Bulgarasi si globulete de nov-dec '07-LMA!!!(203)
Raspunsuri - Pagina 2
popbianca spune:
victo...caaat? mama mia!...mai dar nu e de glumit cu gradinitele astea...dar ceva oferte, promotii...de criza, nimic?
..Ana nu a dormit niciodata cu mine/noi in pat...cand era cu febra sau ceva de genul o mai tineam in brate sau langa mine..apoi o duceam la ea in patut....dar acum fiind mai mare...cere tot mai insistent sa vina cu mamica in patu maie...si nu vreau sa cedez acum...cred ca e crucial....(ii dai un deget si iti ia toata mana)acum la amiaz pana am ajuns eu acas a stat la bunicu in brate mai gata sa adoarma....m-a auzit ca vin si s-a desteptat urgent... a cerut "patu maie"...ne-am intins amandoua vreo 10 min...inainte sa adoarma insa, am dus-o la ea in camera...a protestat putin apoi s-a lasat in gratiile lui mos Ene...si in compania a 3 suzete....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
14+
uberbax spune:
Buna seara!
Vreau sa urez si eu un sincer LA MULTI ANI pt Raducu sa creasca mare si sa fie sanatos!
Va uram sa aveti o petrecere frumoasa si sa faceti multe poze!
Va pupam cu drag!
ellis spune:
buna seara
scri pe scurt, sunt singura acasa cu pitica...
am avut zile de cosmar...
deci, de luni, 31.11, orele 20.20..am vazut ca A era plina pe spate si burtica de bobite mici rosii, pielea uscata ca arsa...am sunat asistenta, mi-a zis sa ii dau ketof ca vine ea...sun dr noastra..crede ca e alergine la penicilina..eu zic ca i-au facut test si a fost negativ...insa o intreb ce sa urmaresc, la ce sa fiu atenta...imi spune...la ochisa nu se umfle...urechile sa nu se inroseasca...ca ar fi grav; mie ochisorii deja imi pareau umflati;
vine asistenta in cam 20-25 min si bobitele erau pale, datorita ketof..zice ca e alergie la penicilina, si ii face hidrocortizon cu gentamicina(a zis ca a avut un sg copil cu alergie la genta), intre timp vb cu dr de la fetesti..A se umple iar de bube..plecam la spital..acolo dr hotaraste sa nu ii mai dea antibitic, sa faca doar hidrocortizon si sa ii fac frectie cu apa calda si sapun
..am crezut ca mor cu ea de gat...eram cu tata la spital(era ora 22.15, ii pusesem si novocalmin, febra 38.7)...sotului ii spusesem sa faca bagajul
...la 23 am plecat, la aprox 1 noaptea eram la camera de garda la iomc; le spun povestea..i-au facut testarea la penicilina, mana s-a umflat in cateva secunde...apoi o asistenta pe care o sunase dr mea insista sa o testam si la genta...se repeta povestea..alergica si la genta...hotarasc sa faca cefurexim si ma intraba dc vreau sa ma internez..eu zic..locuim la 5 min...
trimit msj asa...si mai continui sa ju il pierd ca sta si picea pe langa mine..
ellis spune:
dr de garda insista..la cel mai mic semn ciudat sa venim inapoi...pana in ora 8 ne-am trezit..A avea iar bubite...fuga la spital...de aceasta data ne interneaza...alergica si la cefurexim...trebuie sa ne gaseasca alt tratament pt pneumonie;
se hotaraste klacid oral si aerius+ketof....
ketof am cumparat ca ei nu aveau..de fapt tot tratamentul lam cumparat si administrat singura; nu va mai spun ca A a stat cu branule si intepaturi...saracuta de ea si plansete si tuse si vomat...
trece o noapte fara reactii neplacute...doar o repriza de tuse...
a doua zi o vede si dr noastra nu crede ca e pneumonie..analizele nu dau formula de pneumo... refuz radiografia si o aducem pe cea de la fetesti..acolo cica s-ar vedea ceva la nivelul plamanului, dar poza e miscata si nu e asa concludenta...insa cu ce se aude la stetoscop..se hotarasete antibiotic 10 zile; am stat 2 nopti in spital..A merge spre bine...fizic ea a fost bine si in spital, a fost sufletul salonului...a animat si pe doctori micuta mea;
speram sa rezolvam pneumonia si sa fie ultimul episod de acest gen;
ma ingrijoreaza ffff tare alergiile..dr mi-a zis sa am in permanenta la mine dexametazona si seringa ..pentru ca se poate sa am probleme cu ea de la diversi alergeni;...mi-e groza de ce mi-a zis...va mai scriu eu...
