Bulgarasi si globulete de nov-dec '07-LMA!!!(203)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Sa terminat mini cehful... Ce m-am bucurat ca toata lumea sa gandit si la Raul si iau adus si lui o masinuta cat de mica.. A fost si el fericit.. Si la tort... au stat amandoi sa li se cante la multi ani... Si Raul a ajutato sa stinga lumanarea

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA, CECI! SA CRESTI SANATOASA, VESELA SI FRUMOASA!

LA MULTI ANI, MIHAELA! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!

LAVI, mi se pare mie sau ne ascunzi ceva???????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

nu adela nu ascund nimic..... momentan cred ca lasam "in aer" proiectul bebe....:(

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ANDREEA! SA FII FERICITA SI SA AI O VIATA IMPLINITA! SARCINA USOARA SI FETITA SANATOASA!

ALESSIA - este mai bine, nu mai are nici mucisori,imunograma i-a iesit bine, ca de altfel toate analizele, asteptam luni si rez din Germania de la porcina, sper sa fie negativ; si eu ma indrept spre bine, ce fel de gripa o fi fost nu stiu, dar a fost nasoala rau, ca a pus jos ditamai omul...am stat numai cu masca in casa pt a o feri pe fata, sper sa nu mai fie risc...

am luat cadouri de mos, am fost cu sotul si a stat sora-mea cu puiul, a invatat-o sorcova, iar la final striga fericita "banii, muti banii!"

Mergi la inceput

LAVI - pai de ce in aer? sau lasati asa sa se intample...cand vrea Dzeu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ne-am razgandit din nou....:) ne pregatim sa ne facem casa si dupa aia bebele....sau cum o vrea Dumnezeu...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna searaaaa!
bb..grele ganduri avem si noi cu casa...proiectul e gata , platit...tre sa inaintam pt. aut. de construire...si...cam atat! criza ne-a cam taiat elanul....mai vedem ce ne rezerva noul an! desi nu prea cred in minuni....plus ca bb2 e pe vine...si nu prea avem spatiu pt. el in casa parintilor mei...si la bloc nu prea m-as mai intoarce...cum o vrea DD !
ellis...ce ma bucur ca sunteti ok...las-o saraciei de porcina ...ce tampenie...e la fel ca si orice alta gripa(cu conditia sa nu ai eu stiu ce boli...)
ank...da ...bravo invitatlor vostri pt. ca s-au gandit si la Raul....
fiica mea e dusa la "cumnata"mea....parinti au musafiri, sotul e in pat frant dupa o zi de lucru la parinti lui...eu am facut o baaaie extraordinaraaaa...astept sa o culc pe Ana si sa plecam si noi hai-hui
LA MULTI ANI....pt. TOBIA!!!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 14+

Mergi la inceput

LAVI - eu nu cred in programari in ce priveste bebe, asa ca e bine asa cum credeti voi;

BIANCA - testul de porcina l-am facut cand am fost cu A in spital...sa vezi ce se fereau aia de noi......dr a zis ca nu are A, dar la cat eram de disperata nu s-a impotrivit testului;

LAVI - ati facut bradul????

A facut cineva bradul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Adela te imbratisez cu drag...esti o draguta, ca intotdeauna... multumesc mult pentru felicitari ...mi-au mers la inima

ieri am avut o zi plina, musafiri mai multi decat ma asteptam, dar per total a fost f frumos si a trecut f repede...normal, ca orice lucru frumos, se termina prea repede...

Eric a primit multe cadouri, cum era de asteptat, s-a comportat f frumos cu copilasii...in sensul ca si-a impartit jucariile cu ei...deci un pas inainte...

nici mami n-a fost uitata, doar era ziua mea, nu???am primit un super telefon de la tati si multe alte daruri de la prietenii dragi...

o sa pun poze cand voi reusi sa le aleg, ca sunt prea multe...tortul a fost minunat, la fel ca anul trecut! asa ca-i multumesc prietenei mele, Ioana...

va pup pe toti si toate, ne auzim curand!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 10+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaa!la noi niinge niiinge...dar fara spor!
ce zi de huzureala pt. mine....fata e plecta la socri cu taticu...azi noapte nu s-a trezit deloc...a si dormit pana pe la 10(ca am intrat eu in camera si direct a fost cu ochii pe mine...)si am dus-o la geam sa vada putina zapada existenta pe masini.... stau pe net..caut nume de copilasi...ma uit la tv...mananc ciocolata...ca mi-e foame si mancarea nu e gataa, nu de alta...ca nu prea ma dau in vant dupa cioco....nu stiu ce program sa fac pe dupa-masa asta..ca nu prea e de stat p-afar...daca merg la hypermarket-uri cheltuim...asa ca ....poate vom merge la niste prieteni in vizita...sa nu ne aglomeram de sarbatori....ar fi un mod palcut de a petrece o seara de duminica,nu?
eladea...retroactiv ii urez si eu frumuselului tau flacau Eric un "LA MULTI ANI "din suflet...precum si tie!..sa aveti sanatate din plin si fericire!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 14+

Mergi la inceput