Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *117*
Raspunsuri - Pagina 5

alina.n spune:
legat de nani cu bebe ..eu de cand era mica nu am mai dormit cu ea(3-4luni) si asta nu pt ca nu imi place insa daca o pun intre noi nu rea mai e spatiu ca se frichineste toata noaptea insa ea are patutul langa noi pe partea mea si o vad mereu cand face nani
noi am papat dupa masa de pranz si desert,i-am dat pt prima data fruct neblenduiit: 2mandarine mici la care eu am curatat pielita aceea alba si ii dadeam sa muste singura din frut-tare mai plescaia
pupam fetele
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Floric spune:
Buna dimineata la pranz. Sa va zic ce am patimit aseara. Dupa ce Rares a dormit de la 7 jumate pana la 10 si ceva, cand de fapt ar fi trebuit sa se culce, evident am avut program artistic. Si cand ma uit la ceas, ca nu stiam de ce imi e somn...ce sa vad 12 fara un sfert....God, ora asta nu am mai prins-o de mult treaza (doar cand statea pe net), si pune apa si spala copchilu poate, poate i-o veni somnul...De unde, de cele mai multe ori, pe copchiul baia il revigoreaza
. Si in baie a stat pana s-a racit apa...si tot mai vroia, si uite asa ne-am mai jucat pana pe la 1 noaptea. Aaaa, inspirat tati, s-a culcat in camera lu' buni si buni cu mine, deci el a dormit belfer.
Concluzia, cata energie poate avea un copil in vene. Sa fie de la "bomba de vitamine" mancata zilnic?
Aseara s-a ridicat singur in patut de gratii. Paote ca el putea mai de mult dar eu nu il tin in patut decat cand am mare treaba si nu il pot lasa singur in pat sau pe jos. Si azi dimineata a descoerit statul pe langa pat. E tare vesel. SI mare nedumerit cand i se moaie "gladiolele" si cade in fund.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Floric spune:
Ultima sedinta foto
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

alina.n spune:
Am admirat si noi pozicile Flori - tare frumos este bebe Raru
, imi pare rau pentru noaptea alba
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
un vot va rugam

Gianina34 spune:
floric - admirat bebe scumpic
la cat este de dulcel nici nu mai conteaza ca la 12 faceati baie si la 1 va jucati, nuuu?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 7 luni

olishka spune:
Salutare!!! LA MULTI ANI Alexandra, Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana!!!
Am admirat poze cu Raru si Cezar. Doi flacai frumosi
Floric si pe mine ma mai prinde cateodata 12 noaptea si David nu doarme. Poate vor in club baietii?
Olga, mamica lui David iepurasul

Ilinca_M. spune:
Hehe, l-am admirat pe Cezar cu "meniul" pe mutritza, dragalas foc, si pe Raru baiat mare si voinic si ma tot mir: parca acum se plangea muma-sa ca sta ca funia-n sac, nu?:P
Bianca, ai pus poze din calatorie? Vreau sa-l vad pe Vladimir excursionist.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

simina_kin spune:
Un zambet frumos pentru voi!! fericita poze
Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Hehe, l-am admirat pe Cezar cu "meniul" pe mutritza, dragalas foc, si pe Raru baiat mare si voinic si ma tot mir: parca acum se plangea muma-sa ca sta ca funia-n sac, nu?:P Bianca, ai pus poze din calatorie? Vreau sa-l vad pe Vladimir excursionist. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 7luni |
Ilincuto, zau, intotdeauna spun sa ma incred in proverbe si zicatori ca n-o fi fost prost cine le-a scos dar mereu trec peste cand ma vad la ananghie. Uite asa , in cazul meu, si a multor altor ghiocei, se adevereste "timpul le rezolva pe toate"
Oli, sa stii ca vor in club. Ca am cantat si dansat pana pe la 11.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Raru, tziparul lui mami

Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Un zambet frumos pentru voi!! ![]() ![]() Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
E minunata........

Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Raru, tziparul lui mami