America (184)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, e periculos de zic cuvinte d'astea. Fi-miu nu prea zice, ca ii e teama. S-a fript and a zis "teachers suck" acum doi ani, in K V-am zis eu povestea, nu intelegea ce inseamna.

Bravo pt. scoruri, sanzi!

Mergi la inceput

Carmen
Cadouri de Craciun. Fi-miu si-a dorit urmatoarele:
1. Wii--ca noi n-avem am asteptat sa devina mai ieftin :)
2. Zero Gravity Laser -asta e o masina care nu stiu de laser beam are si merge pe pereti.
3. Ceva cu mind reader sau asa ceva, un joc unde te concentrezi si muti nu stiu ce obiecte cu puterea mintii.

Mai doreste Nintendo DSI si nici mai mult nici mai putin decat iPod. Da' sa fie si "touch screen". Astea nu le-am luat si nu le iau. Am luat doar Wii, zero gravity aia si mind readerul ala si dragelor, m-a costat totul mai mult de 400$$, aproape 500!! Cat mai crede copilul asta in Mos Craciun ca de la vasta asta devine asa de scump incat nu imi mai convine sa ia Mos Craciun tot creditul pt asa cheltuieli Mai ca imi vine sa il lamuresc ca eu dau banii si mai multe nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij
2. Zero Gravity Laser -asta e o masina care nu stiu de laser beam are si merge pe pereti.

Hahahaha - asta vrea si al meu - e o reclama la TV si acolo a vazut. Eu am dubii ca chiar merge asa ca paianjanul ... te las pe tine sa-l cumperi si cand il arunci, arunca-l in NJ, la incompetenti

Bai, al meu a folosit F... word in prima zi de gradinita, la 2.5 ani, cand il inscriam de fapt ...l-am dus acolo impreuna cu tata si l-am lasat in clasa cat am vorbit eu cu directoarea, tata afara din clasa, se uita pe geam. La un moment dat, cand le citea o carte, fi-meu se scoala in picioare si spune raspicat "Fuck pipi" ... profesoarea inlemneste ...al meu repeta "fuck pipi" - asteptand sa il ia cineva sa-l duca la baie ... profesoara incearca sa ignore ... Alex incepe sa planga - "Mamaaaaaa, Bikuuuuu, fuck pipiiiii. Atunci a intrat taica-meu in clasa si a dus copilul la WC

Mergi la inceput

Da' tu ce le cumperi Bufloaso?
Eu am mai facut o tampenie. Mi-au trimis maica-mea si sor-mea din Ro, un card de la amazon, de 200$, cica cadou de Craciun. Si eu am comandat Wii Sports, o crema pt mine si nu mai stiu inca ceva si cand sa dau check out, am dat "purchase" si am cumparat toate astea cu cardul pe care il aveam eu in memorie acolo Deci n-am folosit gift cardul, ci cartea mea de credit. Dupa care am folosit si gift cardul, ca sa nu ramana nefolosit si uite asa m-am ales cu dublu cadouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Da' tu ce le cumperi Bufloaso?

Pai lui Alex i-am luat un Transformer - mareeeee, ceva un robotzoi care se face avion, racheta, tun, tanc, masina de rasnit cafea, mixer, blender si matura de sters pe jos ...adica la cati bani am dat pe el, poate nu face si chores ca fac reclamatie la compania de jucarii

Flaviei i-am luat un cap de papusa cu parul lung, pieptane si 100 de agrafe, funde, bentitze - pe care ea poate sa o coafeze cum vrea.

Sper sa le placa - bine ca nu stie Alex sa scrie inca, ca ia uite ce de puncte au listele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aoleu Ruxij...ce de bani dadusi!!!!

David vrea un air hockey si sotu la fel...asa ca m-am scos...am luat unu de imi ocupa juma de garaj (m-a mancat)...si i-am mai lut o masinuta pentru colectia de Rokenbok (care costa cam $70 una) dar sunt super misto...
Vine mosu si la soacra...la mine mai putin...imi trebuie niste carti pt scoala care insumeaza cam $200......tre sa mi le doresc pe alea inainte de orice altceva...

Am luat mancare la catel...$50 ...ca nu numai noi sa bagam sarmale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andrada, ce faci cu cescutele alea? Tare Marcu! Vorbeste noaptea singura prin casa!

Sanzi, zi-mi si mie de unde ai luat si cat a costat air hockey ala, please! Eric e disperat sa se joace cu ala. Am mereu quartere cu mine cand mergem pe unde e asa ceva.

Ruxy, pai trebuia sa cheltuiesti si tu gift cardul ala la ziua lui. sau te ardea la degetele sa il cheltui acum?

Buflea, pai vezi ca ai inceput sa vezi si roz? Ce transformer e ala, cum il cheama? Da, de ceilalti bakugani de care intreaba fiu-meu stii ceva? ca eu sunt aeriana, merg cu lista la magazin si i-o pun aluia in mana ca nu stiu ce sa caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ba se poate sa faci voluntariat dc esti pe H4, idee este ca NU ai voie sa fi remunerat si pozitia respectiva tb sa fi fost intotdeauna de voluntariat. Cat am voluntariat la spital, erau o multime de H4 visa holders care faceau asta.

"An H-4 visa holder can do volunteer work and can volunteer at local community or charitable organizations but cannot get paid or reimbursed for such work. As per immigration laws, a person in H-4 status cannot work for a salary or other financial remuneration; however, an H-4 visa holder can pursue social work or volunteer for community service, provided s/he does not receive a salary. The USCIS will not consider such work or service as ‘illegal employment' as long as the person has relevant documents to prove the voluntary nature of the service."

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ruxij , banuiesc ca intrebarea cu pretul caselor in bay area e asa retorica ... ca stii ... ce dezastru e pe aici. anul trecut in august am dat pe un condo de 1016sqft 400000. taxa pe proprietate 1.15%/an. HOA 200. e drept ca preturile au mai scazut si aici in ultimele 10 luni. [bie] gradinita e 242 /sapt, fara mincare. sale tax (nu stiu dc e undeva mai mare ca aici) 9.25%. mincarea e scumpa de te-ndoaie. noi sa fim sanatosi. si totusi chinezii keep pouring in aici, e drept ca numai ei ...

voiam sa-ti spun sa te uiti tu pe acolo prin contul tau de amazon si vezi ca dc nu ti le-au shippedf deja poti sa cancelezi una alta! deci, dc mai ai posibilitatea, fa asta rapid.

baiatu meu vrea macara, masina de gunoi, masini d'alea mici die cast din cars (cit mai multe), scule de scularit si ... el nu zice c-ar vrea dar am zis sa-i pun eu un bonus de laMos Craciun si-o carte. de saminta asa.
btw: Roert cunoaste multe litere, nu scrie, nu citeste si de fapt vorbeste ... asa cum vorbeste. are 3 ani si 2 luni.

la Diana ma gindeam sa sar cu un jumperoo. ati avut,aveti bune experiente cu ele, ca-s cam scumpe sa le iau degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Miine avem party pentru Alex. Vorba vine, party - ducem vreo 15 copii la Johnny Rockets si la film. Ingrozita fiind de experienta asta, mi-am facut appointmentul de mai sus.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Ooooh... Cred ca stiu EXACT unde mergeti. E ziua lui Alex? La multi ani, multe bucurii si sanatate!

Mergi la inceput