Il votez pe Geoana pentru ca......
Raspunsuri - Pagina 10
maminuta spune:
Allinta,e parerea ta.
Intentia mea era cu totul alta,te asigur.Slava Domnului ca traim intr-o tara in care ne putem exprima fiecare asa cum dorim opiniile.
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maminuta Guestus,chiar vorbeam serios. Oricum ma declar maxim de dezamagita sa constat cit de detasati sunt un procent enorm din cei ce citesc acest forum.Si vreau sa cred ca nu este adevarat ca se prefera mistocareala chestiunilor serioase,care ar putea schimba ceva in bine in tara asta. Uitindu-ma la numarul celor ce au vizitat subiectul si la numarul celor care au avut curajul sa si posteze,constat ca e mai simpla neimplicarea.Pacat!Unitatea poate ajuta enorm in anumite situatii! Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt |
Maminuta, nu stiu cum sunt cei care urmaresc acest Forum, pt. ca nu am dotarea IT ca sa pot aprecia, dar eu stiu cum sunt cei care sunt useri aici si numai de detasare nu dau dovada!
Mie era sa mi se arda checul ieri intre calculator-tv si cuptor,Xeno face astrograme de era sa raman stramba de atata ras,etc.,numai de detasare nu putem fi acuzati!
Doctoratul tau de sociologie trebuie sa suporte niste indici care sa nu ignore factorul uman!
maminuta spune:
B.nica,super ca ai salvat checul de la ars...Cit despre sociologie,nu e domeniul meu.
Chiar vreau sa multumesc tuturor celor care au postat foarte cinstit si aici si dincolo opinia privind optiunea de vot.
Edit:Nu am inteles faza cu dotarea IT.Daca te referi la raportul intre nr de cititori si nr celor ce posteaza,se vede foarte clar pe prima pagina.
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maminuta B.nica,super ca ai salvat checul de la ars...Cit despre sociologie,nu e domeniul meu. Chiar vreau sa multumesc tuturor celor care au postat foarte cinstit si aici si dincolo opinia privind optiunea de vot. Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara permisiunea ta. - Eleanor Roosevelt |
Da' care este domeniul tau daca nu sunt prea indiscreta sau poate prea circumspecta?
maminuta spune:
PM sper ca au lamurit B.nica si indiscretia si circumspectia ta.
Ca sa fiu foarte clara,subliniez ferm ca nu am deschis aceste subiecte cu nici o intentie de cercetare doctorala sau mai stiu eu ce...Pur si simplu,ma aflu pe pozitia omului nehotarit,aflat in situatia de a alege raul mai putin rau.
Si incercam sa gasesc printre toate aceste motivatii elemente care sa ma convinga ferm sa fac una sau alta dintre optiuni.
Cinstit va spun ca desi mai sunt citeva ore pina la alegeri,inca nu sunt 100% hotarita sa votez pe unul sau altul dintre candidati.
b.nica spune:
Maminuta, noi ne exprimam liber pe acest Forum optiunea si o facem pt. ca suntem siguri de ceeace dorim sau dimpotriva pt. ca nu suntem siguri si dorim opiniile contrarii ca sa gasim solutia.
Cheia ca noi sa ne simtim in siguranta este sinceritatea opiniilor si implicit siguranta site-ului.
maminuta spune:
B.nica...ai punctat motivele prezentei mele pe acest forum.
Tocmai asta ma intreb.Oare sub Geoana presedinte,se va mai intimpla asta?Daca imi amintesc ce se intimpla in televiziuni pe vremea lui Adrian Nastase...parca incep sa am unele indoieli.
Apropo de optiunea Geoana,nu vi se pare un semn enorm de intrebare,de ce Johannis a cerut legea care sa-i asigure si primaria si functia de premier 6 luni?Nu cumva nici macar el nu vede cu ochi buni aceasta coalitie?
Nu cumva il vor tine 6 luni de ochii lumii,pentru ca apoi sa inceapa imparteala?Zic.
b.nica spune:
Sub Geoana presedinte(Domne Fereste si Apara-ne!) Geoana va fi absent!
Vor fi Vanghelie,Patriciu,Hrebenciuc,Fenechiu,Voiculescu,etc.(apropos, sa vezi discutie de ce sunt enumerati in ordinea asta!).
Va fi o liniste de ne vor tiuii urechile dupa care o sa ne creasca tensiunea afland privatizarile care se vor face de catre "neamtul cinstit fata de moguli".
vanessa ionescu spune:
Ldegea pe care o cereneamtu s-a dat si pe vremea lui Isarescu. Nu este o masura luata ca urmare a unei temeri ci mai degraba o masura de conservare a unor drepturi castigate si pe care acesta doreste sa le continuie cand v-a venii momentul. eu asa vad. La Isarescu s-a dat pentru un an parca si nu-mi amintesc sa fi fost probleme si discutii si atunci. Poate nici el nu vrea sa stea mai mult la un moment dat. E normal sa se asigure ca ii ramane postul. Si in cazul altora se suspenda postul cand pleca in Parlamant de exemplu. Aici fiind o functie pentru care e ales nu poate fi suspendat decat printr-o lege speciala.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
Monnvas spune:
Stiu ca-s offtopic, dar apropo de libertatea forumului si a altor adunari:
In 2003 am intrat la Litere (UB). Am vrut impreuna cu o colega sa ma inscriu in liga studentilor. Colega mea s-a interesat ce tre' sa facem. Raspuns sec: sa ne prezentam cu carnetul de partid.
Uite de-aia NU.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!