In Banat la noi acasa (14) Sarbatorim si Daruim

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna fetele
va multumesc de urari de sanatate!eu parca incap sa-mi revin,aseara insa a fost apogeul,mai rau de asa nu cred ca m-am simtit vreodata.cel mai rau ce ca de qazi noapte a inceput si timo.mai intai a varsat ai apoi a inceput sa tuseasca,o tuse productiva.a facut si un pic de febra.azi e mai ok dar blegutz.cu ochii bagati in cap....numai de asta nu avea el nevoie dar se pare ca a fost inevitabil.sper doar sa-i treaca repede.
giova cred ca deja ati avut concursul.cum a fost?
mirona e chiar fain locul ala de joaca, am vaz ca il are si pe thomas, timo e innebunit dupa el, l-a vazut in pozele voastre si asa i s-a luminat fata:)sper sa ajungem sapt viitoare cu copii pana acolo.
cristina inaltam o rugaciune pt denis si sunt sigura ca va fi totul ok.cat timp stati internati?daca ai nevoie de ceva i te pot ajuta, nu ezita sa spui.o mancarica calda ceva.te-as ajuta cu placere, au stau aproape de spital.daca te hotarasti lasa-mi mesaj pe privat.

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor
ce mai stiti de Angy? iar a abandonat subiectul?
nici eu n-am mai intrat de multicel pe-aici...

sa aveti un we fain si sa fiti cumintele sa nu va aduca mosul vreo nuielusa

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ne-am intors acasa de la concurs si mall. marco a fost pe locul2. poate chiar ajungea pe primul, dar la mijlocul distantei a incetinit si vorbea cu prietenul Mihnea...fiecare de pe culoarul lui. ce stiu ei de concurs si competitie...mai ales ca au fost majoritatea din grupa lor.
Au fost premiati toti copiii, nu s-a facut clasament...dar tare frumos a fost...i-aM FACUT galerie la greu...imi aminteam de concursurile la care participa sorella...fain a fost. Edi tare cumintel...a stat treaz, a dormit...toata lumea se uita la el si-l admira cum dormea in scoica.

De acolo am plecat la mall cu Mihnea si parintii lui, ei la joaca noi la papa KFC si pe urma acasa. Mi-a adormit pe masina, dar s-a trezit cand l-a adus Clau in casa.

Sunt necajita, caci in graba de azi dim. am uitat aparatul si camera de filmat acasa. Noroc ca au facut ceilalti parinti poze si a filmat dir. gradinitei, asa ca sper sa aiba si Marco ceva poze.

Edi a avut o noapte ok, fara febra sau alte probleme.

revin dupa ce-i dau gogoasei laptic.
a adormit intre timp, asa ca nu-l deranjez.

Diana ma bucur ca esti mai bine.
Cristina tinem pumnii pe miercuri si ne . Eu joi am fost la Smoc, si ma gandeam ca poate te vad pe acolo, dar Tepeneu nu avea atunci program.
Gabi, Miro sta ca pe spini sa vada daca face Karina de la verisoara ei. la noi a fost patania vara trecuta, dar a scapat Marco.
cazul asta cred ca e recent, au dus probe la Cantacuzino sa vada daca e contagioasa...vroiau sa inchida gradinita si sa dezinfecteze tot.
Prima otita am vindecat-o cu homeopate, caci in plin tratament cu antibiotic mi-a urlat de nu stiam ce e cu el. a doua cu Sumetrolin, caci am descoperit streptococul ala si era sensibil la asa ceva.

si weekend fain sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Da, stiam ca Miro e cu varicela, dar m-am grabit si ce era in cap nu aparu si pe foaie ... ca asa mi se intampla mie, pana sa exprim ce gandesc iese comprimat ca la telegraf.

Mergi la inceput

Cristina, am sa ma rog si eu la Maica Domnului sa fie totul fara probleme, usor si benefic.

Diseara vine Mosu, am luat o gramada de dulcegarii. Acu mi-am amintit ca trebuie sa vina si prietena mea din Spania pe la noi, dar inca nu a dat nici un semn de viata. Poate vine cu Mosu si o gasim in cizmulite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Hai sa va scot de pe pagina 2
Diana, scuze, acum am vazut ce mi-ai scris, multumesc pt gestul tau, dar n-as vrea sa abuzez de bunavointa ta, mai ales ca si tu ai copiii micuti, iar acum sunteti si bolnaviori.ar fi fost frumos sa ne intalnim sa ne cunoastem, dar e urat in conditiile astea, si mai ales ca se anunta vreme rece, poate e mai bine sa tii piticii in casa.dar iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la noi, si iti promit ca daca voi avea nevoie de ceva chiar urgent, o sa incerc sa apelez la tine..pana atunci sper sa va faceti voi bine.
Eu sunt necajita ca Denis tuseste de ieri, si daca va continua asa, cred ca va trebui sa amanam operatia.
Multumesc tuturor fetelor pt sustinere, si sper sa ne si vedem intr-o zi.
Giova , felicitari pt locul 2.sunt convinsa ca pt Marco e mai importanta distractia decat obtinerea trofeului.
Ma duc sa studiez cum o votez pe Gabi

Cristina, mamica lui Denis Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

gata, Gabi, am votat si eu.bafta

Cristina, mamica lui Denis Mare

ne dati si noua un vot? http://www.laferma.eu/denis_420.html multumim

Mergi la inceput

Merci, Cristina

Oricum ar fi, sa va fie bine! Suntem alaturi de voi si daca ai nevoie de noi, te vom ajuta.

Monica-Elizabet, esti un musafir cam rar in ultima vreme, dar la fel de drag noua De Angi nu mai stim nimic, ca nu a mai scris de mult. Probabil ca iarasi este foarte ocupat. O mai vad online pe mess cateodata, dar nu am vrut sa o deranjez.

Am o leapsa de facut pe blog si tot stau pe ganduri ... In loc sa ma duc la nani sau citit ceva. Cica sa scriu 10 ciudatenii despre mine. Am crezut ca-s ciudata rau, dar daca stau sa ma gandesc, poate ca nu chiar asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Gabi gandire usoara ia o cafea poate merge mai bine

Cristina ne vom ruga ptr sanatatea lui Denis
Diana Doamne Ajuta ca te simti mai bine,acu uram multa multa sanatate lui Timo
Giova bravo baietelului-golanel, ce imi e dor si mie de competetii si pupam pe Edi cel cuminte
Monule nu stiu ce e cu Angy,nici cu Himmelsduft, le asteptam in continuare sa vina alaturi de noi
Miro cum sunteti?
Laurelu uats ap?
Eu am terminat petrecerile momentan, azi e relax,afara ploua si e rece.
O duminica minunata va doresc.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

La Multi Ani Nicolete si Nicolae!

Copilasi dragalasi, sper ca au gasit multe bunataturi in cizmulite

Noi am primit cadou de la nazdravanul de Lucas niste vizite fulger de dimineata prin spitale, intrucat si-a introdus o piulita in nas. M-am taiat ca maioneza, am fugit la Turcanu, de acolo cu salvarea la ORL. Norocul nostru ca a stat foarte cuminte si doctorul a reusit sa scoata repede obiectul din nara

Inventivi unii, nu gluma, da cu nervii nostri cum ramane?

Acum ne-am linistit si asteptam diseara party cu pizza la prietena mea Niky.

Mergi la inceput