America (184)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Auzi bai Carmen, ca zici bine. Nu o sa i le mai dau pe toate, e mult prea mult!! Mai tin pt. ziua lui cateva. Nu va zic ca mi-am luat si eu cercei, un medalion, crema aia, m-am aranjat

Lu' barbata-miu i-am luat gift cards ca mereu o dau in bara cu cadoul pt el, zice mvai thanks a lot si dupa aia intoarce kooru' si nici nu se mai uita la ele. Asa am patit anul trecut cu ipodul. L-a lasat aci si a plecat in Germania, de mult ce l-a interesat. Si faza dura. In aprilie, ma duc eu la tata, care statea cu fi-miu 2 sapt., sa ii zic ca poate el FOLOSI ipodu' ala lasat de barbata-miu, pe timpul sederii lui aici. Taica-miu era in birou si intru eu cu iPodul in mana si dau sa deschid gura, la care taica-miu se lumineaza si incepe entuziasmat: "vaaaaaai mi-ai cumparat iPoooood, multumesc muuult de tot". Si il si inhatza si super mega incantat, incat n-am mai apucat sa ii zic ca nu era cadou Si asa si-a pierdut barbata-miu cadoul, ca nu l-a intere. Asa ca giftcard nene.

Andrada, OMG, nu a avut turkey auzi!! Da, bai, credeam ca numai al meu face asa!! La noi stie toata scoala toate detaliile din casa, ba chiar si puse intr-o asa lumina incat probabil ca lumea crede ca suntem some kind of weirdos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lui Aidan i-a placut f mult jumperoo-ul si am mai avut un activity center care i-a placut f mult. Cand a inceput sa mearga, de fapt sa stea in picioare singur nu a mai vrut sa le foloseasca. Cate luni are Diana?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

a facut 7 pe 26

atunci ii iau.
biata de ea se joaca cumasinutelelu frate-su. poate ar trebui sa-i cumpar opapusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anamaria, La Multi Ani pentru Alex!
Ce e locul acela unde va duceti? De ce tb appointment la cosmetica?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Liris, scump! Eu una nu mi-as permite casa de 400K. Poate si pt. ca sunt destul de cheltuitoare si de fapt poate as putea dc as fi in stare sa ma restrang. Oricum, nici nu castig cat aia de la Computer Science, cu atat mai putin aia de la Business School, f.. lucky a....les Da' si de-as castiga, banii la mine parca intra intr-o gaura neagra, cum intra, asa dispar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Felicitari Carmen lui Eric inca o data!!! eu nu i am sters temele i le am rupt. Si asa engleza este cum este asta ar mai trebui sa scrie literele care pot fi luate altfel din cauza scrisului ei. Faceam inainte cateva copii si apoi incepeam actiunea ruptul daca era scris urat.De prin a 3a nu am avut probl cu ruptul foilor. M a zis o data si la scoala, s a minunat teacher aia...S a uitat la mine ca la felul 16. O fi zis femeia ca s nebuna.

Anamaria La Multi ani lui Alex!!! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.

Sanziana aici ajungi la directoare cu asa cuvinte. Pe Ralu am invatat o sa nu le foloseasca niciodata, poa' s o dea pe romana un pic daca chiar simte nevoia.

Miere chiar ca ce mare s a facut Aidan. Cand este ziua lui? Doamne ieri parca te chinuiai pe acolo.

Pe noi ne ploua si Ralu are show maine si as fi vrut sa inaugurez si aparatul foto afara. Noroc cu Josefine ca mai imi zise ea ce sa fac ca eram pierduta...

Mihutza am facut azi tort din ala care ai papat tu, nu demult.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tari copiii vostri, eu ma simt complexata si nu mai zic nimic.

Eu am tot cumparat una-alta dupa cum am gasit sales. Probabil ca unele vor acoperi zile de nastere, cadouri pentru alti copii, Pasti si poate ajung si la Craciunul urmator. Of, mi-e frica sa deschid urmatorul bill de credit card. Teoretic mi-am propus sa fiu cuminte, dar cum n-am avut un plan clar de bataie am cumparat haotic si acum pocnesc dulapurile de atitea Lego sets si alte alea.

Liris, tu incearca la papusi dar Ana mea nu-i nici acum interesata. Macar acum cind mergem la magazine cere sa mergem si pe rindurile cu papusi si zice ca-i plac. Apoi ajungem la masinute, trenuri si avioane si se lumineaza la fata, zice "wow"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Carmen uite aici:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2766294 (l-am luat online)

Simona, nu ne mai arati niste poze cu copilasii tai? Eu cred ca nu ar trebui sa iti faci griji cu vorbitul...el e bilingv si ii e un pic mai greu sa sorteze 2 limbi...Eu am observat ca aici in Us, copilasii vb mai devreme decat copii din Ro...(e doar ce am observat la gradinitele de aici si acolo...)

Irina, e un dulce Aidan!!!!! Si chiar ca e mare!!!! Imi place ca e canadian

Corinadana, poate ca la clasa 1 nu sunt asa severi...dar ma gandesc ca prin a 3-a incolo...ii trimite la directoare...
Eu nu m-am suparat pe el...i-am explicat ca sunt cuvinte pe care nu le folosim si gata...Pare ca a inteles (pana data viitoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Simona, nu ne mai arati niste poze cu copilasii tai?

aici.

acum 2 zile un aiat de la gradinita l-a lovit pe Robert cu o sapa de jucarie.la baza nasului,fix sub ochi. foarte la mm sa se intimple o nenorocire. problema e ca educatoarele n-au vazut tarasenia. a fost greu sa reconstituim ce s-a intimplat ca deh dc nu vorbeste. o seara intreaga am incercat acasa sa scot de lael ce s-a inttimplat. dincolo de alte aspecte, priviti ce efecte are vorbitul greoi.

Ruxij, noi am avut banii, i-am dat. dar e de neconceput condo, 1016 sqft , 400000 ... pfuu. money for nothing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

liris, noi va batem cu state tax, in WA sunt 9.5%, la unele chiar 10%...si cred ca si cu preturile la apartamente/case, in zonele cat de cat decente sunt cam tot asa ca la voi, in zonele mai centrale nu mai vb ca se dubleaza preturile. La noi in zona preturile sunt asa mai ales din cauza Microsoft-ului si Boeing-ului. 50% din populatia lucratoare acolo merge. Preturile la case se raporteaza in functie de distanta fata de Microsoft

Si lui Alex i-am luat masinuta de aia de merge pe pereti, am comandat-o online, dar inca nu am primit-o. Si i-am mai luat si un lego mare cu ceva din Star Wars, carti colectia Harry Potter si inca vreo 2 alte carti. Si niste video games. Sunt curioasa ce fata o sa faca cand vede cartile ca el pe aste le considera accesorii pt scoala, nu cadouri.
Noi avem si Wii si Xbox 360 si PSP. Cel mai mare succes l-a avut si inca are Rock Band-ul. Joaca toata fam, Alex la tobe, eu la chitara, sotul voce
La Alex e mai complicat, ca e si ziua lui in perioada asta si mai vin o serie de cadouri..

Mergi la inceput