dupa ce se insanatoseste intentionam sa facem teste pt alergeni...cat putem de complexe..mi-e tare teama;
LA MULTI ANI PUILOR SARBATORITI!
sper sa nu mai lipsesc asa!!!!!!!!!!
popbianca spune:
ellis....Doamne Doamne prin ce ati trecut...cred ca a fost cumplit...eu si acum ma infrigurez cand ma gandesc la branulele Anei din glezna....asa am patit si noi...dar nu mai stiu la care antibiotic....(penicilina ,ampicilina)...ca pe cand am ajuns la spital mi-au zis ca e eruptie scarlatinoforma si a primit tratam cu antibiotic (cexil)....dar ea atunci a facut si febra si tuse si nu mai stiu ce si cum....
sanatate multa va dorim din suflet ...si partea pozitiva...au gasit o formula de tratam care fct.

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
14+
mihuta spune:
Vai Ellis, ce groaznica experienta ! Mi s-a facut pielea de gaina numai citind... Sper sa isi revina cat mai repede. Nici nu am cuvine sa iti spun, un cosmar !
ellis spune:
neata
sa va mai zic despre alergii...daca aveti mai multe cunostinte in domeniu spuneti ca poate ma mai linistesc si eu; in privinta asta nu am vb mare lucru cu dr noastra, ci, ieri dr de la salon, mia zis cate ceva la plecare, dar mai rau m-a speriat; oricum decisesem cu dr noastra sa facem teste cand se face fata bine;
asadar, mi s-a spus ca are un teren alergic, avand antecedente in familie...eu am avut alergii...la apa de baie..sapunuri(adica mi-s imputita::)), sotul la vinete, castraveti, cumnata a avut astm...cica ma pot astepta la alergii de tot felul, chiar si la alimente pe care le-a mai consumat...si sa ii fac medalion pt la scoala cu alergiile la penicilina, genta si cefuroxim..si sa port in permanenta la mine o daxametazona si seringa pt a-i putea face o injectie intramuscular la manifestari rapide ale alergiilor(edeme ale ochilor, invinetirea buzelor...)...asa ca va spun ca sunt cam la pamant cu nervii...pana nu o vad ca se insanatoseste si pana nu scapam de episoadele astea...
de dr de provincie(nu toti) - mai ales de cei din orasul meu natal, stiam ca-s varza...cu mici exceptii...dar in halul asta nu ma asteptam...sa-mi zica sa ii dau pastila de paracetamol si strepsils de supt...iar pneumonia sa o tratez cu frectii....un singur lucru valabvul mi-a zis..sa consume multe lichide...in rest...Doamne Ajuta ca am plecat rapid!...si cand te gandesti ca alti parinti isi trateaza copiii dupa sfaturile lor...
de aerosoli nici nu auzisera...s-a minunat asistenta cand mi-a vazut aparatul...deci la spital municipal nu exista un aparat de aerosoli...
ce sa va mai zic...groaznica experienta!
ancadragoman spune:
Doamne Adela prin cate ati trecut si voi....Doamne ajuta sa fie bine si sa nu se mai repete 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Sheritra spune:
Am citit si eu din urma, m-am actualizat.
Alesia are un sac de dormit ca o fustita, e f larg in partea de jos si e deschis, nu cusut, asa ca poate merge cu el, dar nu poate sari din tarc! Daca nu i-l pun sare intr-o secunda si haida al pas prin casa!
La culcare o duc la ea in camera, ritualul e cat mai scurt, max 5 min, pus sacul, pupat, biberonul in mana si tusti in tarc, stins lumina si plecat cu inchis usa cu clanta, poa sa ma cheme, sa ma strige, nu ma mai intorc ca apoi se invata si stricam prietenia
!
Ancuto, ai gasit sac cu temperatura ambientala? Suna f fanki!
Shery
+7 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
bb_yasmi spune:
neata
offf adela prin ce ati trecut!! multa sanatate Alessiei 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007