In Banat la noi acasa (14) Sarbatorim si Daruim
Raspunsuri - Pagina 20
Cristina_OR spune:
Giova, mersi de intentie
, deocamdata ne descurcam, am vb si cu Diana, mi-a dat niste indrumari, si sper sa ne si vedem sapt viitoare.m-as bucura tare mult.o sa incerc sa ajut si eu cu ce pot.m-am distrat si eu putin in gandul meu cand am vazut ce i-ai scris gabitei
, dar nu am indraznit sa te corectez.bine ca ti-a spus claudia
.
Cristina, mamica lui Denis Mare
gonghy spune:
No servus la ceas de seara c-am tarzie.
Io in loc sa merg la nani bajbai pe net sa vad cum o sa mai fie vremea si iaca ce gasii.
Vine si "patada" cum spune Maya mea la zapada....ooofff ca abia astept luna lui ianuarie sa imi iau contzed cateva zile si sa o tulesc cu fata la munte sa ne aruncam in zapada.
Va pup pe toate...fug ca mo furat somnu'
...somnic usor si vise placute 
aidaciolac spune:
of Cristina imi pare atat de rau
... hai sa iti mai zic ceva poate te ajuta.
Eu in dr Doros am incredere absoluta. O cunosc deja de cativa ani de zile si niciodata nu a gresit si au fost situatii peste situatii. Mai trebuie sa iei in calcul ca ea este o dr. cu foarte multe cazuri cardiace pediatrice. Sigur ca vrei inca o parere si te inteleg.
Iar despre EEG-ul la Bacos eu as renunta. In ani de zile nu mi-a facut o parere prea buna. In primul rand stiind ca nu le functioneaza 2 penite au facut investigatia pe care am si platit-o si a iesit o mare varza , plus ca am auzit ca e cam 'laaaa-saaaa'
Pentru EEG eu as apela la Clinica unde consulta dr Tudorache. Impresia mea despre ea este ca este un dr perfect echilibrat. Nici foarte exigenta si prapastioasa ca dr Stan si nici 'ma lasi' ca dr Bacos
Despre dr Iacob nu stiu ce sa iti zic sau unde alt undeva sa te indrum.
Despre Tepeneu (tatal sau fiul?) nu mai zic nimic ca o sa plangem amandoua.
Sper ca nu te superi , dar asta este doar parerea mea
si sper sa fiti bine cat mai curand.
digutix formula este : [url=*link*]poze[/url] , dar in loc de * tu sa pui " si o sa iti apara doar poze
Eu sunt cu carca rupta pe motiv de copil de 7.390g carat sa se mai linisteasca ca il chinuie dintisorii ... of , bietul de el ... si ca sa vedeti ca ma iubeste , cand nu il doare se uita la mine si ranjeste si spune ceva pe limba lui.
Vaaaaai , abia astept sa vorbeasca sa vad ce ii poate mintea ca asa limbarita are , oare ce imi povesteste? Ca face si grimase
, chiar si cand e suparat spune de nu se opreste cu tonul de rigoare ![]()
Am stat si m-am gandit si am realizat ca nu prea am cum sa vin cu bagajele si copil dupa mine , si daca Laci nu e acasa saptamana care vine atunci va trebui sa merg cu donatiile in we ... , dar poate ne primiti doar la intalniri ![]()
va
si o noapte linistita sa aveti!
claudia74 spune:

vine 'patada' frateeee 

dar io nu vreau cat is io la Tm sa nu vina mai trimiteti-o napoi la Mos Craciun.
Aida clar, duci alta data la IOana ce ai de dus, nu va stresati, ca vorbim cu ea si stabilim mai bine ce si cum, nici io nu stiu cum ma car la Mall cu dero 10 kile dupa mine, dar na hai ca vedem eu zic ca luni sa mergem lejer,vine si Ioana si stabilim cand si unde ducem totul, nu e mai bine asa? Tzucu-i sufletul lui de baietel cumintel si frumusel,cum ii face el viata frumoasa lui mamica lui scumpa si draga.
Cristina asculta de fetele ce stiu, eu nu mai cunosc prea multi medici la TM 
Diana hai ca vb pe mess dupa masa ca eu plec imediat la lucru si iti spun cum sa scapi de link,adica sa ii pui denumire,asta daca nu ai reusit deja dupa instructiunile Aidei
.
Va
o zi faina va doresc.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario 
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
claudia74 spune:
mai scrieti aici 5 mesaje si apoi treceti la celalalt Capitol 
AICI
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario 
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
Giova spune:
Neatza!
Io nu vreau zapada
, mi-e frica sa circul cu masina pe asa vreme
.
Marco tuseste ca un magar, si tot in fata la Edi, mor cand il vad. cred ca imi face si mie in ciuda
, ca sunt tot cu gura pe el.
Diana frumosi copii mai ai!
Aida si pe noi ne chinuie dintii de 7 sapt. Se vad dar nu iasa, si balim la greu, sugem pe degetele alea si muscam tot ce prindem, inclusiv tzitzi lui mama
. sper macar voi sa scapati rapid de dureri. eu i-am comandat Orajel-de la cineva ce aduce din America. e foarte bun, amorteste locul instant.
Gabi gummy bear e si melodia/clipul favorit a lui Marco.
o zi buna sa aveti. eu iar plec de acasa, la cumparaturi si la d-na ticnita din Dacia, pt. costum.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
gabirus spune:
Haidati dincolo la cap. 15, ca v-am facut dedicatie de dimineata si s-a facut pranzul ![]()