America (184)
Raspunsuri - Pagina 25
ruxij spune:
Am fost norocoasa, dar am aplicat prin mine insami, self-application, nu prin firma si m-am aventurat cu un avocat chinez pe care nu l-am intalnit niciodata, doar corespondam pe email si care nu avea renume, deci am riscat. Prin firma nu prea poti sa te misti. Dupa aia l-am recomandat la multa multa lume si toti au luat GC. Mai repede ca mine. Unu' l-a luat in 3 luni, de m-am si ofticat, ia uite la ala si eu in 2 ani
ocebine spune:
Sint pe aici dar terminata de obosita...m-am urcat pe un merry-go-round la servici si nu-i dau de capat...in fine...
LucasMom, multam de "heads-up"...oricum duminica sint instalata la un facial la Badescu ca am fata varza.
Miine avem party pentru Alex. Vorba vine, party - ducem vreo 15 copii la Johnny Rockets si la film. Ingrozita fiind de experienta asta, mi-am facut appointmentul de mai sus.
Cu scrisul frumos, si au am in posesie doua bucati de scris oribil. Unul scrie puchinos (iti trebuie lupa) iar celalata un cuvint aici, si unul la Ploiesti. Avem mereu note mici la penmanship...but I pick my battles.
In rest, traisca online shopping pentru Craciun...mai am doar citeva maruntisuri de luat. Curatenie pauza (lipsa totala de chef)...cred ca iau o tanti sa execute ca mi-e o lene monumentala. Apropo de lene vreau si eu in club Andrada/Ruxij/Carmen...doar daca bagati un un Chianti pe ici pe colo
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Doris, cu tine nu ne mai jucam ca te superi repede si iei lama (aoleu am scris de lama?) si pedepsesti copiii. Lasa-i fata in pace, ca cine stie ce inclinatii au ei. O fi vreun matematician ascuns acolo si tu il chinui cu scrisul frumos. Nu vezi ca Ruxy zice ca tine de alte chestii treaba cu scrisul frumos? Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
Eu zic ca fiecare are talentul lui la ceva. Nu e unul genial in toate domeniile.
Si hai ca ma car, ca v-am enervat destul pe ziua de azi Ma simt rau azi, sunt bolnava si n-am putut sa fac nika decat statui pe capul vostru:)
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenbr Doris, cu tine nu ne mai jucam ca te superi repede si iei lama (aoleu am scris de lama?) si pedepsesti copiii. Lasa-i fata in pace, ca cine stie ce inclinatii au ei. O fi vreun matematician ascuns acolo si tu il chinui cu scrisul frumos. Nu vezi ca Ruxy zice ca tine de alte chestii treaba cu scrisul frumos? |
Da, da ... am inteles eu ce a vrut sa spuna Ruxi - cica Alex are o privire inteligenta dar ... .
Bai, glumesc cu lama, biciul si cu jarul - doar nu trebuie sa va explic pe litere ... noi acasa doar cu lanturile ne jucam
ocebine spune:
Hai mai Ruxij, cum vin io, pleaca toata lumea?
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Carmenbr spune:
Doris, nu mie trebuie sa imi explici ca eu stiu ca glumesti. Dar uitasi ca pentru ironii si glume ti se scot ochii mai tarziu? faceam si eu haz!
Ruxy, vino inapoi si lamureste-o pe Doris cu but ala...
sinzi_ana spune:
si david scrie ingrozitor...cred ca m-am mai plans eu...si e foarte repezit...
dar pe de alta parte...scrie foarte repede...
azi am primit un mail de la invatatoare:
"just wanted to let you know that the reason David is on yellow today is that, at PE, he was not talking nice to his teammates and he called them “idiots”. He lost 5 minutes of free time and I put him on yellow. He told the truth when I asked him about it and I explained that he can’t talk to people that way"
Eu ma amuz nitel...ca il stiu pe David...el nu jigneste "gratuit", ma gandesc ca o fi avut un motiv...(si nu ca sunt maica-sa)...
Voi ii certati? Cum sa il sfatuiesc sa reactioneze intr-o situatie din asta data viitoare? (ce cuvant sa foloseasca in loc de "idiots"
Carmenbr spune:
Anamaria si mie mi se intampla des sa dispara lumea dupa ce postez eu.
Sa inteleg ca va aniversati? Daca e asa, LA MULTI ANI si petrecere faina. Si te inteleg ca ai nevoie de relaxare dupa o petrecere cu 15 teenagers.
Carmenbr spune:
Sanzi, si Eric 3 zile din 5 e pe galben "doar putin pe galben mami". El vorbeste mult, dar mult, mereu. " cu cine vorbesti mami? by myself"