In Banat la noi acasa (14) Sarbatorim si Daruim
Raspunsuri - Pagina 14
claudia74 spune:
I'm so happy 

ca vin la Banatu meu,restul e Can-can :)))))))))))))
MOama ce incurcatura am facut cu Centrul ala, io puteam sa jur ca al e francofon acolo ![]()
dar de fapt la cat timp is plecata din Tm mai bine taceam ![]()
Si una ptr suflet de
mama lui de cand il caut :))))) pe preetyfly :))))

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
andanii spune:
Nah
deci vad ca a ramas pe luni actiunea "donatii"
ok
.... vad cum fac
dar dupa mine nu va luati pentru ca la mine copilu in fiecare zi trebuie luat de la scoala la 18 sau 19 si antrenament are tot zilnic asa caaaa
.... in functie de mine nu mutati actiunea
oi aranja eu cumva sa ajung indiferent cand o puneti voi 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" 
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andanii Nah ok .... vad cum fac dar dupa mine nu va luati pentru ca la mine copilu in fiecare zi trebuie luat de la scoala la 18 sau 19 si antrenament are tot zilnic asa caaaa .... in functie de mine nu mutati actiunea ![]() ![]() ANDANII ![]() ![]() ![]() "Licuriciul Emma din sufletul meu" "Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" ![]() www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba" ![]() |
bravo Andanii super tare

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
digutix spune:
salutare lume
pt mn e ok oricand, in principiu.sapt viitoare o zi voi fi la turcanu cu timo pt medulograma dar pana la 18 ar trebui sa fiu deja acasa.pana luni nu stiu in care din zile.
in legatura cu cuculetzele...eu lui timo tot in jos am pus-o de cand s-a nascut.asa mi-a zis din spital.si el se mai uda pe pampi cu tot cu cucu jos .eu am ajuns la concluzia ca daca iese din pampi e vremea sa schimbi nr.poate are nevoie de nr mai mare.eu asa am rezolvat "scaparile".
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix
gabirus spune:
Ca sa ma bag si io in seama in discutia despre cocosel: la noi tot in jos sta de obicei. La pampersi stiu ca se intampla sa se ude uneori, de obicei din cauza de pampersi prea largi. Nici un brand nu mi s-a parut extraordinar, nici nu am incercat foarte multe.
Pisicuta spune:
Am revenit!
Doamne, dar ce-ati mai invartit intalnirile astea! Deci, in final, pentru donatii ne vigem luni, la ora 18, la mall. In ce loc???
Eu, in principiu pot veni si luni si marti si miercuri, asa ca mai astept sa va asezati programul.
V-am pupat pe toate!
P.S. Mie mi-au zis ca tzutzulica trebuie s-o pun in sus la vanjoshii mei! 
Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
Mirona spune:
multzamesc dumevoastra!!!
deci ne vedem si luni si marti - miercuri aveti voi liber - ca noi din nou la chef si joaca. ![]()
am fugit ca s-a trezit sefu si in curand tre sa fugim si dupa sefa.
paaaa
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
Giova spune:
ok, ramane cum ati stabilit.
Gabi eu il duc acum la dentist, sa vedem ce si cum. sa vedem daca sta...caci i-a dus cu gradi si nici nu a vrut sa s eurce pe scaun.
Felicitari pt. craciunita Eva. ce a luat ca premiu?
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
gabirus spune:
Ca premiu e un loc in tabara la Bran. Sper sa fie si seriosi, caci pana acum nu au dat nici un semn de viata.
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabirus Ca premiu e un loc in tabara la Bran. Sper sa fie si seriosi, caci pana acum nu au dat nici un semn de viata. Despre viata - calatorie prin miezul furtunii Retete disociate, de post si alte gateli |
hmmm nici nu vreau sa ma gandesc ce dezamagire mare ar fi ptr Eva daca.......... se tine lumea de prostii,mai exact de strans date si informatii :(((( ar fi chiar nasol zau acuma.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10