Bulgarasi si globulete de nov-dec '07-LMA!!!(203)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

din farmacie, e vreo 20 de lei, e cu degetar din ala.

Paula 9+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeirina spune:

Felicitari shery pentru bebici si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eni la farmacie gasesti,eu am luat de la Dona.
F tare pozele si printesa dar tortul ala cu tzatze e mortal

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeirina spune:

si noi tot nenedent folosim dar ea s-ar spala pe dinti non stop pt. ca ii place pasta si mai mult o manancadecat se spala.
ellis imi pare rau ca inca nu v-ati facut bine, dar o sa treaca
nu am apucat sa ne prezentam: eu sunt mami de irina, nascuta pe 11.12.2007, normal, cu 3900g si 52cm, apgar 9. Noi nu avem probleme cu mancarea, din contra tot timpul ar manca, dar nu e grasa pt. ca e inalta, vreo 93cm avea acum 2 luni.
Avem probleme cu olita (nu vrea sa faca la ea) si nu vorbeste asa de mult cum vorbesc ceilalti copii (spune cateva cuvinte mama, tata, apa, pipi, caca,papa,bebe,cal,si nu mai imi vin in minte acum), vad ca si ai vostri vorbesc in propozitii, ea nu prea si eu sunt o vorbareata, nu mi-a tacut deloc gura+ceilalti membri ai familiei si degeaba.Mi-e cam ciuda, dar o sa vorbeasca ea la un moment dat.
De luni ma intorc la serviciu si cam am emotii, ea ramane cu ai mei ca stam impreuna dar mi-e tare greu sa plec.
Sambata avem party de 2 ani
si cam atat despre noi deocamdata.
va pup

Mergi la inceput

Bine ai venit mama de Irina si sa iti traiasca minunea ...succes la serviciu

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare!

intru rar, asta e... in ultimul timp am avut cam multe de rezolvat...

multumim frumos tuturor celor care s-au gandit la noi(cat si celor care nu s-au gandit......asta ca sa fiu in pas cu proaspetii presedinti ai tarii...)cate o pentru fiecare...si un ic de la Eric...

Adela, offf draga mea cat trageti voi... cum minune s-a captusit cu atatea, saracuta??? imi pare tare rau de voi, sanatate multa, multa...refacere rapida...

Sheri, felicitari...sa ai o sarcina usoara in continuare...

Irina, bun venit printre noi...

Ancuto, pupici Mariucai...e o dulceata...

Miha, votat...

Eni, am admirat-o si pe blondina de Iulia la petrecere...frumossssss...noi folosim o pasta de dinti de la Chicco...cu gust de banane...Eric o si mananca in final... nu stiu cat din ea ajunge pe dinti sa ne si spalam...

Anko, mai traiesti??? ce mai faceti voi? nu te mai lasa nazdravanii sa intri,nu?

nu stiu daca am uitat sa mai raspund cuiva...sorry...

noi suntem bine, am primit deja felicitari si multe cadouri...urmeaza altele... anul asta, avand in vedere situatia, am decis sa nu facem tambalau,desi as fi vrut sa fie multi copilasi la ziua lui... dar tot vor veni nasii, finii si rudele...deci...tot nu scapam..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 10+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui g24hit
.

voi ati inceput sa folositi pasta de dinti?

ENI si IULIA( 13.11.2007)

de cand avea 8 luni o folosim!! daca ar fi dupa ea am spala dintisorii la fiecare 2 ore...... asa mult ii place!! am folosit colgate si acum aquafresh.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mama de Irina, bine ai venit !

Noi folosim pasta de dinti cu fluor Zendium pentru 0-5 ani, Sophia se spala singura pe dinti (nu ca am vrea noi, dar nu se prea poate altfel), reusesc cu chiu cu vai sa frec un pic maseluta care are o carie incipienta. Dar nu se agita prea tare, se spala cand ii aduc eu periuta si pentru ca s-a invatat ca nu e rost de scapare.

Si Sophia sfarseste prin a manca dulciuri de cateva ori pe saptamana, dar chestii de genul clatite, ovaz cu lapte si caise uscate, cacao cu lapte sau mult iubitul Kurtic Kolak. De restul ma feresc (cat mai pot), nici nu are cine stie ce pasiune pentru dulciuri (doar ciocolata a impresionat-o) si nici nu tin sa i-o cultiv.

Eu n-am luat nici un cadou de Mos, nici n-am apucat sa ma uit prin magazine, oricum mi se pare ca are prea multe jucarii, nu mai avem loc de ele prin casa. Eu ma gandeam la bucataria Albei ca Zapada, taica-su la Lego (de care mai avem si care ii place mult).

Mergi la inceput

Fetele din Bucuresti daca aveti jucariu de dat le iau eu pentru actiunea pe care o fac cu niste prietene de Craciun.Cine vrea detali ii ofer cu drag

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Va pupam si multumiri pt incurajari!
astazi a fost ff bine A, azi noapte iam dat antitermice la 4 ore ca nu scadea sub 38.2-3, astazi i-am dat la 6 ore si nu a mai facut febra; a mancat bine, s-a hidratat.

nici eu nu sunt de acord cu dulciurile, am noroc ca A le si refuza; astazi a vazut pe masa o bobo kinder si a si papat-o, insa duminica, cand au venit la noi cumnatii cu bomboanele i-a refuzat; mai papa biscuiti simpli, sau sarati, sau..cand si cand vreo jumatate de praji 7days; acadele, bombonele - nimic; maica-mea o luase in magazin la ea si ii tot arata dulciuri sa isi ia si A ii tot zicea nu nu, mama a ramas f mirata ca pana acum nu a refuzat-o vreun copil cu dulciurile;

VICTO - i-am dat A prima data cioco pt copii la 2 ani, i-am desfacut si dat, nu stia ce e cu ea, a analizat-o si o lingea...apoi i-am zis eu ca e cioco si e de papat si a simtit si ea gustul

nu o mai ducem la gradi pe fata toata luna, poate doar in ziua cu serbarea; sta sotul cu ea, daca nu, o aduc pe bona cumnatei;

ii dau si eu septilinul, sper sa fie bine, cu broncho vaxom mai amanam pana isi revine ea; pe mine m-a luat gatul rau, azi am dormit/zacut vreo ora jumate, apoi am inceput curatenia;

mi-e mai bine psihic pt faptul ca o vad pe fata ca isi revine; ne pune pe butuci copilul asta pe toti daca ne mai face asa; mi-a zis bunica-mea ca ieri l-a gasit pe tata plangand de vreo doua ori prin curte de Alessia...ca e febletea lui si invers...

ENI - folosim pasta de dinti de la 8 luni, nenedent de la farmacii si mai e una nemteasca pt 0-6 ani...;

ANCA - desi nu ne omoram cu dulciurile , poezia o stim si noi...cel mai afectata e de "of of...mama fii"

BEBEIRINA - ne bucuram de cunostinta, va asteptam mai des si petrecere frumoasa;

sa va mai zic faza de azi: ca sa ii punem pic in urechi, asteptam sa adoarma, azi la pranz era cu ta-su, a adormit, ii picura intr-o ureche, ea sare, deschide ochii si striga "mucii capa"(mucii carpa)..mititica e atat de stresata cu mucii...

Mergi la inceput