Il votez pe Geoana pentru ca......
Raspunsuri - Pagina 19
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maminuta ... concluzia indusa ar fi ca aceea ca nimeni nu este vinovat. |
In principiu, nu m-ar interesa cum isi sparg capul ei acolo, din moment ce nu-s nevoit sa fiu martor.
Ma gandesc, totusi, ca ar fi cazul sa dispara din ratatii aia, poate si PSD-ul ala s-o transforma in ceva folositor...stiu, peste 100 de ani, dar e bine si atunci.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
gweno spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui allinta
Geoana isi manifesta bucuria cu entuziasmul copilului care a reusit sa atinga telurile impuse de parinti... Iar topaitu ala de bucurie se ridica la standardele unui viitor presedinte de stat. allinta |
Pai topaie pentru ca cum a spus si el la Revolutie era prea mic deci acum este la adolescentaAuzi tu raspuns inteligent demn de un presedinte educat in strainataturi....halal candidat la presedentie!!!
Alizee spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gweno
Pai topaie pentru ca cum a spus si el la Revolutie era prea mic deci acum este la adolescentaAuzi tu raspuns inteligent demn de un presedinte educat in strainataturi....halal candidat la presedentie!!! |
Daaa...mititelu...era bebelus si habar nu are ce s-a intamplat atunci.
allinta
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Ete ce indragostit este Geoana:http://www.catavencu.ro/mircea_fa_te_ca_te_bucuri-11605.html |
Io l-am votat pe Basescu. Am mai zis. Duminica seara am adormit devreme. Deh starea de gravideala. Am adormit cu gandul ca Geoana a castigat. Ii vazusem topaiala, bucuria.
Cand am vazut dimineata ca a castigat Basescu mi-a fost sincer mila de Geoana. Omeneste mi-a fost mila de el. Saracul Geoana. Dar ce sa ii faci...imaturitate! Si acum am momente cand tot zic...saracul Geoana. Ce se mai bucura el....
Larisa 7+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
paulina85 spune:
Si eu l-am votat pe Geoana si l-a votat inclusiv familia mea din care face parte tata colonel si bunica de la tara (care e anti-Udrea mereu ).
Am citit mesajele pe care le-ati scris si desi subiectul este rasuflat imi voi spune totusi parerea. Presedintele tarii trebuie sa aiba o mare si simpla calitate: sa fie sustinut de partide diferite. Asta se numeste democratie.
Basescu a adoptat doctrina populista, ii spune poporului ce vrea sa auda, nu rezolva nicio problema dar le spune oamenilor cine e de vina si face circ. Si oamenii au impresia ca daca EL stie cine e vinovatul, stie si cum sa rezolve problema. Si le place.
Cei care l-au votat pe Basescu nu stiu ce au sperat ca se va intampla bun si frumos, daca de cand e in politica, adica de vreo 20 de ani, Basescu nu a facut decat sa se certe si sa plateasca polite.
Presedintele trebuie sa fie mediator, el nu are rol de conducere.
Vi se pare ca Romania este azi o tara democratica, condusa prin schimburi de idei?
Daca Basescu va schimba maine Constitutia, cine i se va putea opune? Daca se schimba numarul de mandate a Presedintelui si il mai avem Presedinte inca 10... sau 15 ani?
Sigur, EL nu va face asta pentru ca este... bun si cinstit
Suntem la 1 luna de la alegerea lui Basescu ca Presedinte.
E bine. Suntem pe drumul bun. In tara e liniste, se munceste, avem speranta ca peste 5 ani vom fi o tara frumoasa.