America (184)
Raspunsuri - Pagina 13
philip spune:
avem si noi nitica zapada si cica vine storm diseara:
http://apha.shutterfly.com/12114#12129
doris, la multi ani flaviei
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
ciuf spune:
Buflea,
La multi ani Flaviei! Ii dorim o copilarie cat mai frumoasa! Pui si tu poze de la eveniment?
Boulder este un oras superb. Universitar, plin de tineret, pare mai emancipat orasul, mai european. Dar este si mai scumpicel.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
cenia spune:
Pai aici ai patinoar cu gheata artificial. Cred ca or fi prin toate orasele. au si echipa de hochei. si suntem in desert. la noi nu ninge niciodata. dar e bun asa. avem la doua ore distanta pirtii profesioniste si tot ce vrei.
scuzati mesajul de mai sus ma calarea fata si e ceva de groaza sa scrii cu un pui mic in brate.
ha ha! mos craciun care aduce roboti! super!
noi nu am zis ca mosu aduce, ci mama si tata cumpara cadouri de Christmas. asa e la noi direct, fara dezamagiri ulterioare. eu am fost foarte dezamagita cind am aflat ca nu exista mosu!fiindca mama a umblat mereu cu fofirlica, nu numai in ceea ce priveste mosu dar si altele, eu sunt de alta parere, nu ii spun alt "adevar".
Carmenbr spune:
Sa mai vin, sa mai astept pana ma decolorez?
Buflea, sa iti traiasca printesa. Super party ati avut. Poze?
Uite ca am uitat sa ma uit pe foaia aia si sa iti scriu care sunt cele 16 frequency words (asa-mi trebuie daca nu stau pe aici si umblu brambura pe forum!), dar promit sa le scriu diseara de acasa. Trage-ma de maneca!
LA MULTI ANI celor care si-au sarbatorit numele de sf. Nicolae. Philip, LA MULTI ANI lui Nicholas!
Corina, vin vremuri grele. Daca ai fete frumoase…
Miere, haios Aidan cu Mosul. Noi am inceput sa spalam dintii abia pe la 2 ani, cand avea mai multi dinti in gura si slava domnului are dantura perfecta, fara nici o carie pana acum. Daca si dantura definitiva e ca asta, sunt tare multumita. Dar cred ca difera de la copil la copil. Adevarul e ca si am evitat pe cat posibil dulciurile. Noi avem o regula, 1 bomboana, ciocolata wherever, pe saptamana. Observ ca m-a cam prositit anul asta dupa Halloween si cam ia 1 pe zi, dar asta doar daca ia penny si cum nu ia decat vreo 2-3 pe saptamana, tot m-am scos.
Liris, Eric a inceput sa vorbeasca cursiv pe la 3,3 ani, dupa vreo 3-4 luni de gradinita. Da-i timp, face minuni gradinita din punctual asta de vedere. Pana atunci avea destule cuvinte in vocabulary, dar nu facea propozitii. Tot gradinita pe el l-a ajutat cu diapersii, a scapat de ei in 2-3 luni, cand noi ne chinuisem vreo juma de an si degeaba. Spiritul de turma. Acum nu-l mai opresc, trebuie sa apelez la "fa ce vrei, numai taci 5 minute!"
Despre romana, noi vorbim mereu romana acasa. Pana nu am avut pe cineva in casa de care Eric sa stie ca nu intelege engleza, Eric noua ne-a raspuns inapoi in engleza, chiar daca noi vorbeam romana. Stia ca intelegem engleza, asa ca asta vorbea cu noi. Dupa 6 luni cu tata, acum vorbeste si romana, nu perfect gramatical, dar vorbeste. Acum face mai rar greseli in romana, dar de aproape 2 ani avem mereu pe cineva in casa care vorbeste DOAR romana. E tare haios cand suntem toti, noua ne vorbeste in engleza si in secumda urmatoare se intoarce si vorbeste in romana cu tanti Marina. Speculant!
Sanzi, felicitari pentru note.
Ciuf, la voi e mereu frumos mai, ca in povesti. Eu vreau mereu poze de la tine, ca sunt superbe.
Noi week-end-ul asta am facut bradul. Voi l-ati impodobit deja?
mihutza11 spune:
Ciuf ca te-am prins.. Denver-ul cum e?
Andreea vad ca e distractie la voi pe zapada!
parca mi-e dor si mie de zapada.. asta e al doilea an fara zapada..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
alintaroma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip avem si noi nitica zapada si cica vine storm diseara: http://apha.shutterfly.com/12114#12129 doris, la multi ani flaviei US www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009 |
Andreea frumosi motanei mai aveti ! sa va traiasca si sa fie sanatosi , chiar imi era dor sa-i mai vad
polux spune:
Carmen uite te trag eu de mana..please scrie lista de cuvinte. Numai 16, ca noi avem deja vreo 30-40. Nu trebuie sa-ti faci probleme cu scrisul, caci la inceput tot cam fonetic se asteapta sa scrie copiii. Mi-a spus doamna lui Adela.
Uf azi au inceput scrisul de mana, ce ciudat si confuz pentru copii, cum e R ca asta de acum sau cum am invatat pana acum. A la noi e cam ciudat, ca doamna le da si dictari...I like my mom, etc...inclusiv I like the rainbow or I play with a ball. Plus ca avem de citit 8 carti pe luna...adica copilul citeste toate cuvintele care le stie si mama completeaza cu cele care nu le stie copilul.
Gata plec la dans.
Va pup.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
philip spune:
dau la schimb cupoane (cecuri) de enfamil pt unele de similac :) glumesc, am doua cecuri enfamil pt cine le vrea. trimiteti adresa pe pm. adevarul e ca am avut mai multe si acum m-am uitat ca au expirat, promit sa mai trimit cand primesc. eu folosesc enfamil.
adjudecate :)
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
philip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alintaroma
frumosi motanei mai aveti ! sa va traiasca si sa fie sanatosi , chiar imi era dor sa-i mai vad There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!! |
US
corinadana spune:
Carmen , o draguta ca inttodeauna. Dar cum te ai facut cu triunghiul ala rosu??? de sarbatori?! O bomboana pe saptamanaaaaaaa, esti tare.
Buflea la multi ani micutei, sa va traiasca si sa va aduca doar bucurii.
Cenia sa stii ca eu imi aduc aminte cu mareee placere de Mos. Raluca si acum crede in el. Si Mos Craciun exista! daca crezi in ceva cu adevarat exista.
Sanziana bravo tie!
Aici a plouat! uf! prima zi de ploaie si deja ma ia cu depresie...
Azi am avut conferinta cu teacer oiul meu. Ne dadu doar 4 (note 1 la 4), la testele (quarter) ptr district doar maximum de puncte. DAR i am aratat temele Ralucai ce le face singurica acasa sa vada de unde i se trage maximum ala, nu din clasa.
Viteza la citit pe minut o are dubla de cat se cere la inceput de cl. a 5a.
Mergem acum la un Starbucks, doar eu si ea, sa completam aplicatia ptr middle school. Intr un coltulet acolo doar noi doua incercam sa ajungem la o noua etapa in viata Ralucai. Mi se strange stomacul. Aplicam ptr scoala cu pricina, e tare greu de intrat dar poate poate e norocoasa.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca