In Banat la noi acasa (14) Sarbatorim si Daruim
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ivartosu buna fetelor, am vazut mesajele voastre si ma bucur ca vreti sa va implicati in acest proiect. ca sa va raspund unor intrebari, incep printr-o rugaminte: imi doresc tare mult sa va cunosc personal, si stu ca voi sunteti mai multe, iar eu una singura, marti si joi eu nu pot fi la mall deoarece tin cursurile cu gravidutele... in rest, sa luam intrebarile care le-am gasit pe rand: 1- nu conteaza la haine, jucarii, obiecte daca sunt noi sau vechi, purtate sau nu 2- cat de multe haine, marimea, varsta copiilor... o sa vi se para bizar, dar, dar, DAR,sunt atat de multi copii-vorbesc de 300 familii cu o medie de 500 copii 0-16 ani, deci indiferent cate haine/papuci/jucarii aduceti, tot nu va acoperi intreaga nevoie( eu am aproximat un tir drept suficient) 3- surprinzator fata d alti ani am primit foarte putine jucarii, la haine s-a mai inghesuit un pic lumea pana acum, in special la cele de adulti 4- daca vreti sa cumparati ceva, v-as ruga sa va indreptati catre chestii de baza precum - faina, cartofi, ulei si nu dulciuri 5- altceva de baza reprezinta detergent, sapun, deodorant 6- desi suna a "TROC" nimeni pana acuma nu s-a inghesiut sa "cumpere" decat hainutele noi cu eticheta si... pentru 3 zile de campanie pana acum am adunat 150 perechi cizme marimea 23-35, 50 geci fete 0-12luni( donate de firma Iana), cateva plase cu hainute 0-12luni purtate, cateva jucarii si cam 150lei. daca mai sunt intrebari cu mare drag le astept si sper sa reusiti sa schimbati ziua pe luni sau mircuri de ex, sa apucam sa ne cunoastem. |
multumesc mult pentru explicatii
![](pupic.gif)
locatia am inteles-o .. in jurul locului de joaca din Mall ...ce putem duce si ce se doreste am inteles ... dar ora ?????
![](icon_smile_big.gif)
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
Ioana multumim. felicitari pentru implicare. Sa inteleg ca pot aduce si haine de marimi mari - adica de la mine si sotul? Ca am ceva pus deoparte in asemenea scopuri.
Gabi - pentru mine o ok si marti si miercuri - deci ramane pe miercuri, ora 18?
Ioana - mai am o intrebare - poti sa-mi dai te rog o adresa pe care poate sora mea sa trimita ceva pachet? ea e din Caras Severin si nu va putea veni pana aici cu pachetul - deci o adresa pentru posta?
merci.
fetele - ne vedem miercuri ....
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Reluam programul. Clau a propus ziua de marti pentru mers la Noni.
Stam cam asa:
1. intalnire cu scop ludic: joaca, pitici si alte scheme. Asta putem sa o facem la Noni sau in alta locatie aleasa de comun acord. Marti, 15.12.2009, ora 18, Noni, Bega Center.
2. intalnire cu scop caritativ fara pitici, cine nu poate veni fara pitic, vine cu pitic, dar scopul precis raman donatiile. Ca dupa aia se lasa oricum cu cafele si povesti, e partea a 2-a - 16.12.2009, ora 18 Mall, zona Kids Land (! atentie ca s-a mutat in aripa noua).
3. intalnire cu scop feminin 100%: rochite, machiaje, barfe, cockteilui - locatia si momentul inca necunoscute, a se discuta.
Sper ca e clar. Daca nu, intrebati.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
gabi e perfect asa
giova stii cum e , ca vine lumea in vizita si pe langa cadou vine si cu baxul de Pampers. Mie Laci mi-a adus ceva din Germany de la Mamia stretch si Erik se tot uda in el ... dar in ultimul timp vad ca se uda si in Pampers si tind sa cred ca din cauza putulicii ca o pun in sus
ioana . Abia cand am vazut mesajul mi-am dat seama ca a aparut mai tarziu ca ti-ai facut cont nou. Te
si ne vedem miercuri
Giova spune:
Ioana ma bucur ca ne-ai abiordat aici, vom veni miercuri, daca si pt. tine e bine. Eu vroiam sa te abordez pt. inot la bebelushi, dar o lasam pe alta data, dupa terminarea acestei campanii.
