Bulgarasi si globulete de nov-dec '07-LMA!!!(203)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!!

Bianca felicitari pt. baietel! sarcina usoara si la termen! Cu cristalele amorfe, si Tustele au avut! Valori mari.. adica si de 6.000. Eu zic ca poti sa faci un eco renal sa vezi de pietricica! Solutia e oricum: lichidele, multa lamaie.. limonada cat cuprinde! Nu stiu daca in sarcina poti lua Urinex sau Uricol, copiii au voie doar dupa 6 ani. Si noi am primit regim alimentar...
ankule un urs care se misca, nimic deosebit! Nasii Anei au insistat sa le ducem sa vada ursul! Le-a placut plimbareala.. ursul mai putin, au studiat sa vada daca are coada.... daca l-a pacalit vulpea! Mare chef si la voi. Cecilia e fff mare... nu mi-am imaginat-o asa de mare si....de unde ai luat masa cu scaunelele?

eu azi am recursul cu directia mcii pt. indemnizatia fetelor!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Bianca felicitari ptr puta ,sa fie sanatos si sarcina la termen.Andrei era la mine varianta pentru baiat
Multumim pentru urari
Anco vazut smecheri tai ,au si fete de teroristi
O zi buna

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BIANCA - pai eu aveam riscuri multiple si de asta mergeam asa des...

CE TARE A FOST MARIA CU COLINDATORII!!!!!!!!! bravo, maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

masa aia am luato de la mall..se poate pune si altfel ca sa fie scaun de bebe.Se pune scaunul peste masa rasturnata.Si al doilea scaunel l-am luat din Piata Traian de la standul cu produse de lemn.
Dar am vazut odata la Jysk o masuta frumoasa si scaunele mici cu spatar.Si picioarele scaunelor erau facute in forma de creioane cu radiere la capete.Foarte draguta ..si pret foarte bun din cate imi amintesc

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Si apropo de teroristi ma duc sa o culc pe terorista sefa..sau ii scot in zapada sa le treaca maraiala..ca o iau pe aratura imediat . Vrea cineva 2 copii imprumut azi...Asigur posta rapida dus intors

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu am cumparat masuta de lemn cu 2 scaunele superbeeeee, frumos colorate , cu winnie parca pe ele...din euro. am vazut si in terra, dar s a inchis tera.

ancad, mi-a ajuns si mie lenorul azi....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello
eu sunt la serv..inca 2 zile si apoi minivacanta de leneveala, nu de altceva...si de omorat vremea cu Stefan.

la mine dc va fi fetita, cred ca va fi Sofia.sotul nu s/a declarat ferm contra, deci sunt sanse. oricum pana nu stim, inca nu negociem de/adevaratelea
bianca, mie mai imi place si Robert :) nu ma dau in vant dupa numele biblice, nu stiu de ce..gen Luca, Matei, David, Sara..scuze pt cele care aveti copilasi cu numele astea, este doar chestie de preferinte, normal.

Paula 10+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

[red][b]Softurela, la multi ani Dianei ! Sa creasca mare si sa fie sanatoasa !

Multumim de urari !
Bianca felicitari pentru baiat nazdravan!

Si noi suntem tare curiosi dar din pacate la 12 saptamani nu s-a vazut si urmatoarea eco e la 22 saptamani. Mai avem ceva de asteptat pana atunci.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bianca, mie imi plac: lucas, david, iannis, dimitris,eduard, albert, alexei, alexiss, floris,....deci daca voi avea vreun baietel la un moment dat (desi imi doresc doar fetite....) imi v a fi greu sa ma hotarasc....

la mine este ultima zi de job....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adela
Softurela sigur ai baiat ca pana acum am avut numai perechi
Paula sa vezi tu leneveala cu Stefan acasa
Lavinia ti-ai gasit in alta parte?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput