Aspirante cu vechime "medie" (45)
Raspunsuri - Pagina 2
CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arde2010 Pai stiu... Hai s-o strigam toate 3 pe Crissa sa ne auda din America ei sa vina pe forum si sa vada ca am scris CRIIIIIIIIIISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Lili http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png |
Mancal-ar mama pe el de ardei rosu...auzi apropo..te-am apelat intr-o seara si mi-a raspuns ardeiu ' mascul..a zis ca stapana casei nu-i acasa sau asa ceva haios:)) nu mai stiu cum a spus!
Pumpici!
Si sa nu te prind ca te bagi pe invizibil..ca nu stiu ce-ti fac!!1
http://lt1f.lilypie.com/A9dHm4.png
CrisaS spune:
citat din mesajul lui vrmoana CRIIIIIIIIISSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAA where are you? Arianna, Arde zice ca n-am voie alcool ca iau antibiotice. Curaj pt antrenamente oricum am. Si fara beutura. oana "Where there's a will, there's a way." |
Maine sa te vad vizibila:))
Cele mai tari faze apropo de asta cu messul si invizibilitatea:)))))))))))))))) au fost cand vorbeam cu una , a fost candva aspiranta acum cred ca e mamica nu a mai scris de mult ..ea si-a exprimat dorinta sa ma aiba in lista am acceptat si doua zile am dat interviu cum ma prindea cum...ma lua la intrebari cum, cand, unde si de ce, ce-ai mancat azi, ce-a mancat barbata-tu , ma-ta, tac-tu , ai avut scaun, daca da ce culoare in ce cantitate...ba eram terminata!!
M-am injurat singura doamne da ce ce i-oi fi dat eu asteia adresa:((
Dupa ce am trecut cu bine de examenul oral...salutare, taica a mai vazut-o online:)) dar era acolo:))))) ca intre timp gasisem si un program cu care vedeam cine era online si ii scriam....de exemplu , cu toate ca era offline...nu-mi raspundea atunci ca sa ma prind ca e invizibila...statea 1 minut si apoi intra online:)))))))))) spunea aaa mi-ai scris uite acum am intrat si eu...imi raspundea mai baga doua intrebari de control..si apoi zicea ca are treaba:))))) si iesea:)).
Cu alte cuvinte cu DANA vorbeam despre persoanele care stau pe invizibil si nu le inteleg!
Alta faza..a fost asta ce mi s-a intamplat acum doua zile..persoana respectiva sta offline mai mereu..inainte nu statea..acuma sta..la mine cel putin ca am vb cu cineva in acelasi timp si mi-a spus ca o vede online..deci era invizibila pt mine! Ok..Intr-o zi ca sa vad daca m-a bagat la invizibil pe mine specific...m-am facut eu invizibila..si culmea ironiei ea a aparut vizibila:))))))) misto nu?
Intru vizibila o salut o intreb ce mai face si iese:))))) fara raspuns:)) normal s-a bagat iar vizibila...:) ma bag si eu iar si apare online hai sictir....i-am zis!
In gand normal..sters din lista nu mai vreau sa aud in viata mea.!!!!!
Si sunt multe ...care le-am avut in lista si stau invizibile..da mi se rupe acum!
Ce mai tare faza era cand apelam eu pe cineva si nu mi-a raspuns cu zilele...dar daca puneam un mesaj asa care sa te faca curioasa imediat ma apela!
M-am convins de persoanele astea si eu personal nu am ce discuta cu ele!
Pa ne auzim maine!!
Crisoasa
vrmoana spune:
Eu ti-am explicat care e faza la mine cu invisible pe mess. Sa-mi dai add pe cealalta adresa.
Si nu te mai supara si tu din toate kkturile. Eu, Arde si Arianna te iubim. De restul nu stiu.
oana
"Where there's a will, there's a way."
monica_dicut spune:
Buna dimineata dragelor
Incerc sa scriu ceva da nu prea stiu ce. SA va spun de noi n-are rost ca tot urlatori suntem si nu ne intelegem de nicio culoare
EU personal ma simt cu musca pe caciula ca n-am mai intrat aici. Va spn sincer ca de multe ori nu gaseam subiectul si ma lasam pagubasa.
