Bulgarasi si globulete de nov-dec '07-LMA!!!(203)
Raspunsuri - Pagina 25
ellis spune:
azi am dus-o la gradi pe A, pana la ora 13, sper sa nu facem iarasi vreo dandanaie...o duc pt ca are sambata serbare si sa invete si ea rolul, cica...; mi-a zis miss ca a invatat azi poezioara, dar vad ca nu vrea sa imi spuna nimic...![]()
ce leneveala? care leneveala? vreau si eu!!!!
eu lucrez si sapt viitoare, pana miercuri inclusiv...asta daca nu ma supar...auziti voi, este posibil ca sa stam in frigul asta la serv fara caldura???? la noi nu s-a dat caldura, cladirea e f mare si veche, aerele cond nu fac nicicum fatza, efectiv azi eram cu nasul, mainile si picioarele inghetate, in semn de protest am plecat la 12.45...altfel racesc din nou...e inuman!
bb_yasmi spune:
dany,
imi pare rau prin ce ati trecut....
la andrei!!!
ellis, pai majoritatea cred ca lucreaza pana in ajun....
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

bb_yasmi spune:
ellis, nu mi-am dat demisia, intru in somaj. asta daca e ok si am lunile (cele 12 luni) lucrate inainte de cic.
ellis, si eu am protestat....dar la autobuz...![]()
a trebuit sa iau aseara autobuzul si am asteptat dupa el....40 minute!!!!

si in semn de protest Nu am facut bilet....![]()
![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

ellis spune:
LAVI - bine ca iei somaj, macar; eu ieri am stat 2 ore in autobuz...ppe jos nu puteam merge ca imi alunecau cizmele de groaza lumii si mi-era frica sa nu-mi mai rup iar vreun picior...
geo_ionita spune:
Bianca: Felicitari pentru carutul albastru...ce frumos...o sa gasesti tu un nume frumos!!!
Foarte frumoase pozele tuturor!!!!
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
geo_ionita spune:
Fetelor am si eu o intrebare...
Noi cand am facut dosarul pentru alocatie si indemnizatie, stateam la soacra'mea si imi veneau banii acolo. Intre timp, de aproape un an, de cand nu mai stam acolo, imi lua soacra banii, fara nicio problema. Acum ea este plecat cateva luni din tara, din noiembrie pana in primavara. Intrebarea mea ar fi: mie daca Bia este nascuta pe 25 decembrie, mai imi vine indemnizatia+alocatia si in ianuarie, pe luna decembrie, da? Si mai vine ceva dupa aceea? Ca sa stiu ca trebuie sa ma duc la posta sa ii ridic. Ca dupa ce se termina o sa fac card sa ii intre alocatia pe card...
Multumesc!
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
popbianca spune:
ellis...chiar ca e inuman!
deci bb..pt. tine continua huzureala de stat acas?!
...faaain!
multumesc geo_ionita....de alocatie cica peste 2 ani e undeva la 42/luna!!!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
17+
popbianca spune:
nu se indura nimeni sa faca un cap . nou?
multumim anticipat!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
17+
ellis spune:
e un reportaj la pro tv despre DEVOTAMENTUL UNEI MAME, ELENA PLOIESTEANU! DOAMNE, ce suflet mare!