Il votez pe Geoana pentru ca......

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui maminuta

... concluzia indusa ar fi ca aceea ca nimeni nu este vinovat.

In principiu, nu m-ar interesa cum isi sparg capul ei acolo, din moment ce nu-s nevoit sa fiu martor.
Ma gandesc, totusi, ca ar fi cazul sa dispara din ratatii aia, poate si PSD-ul ala s-o transforma in ceva folositor...stiu, peste 100 de ani, dar e bine si atunci.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Geoana:http://www.catavencu.ro/mircea_fa_te_ca_te_bucuri-11605.html

Geoana isi manifesta bucuria cu entuziasmul copilului care a reusit sa atinga telurile impuse de parinti...
Iar topaitu ala de bucurie se ridica la standardele unui viitor presedinte de stat.

allinta

Pai topaie pentru ca cum a spus si el la Revolutie era prea mic deci acum este la adolescentaAuzi tu raspuns inteligent demn de un presedinte educat in strainataturi....halal candidat la presedentie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Cat de penibil este acest Geoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui gweno

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Citat:
Geoana:http://www.catavencu.ro/mircea_fa_te_ca_te_bucuri-11605.html

Geoana isi manifesta bucuria cu entuziasmul copilului care a reusit sa atinga telurile impuse de parinti...
Iar topaitu ala de bucurie se ridica la standardele unui viitor presedinte de stat.

Pai topaie pentru ca cum a spus si el la Revolutie era prea mic deci acum este la adolescentaAuzi tu raspuns inteligent demn de un presedinte educat in strainataturi....halal candidat la presedentie!!!

Daaa...mititelu...era bebelus si habar nu are ce s-a intamplat atunci.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:

Citat:

Maminuta, cum poti sa spui asta cand in primul tur l-a atacat pe Geoana cum l-a atacat si in turul 2 Geoana il pupa ca un indragostit,,pe umar?
Este asa o batjocura care nu se poate suporta!

Ete ce indragostit este Geoana:http://www.catavencu.ro/mircea_fa_te_ca_te_bucuri-11605.html

Io l-am votat pe Basescu. Am mai zis. Duminica seara am adormit devreme. Deh starea de gravideala. Am adormit cu gandul ca Geoana a castigat. Ii vazusem topaiala, bucuria.
Cand am vazut dimineata ca a castigat Basescu mi-a fost sincer mila de Geoana. Omeneste mi-a fost mila de el. Saracul Geoana. Dar ce sa ii faci...imaturitate! Si acum am momente cand tot zic...saracul Geoana. Ce se mai bucura el....

Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulina85 spune:

Si eu l-am votat pe Geoana si l-a votat inclusiv familia mea din care face parte tata colonel si bunica de la tara (care e anti-Udrea mereu ).
Am citit mesajele pe care le-ati scris si desi subiectul este rasuflat imi voi spune totusi parerea. Presedintele tarii trebuie sa aiba o mare si simpla calitate: sa fie sustinut de partide diferite. Asta se numeste democratie.
Basescu a adoptat doctrina populista, ii spune poporului ce vrea sa auda, nu rezolva nicio problema dar le spune oamenilor cine e de vina si face circ. Si oamenii au impresia ca daca EL stie cine e vinovatul, stie si cum sa rezolve problema. Si le place.
Cei care l-au votat pe Basescu nu stiu ce au sperat ca se va intampla bun si frumos, daca de cand e in politica, adica de vreo 20 de ani, Basescu nu a facut decat sa se certe si sa plateasca polite.
Presedintele trebuie sa fie mediator, el nu are rol de conducere.
Vi se pare ca Romania este azi o tara democratica, condusa prin schimburi de idei?
Daca Basescu va schimba maine Constitutia, cine i se va putea opune? Daca se schimba numarul de mandate a Presedintelui si il mai avem Presedinte inca 10... sau 15 ani?
Sigur, EL nu va face asta pentru ca este... bun si cinstit
Suntem la 1 luna de la alegerea lui Basescu ca Presedinte.
E bine. Suntem pe drumul bun. In tara e liniste, se munceste, avem speranta ca peste 5 ani vom fi o tara frumoasa.

Mergi la inceput