Faza cu messu pe invizibil mi se pare si mie aiurea. EU dau ignore la cei pe care nu vreau sa ii vad sau sa ma vada si basta. EU am messul toata ziua deschis dar din pacate sunt idle ca am un saculet de carat dupa mine non-stop Cand doarme, suntem afara asa ca nu va spun de cand n-am mai mancat o mancare gatita, n-am mai dat cu aspiratorul, n-am mai spalat geamuri Mi-e rusine sa chem pe cineva in vizita. Da o sa vedeti voi . Nu ma plang, va spun sincer ca si atunci cand doarme uneori ma duc si stau langa el si ma uit la el si nu ma pot dezlipi. In timpul ala as putea sa fac ceva dar nu imi vine. Forumul il citesc cu el mufat la sanul stang si cu mana dreapta stau pe mouse. Cand il mut la dreptu gata, inchidem laptopul .
In al doilea rand, eu am mai spus lucrul asta si cu alte ocazii. Intr-un fel imi e rusine sa intru la voi sa ma laud cu bebe sau ce a facut bebe. Mi se rupe sufletul cand vad ca sunteti tot aici. Culmea este ca au ramas exact fetele cele mai dragi mie si ma oftic. NU vreau sa va fac sa suferiti, si va spun asta cu mana pe inima, daca vreti sa ma credeti bine, daca nu, n-am ce sa fac. Imi e si rusine sa va intreb ce ati mai facut, daca ati mai facut teste sau analize sau mai stiu eu ce.
Cam asta am avut eu de zis referitor la subiect.
Cris, unde pleci in concediu ?
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui vrmoana Eu ti-am explicat care e faza la mine cu invisible pe mess. Sa-mi dai add pe cealalta adresa. Si nu te mai supara si tu din toate kkturile. Eu, Arde si Arianna te iubim. De restul nu stiu. oana "Where there's a will, there's a way." |
SI eu o ubesc
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
vrmoana spune:
Stiam. Dar asteptam sa-i spui tu.
Referitor la ce ai scris mai sus nu are de ce sa-ti fie rusine. Si tu ai trait momente foarte grele si ai trecut peste, si D-zeu te-a rasplatit. Poate va veni si randul nostru. Zic poate, pentru ca nu avem de unde sa stim ce ne rezerva viitorul. Eu ma tot chinui cu HSG -uri, laparoscopie, analize si nu am certitudinea ca voi avea pana la urma un copil. Dar sper totusi ca D-zeu in mare mila Sa, se va indura si de mine.
Pupici
oana
Arianna_M spune:
Neatza....
Moni , draga mea nu ai de ce sa iti fie rusine sa ne scrii , nu ne deranjaza k tu sa ne povestesti despre Dragos (eu vorbesc in numele meu acum , dar sunt sigura k si fetele sunt de acord cu mine ).....deci tu care ai fost alaturi de noi ......ne-am bucurat si am suferit impreuna.....nu avem cum sa fim deranjate de fericirea pe care o traiesti tu acum .....D-zeu o sa abia grija si de noi , si atunci sa te tii la povesti intre noi
Ps : Oana , Arde ...scuze pt aseara....m-am bagat in patik......eram varza....ameteli , balonare.....etc
Lupta cu kg !
ioanara23 spune:
ma, dupe atatia ani tot beuturica va da nasu afara din barlog vaz!!
criso, maica, da adica eu nu te ubesc? mi-a placut aia cu "iote bre scrie si asta"...na! rar da m-am bagat pe fir!
vai monicoce ma regasesc in geamurile tale nespalata, in tastarea cu mufare la tzute si in sorbirea nesatioasa din oki a bebelului cand doarme....
de aia zic si eu ca tare asa mai vrea sa mai vin aici cu fetele dragi mie...ca stau ca cucu-n casa cu stefanu mic...nu ma suna decat apa-n cap, de am ajuns sa vb singura...bine, nici ca-mi pare rau ca am pus "stop" o perioada la toate , ma raspalteste minunea asta mica in fiecare zi cu ceva....iote ieri mi-a zis "maaaaaaammmma"...cam marait asa, ca tocmai bocise ca mi s-a parut c-aud un muc in nas si l-am tratat cu ser fiziologic
arde ma trecui bre si pe mine pe lista multumesc!
pupici la fete dragi!
ioana
am un bebel iepurel!
vrmoana spune:
Ioana numele bebelului tau este Stefan? Ca aaeara n-am stiut asa ca Arde a scris in dreptul tau bebel iepurel.
Arianna n-ai de ce sa-ti ceri scuze.
oana