori i se nazare unui parinte sa intrebe ceva. Daca invatatoarea cu pricina face sedinte si are si o ora saptaminala in care poate fi abordata este arhisuficient, nu credeti? Eu una nu dau telefonul meu parintilor, sint zilnic in scoala 6 ore, am o ora pe saptamina in care stau si astept parinti, scoala are telefon la care raspund in pauze daca e cineva care nu vine... Un profesor accesibil/bun nu e un profesor care raspunde de 50 de ori pe zi la telefon la intrebari de genul "ce tema au la mate, cind le dati lucrare, la ce ora e serbarea etc", e unul care isi face impecabil ora si pastreaza legatura cu parintii in limitele serviciului, nu acasa... Daca va puneti o secunda in postura profesorului/medicului care ar trebui sa raspunda zi si noapte la telefon v-ati da seama ca nu puteti cere nimanui sa nu mai aiba viata in afara serviciului. Dar greseala e a celor care dau numarul parintilor, pe urma la ce te astepti?
hgt2009 spune:
Recomandarea mea sincera este d-na Boitan. Sunt elev al scolii, si am avut-o in clasa a 4-a.(demult xD)
Desi e severa, preda foarte bine, mai ales matematica, si nu scapa copiii din mana. Asta se vede si mai departe-clasele altor invatatoare sunt MULT mai slabe decat clasele dumneaei. (in gimnaziu)
aandreea76 spune:
| citat din mesajul lui hgt2009 Recomandarea mea sincera este d-na Boitan. Sunt elev al scolii, si am avut-o in clasa a 4-a.(demult xD) Desi e severa, preda foarte bine, mai ales matematica, si nu scapa copiii din mana. Asta se vede si mai departe-clasele altor invatatoare sunt MULT mai slabe decat clasele dumneaei. (in gimnaziu) |
anuscha2009 spune:
Si eu am o fetita de sase ani si inca nu m am hotarat la ce scoala sa o dau. Pe lista mea este si scoala centrala dar nu am foarte multe cunostinte de ,,mediul'' din ea.
Ce am citit aici despre invatatoarea neabordabila si plina de bune intentii educative contracost m -a cam speriat.
Eu iubesc scoala asta efectiv, o ador este scoala la cre mi am dorit sa merg eu, scoala la care am vrut sa mi duc fata de cand avea 2 ani.
As face mari eforturi sa o inscriu la scoala si din punct de vedere al distantei (noi stam in Berceni) asa ca as vrea sa nu dau gres.
De exemplu - Ce program este aici pentru clasa 1 a?
Este after school?
Mai sunt locuri la doamna Boitan?? Cam ce ,pretentii'' educationale si nu numai are?
Multumesc anticipat
anuscha2009 spune:
Si eu am o fetita de sase ani si inca nu m am hotarat la ce scoala sa o dau. Pe lista mea este si scoala centrala dar nu am foarte multe cunostinte de ,,mediul'' din ea.
Ce am citit aici despre invatatoarea neabordabila si plina de bune intentii educative contracost m -a cam speriat.
Eu iubesc scoala asta efectiv, o ador este scoala la cre mi am dorit sa merg eu, scoala la care am vrut sa mi duc fata de cand avea 2 ani.
As face mari eforturi sa o inscriu la scoala si din punct de vedere al distantei (noi stam in Berceni) asa ca as vrea sa nu dau gres.
De exemplu - Ce program este aici pentru clasa 1 a?
Este after school?
Mai sunt locuri la doamna Boitan?? Cam ce ,pretentii'' educationale si nu numai are?
Multumesc anticipat
LindaZ spune:
Hi,hi, inainte de a vedea ca sunt doar 2 useri nou nouti care nu au postari in alta parte, m-a mirat exprimarea. Cati dintre voi scrieti pe forum ca din carti?
Fata mea a fost eleva d-nei Mirela Marinescu. Personal am fost foarte multumita de PRESTATIA doamnei in calitate de invatatoare. Copilul meu a intrat in clasele superioare cu UN BAGAJ NOTABIL de cunostinte acumulate in clasele I-IV. Activitatile desfasurate in paralel de d-na incavatoare Mirela Marinescu au avut o CONTRIBUTIE MAJORA in formarea si educarea fiicei mele.... etc.
Mihaela Zaharia
www.parenting.ro
claujro spune:
Se vede de la o posta....Unii chiar nu au lectii/teste de pregatit penrtu a doua zi.
Mara si Matei
carmen1976 spune:
| citat din mesajul lui carmen1976 Buna ziua tuturor parintilor! Fetita mea va merge la scoala de la anul si am vizat Scoala Centrala. probleme e ca nu stiu nimic despre nici una din invatatoare care vor prelua clasa I. Daca sunteti prezenti pe forum parinti care aveti copii in clasa a IV-a va rog sa ma ajutati sa-mi fac o parere si sa aleg cea mai buna varianta pt copilul meu. ma intereseaza: - varsta - performantele - temperamentul Multumesc in avans! |
Buna ziua,
Revin la subiect pt ca intre timp am inscris fetita la scoala si pentru ca dorinta mea a fost ca viitoarea invatatoare sa fie exigenta dar blanda mi-a fost recomandata d-na/d-ra invatatoare Andreea Marin.
Daca sunt parinti pe forum care imi pot da informatii despre Andreea Marin v-as fi profunt recunoscatoare!
Multumesc,
ellej spune:
As vrea si eu informatii despre ciclul primar la Scoala Centrala, please. Eu mai am 2 ani de cautari :), dar ma tenteaza aici (desi e cam departe de noi) pentru ca vreau pentru pitic o scoala bilingva si nu engleza, pe asta sunt sigura ca or s-o invete toti oricum.
Este greu de intrat, trebuie sa te inscrii cu ceva timp inainte? In clasele I-VIII se face franceza intensiv? Se face si engleza?
Orice informatii sunt binevenite! Multumesc!