Aida la mine nu au venit cu pampersi...eu ii tin ciucurelul in jos. Marco nici acum nu-l vrea in sus in chilotel. sper sa nu fie nicio problema.
am auzit ca pampersii din DM sunt excelenti. Trebuie sa-i incerc, caci marca pampers m-a dezamagit...cei premium care parca sunt cat de cat...in rest....bb e tot iritat de la ei.
deci.....
Marti cu copiii si miercuri singurele...ok. sa-mi anunt si sotul sa vedem cum o rezolvam.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
am copiat acest anunt de la un alt subiect:
Vroiam numai sa va spun ca maine, 9 decembrie, la Mediateca Centrului Cultural Francez din Timisoara, la ora 18.15 va fi prezentarea unei colectii de povesti personalizate pentru copii, scrise de Simona Gouraud. Povestile sunt ilustrate, gāndite īn variante pentru baieti si pentru fetite, si disponibile īn mai multe limbi. Evenimentul va fi animat de catre actrita Eva Labadi, alaturi de copiii Anamaria si Bianca, de la emisiunea radiofonica Pitishow.
Nu stiu daca stiti dar la Centrul Cultural Francez exista si o sala speciala pentru copii cu multe carti, DVD, CD pentru copii si un mini loc de joaca care e foarte utila pe vreamea asta cand nu putem sa ne ducem copilasii in parc.
Uitati poze:
http://www.flickr.com/photos/16868616@N07/
gravidutele din Tm au fost deja acolo cu copiii si tare le-a placut.
am vazut si poze de la ele, arata super fain locul si se plateste o taxa pe zi...nu mai stiu cat...3 lei sau 9 lei.
eu am o intrebare: unde este acest centru
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
claudia74 spune:
pe strada Paris e vis-a-vis de magazinul de cadouri dupa cladirea iprotim (fosta) si apoi vin electrice si orange pe colt, deci vis-a-vis,adica pe partea aialalta e Centrul,dupa firma Pletl,cum vii din 700, am raspuns ca taranu aici,dar ma doare bibilica cu atatea planuri
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
Mirona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac ... stii cum e , ca vine lumea in vizita si pe langa cadou vine si cu baxul de Pampers. Mie Laci mi-a adus ceva din Germany de la Mamia stretch si Erik se tot uda in el ... dar in ultimul timp vad ca se uda si in Pampers si tind sa cred ca din cauza putulicii ca o pun in sus ![]() |
Aida
![](pupic.gif)
daca imi permiti - ce-i cu faza cu tinutul putzulicii in sus? normal ca se uda baiatul. astea-s babisme. asa-i ca stii asta de la mamici in varsta? de pe vremuri? cand nu erau pampersi si erau doar scutece din finet si ii tineu pe bietii baieti asa pentru ca tinuti pe ud ... copii se iritau - de aceea era aceasta practica. n-are mama nika daca i-o tii in jos sau in sus.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Gabi - cu nr 3 din program m-ai cam dat gata - eu nu ma prea pricep la asa ceva - plus ca in ultimii 3 ani am cam stat e tusa si am imbracat doar trening si adidasi - de manichiura si machiaj ... strict cele uzuale de prin casa ... asa ca decat sa ma fac de ras ... mai bine stau acasa.
no - fug la treburi.
v-am pupat
![](pupic.gif)
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
claudia74 spune:
de la dm sunt buni si eu am folosit la Andi,se numesc BABYLOVE, fiecare drogerie are firma lor proprie,la rossman sunt BABYDREAM, Aldi,Lidl au alte denumiri
Andanii vii atunci miercuri la ora 6 la mall ptr donatii?
Am fugit la shopping .
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells