Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
beluistef spune:
si inca unul ca sa ne mai desteptam neuronii.
Scriti nr. intrebarii si nr.raspunsului si apoi confruntam.
1 Participi la un concurs de alergari pe o pista de 100 de metri, il depasesti pe cel de pe a doua pozitie. In ce pozitie te afli?
1 Pe ultima
2 Pe a doua
3 Pe prima
4 Pe penultima
5 Nu stiu
2 Participi la un concurs de alergari pe aceeasi pista de 100 de metri, daca il depasesti pe ultimul, in ce pozitie vei ajunge?
1 Primul
2 Penultimul
3 Ultimul
4 Alt raspuns
5 Nu stiu
3 Ai 1000. Adauga 40. Adauga 1000. Adauga 30. Si inca 1000. Plus 20. Plus 1000. Si plus 10. Care este totalul ?
1 5000
2 5100
3 4100
4 5070
5 4170
4 Tatal Tantei are 5 fete:
Chacha
Cheche
Chichi
Chocho
Intrebare: Care este numele celei de-a cincea? Gandeste repede...
1 Chacha
2 Chuchu
3 Nu exista
4 Alt raspuns
5 Nu stiu
Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
Alina2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef hai sa zic si una ce am primit-o acum ceva timp pe mail. Fara sa folosesti calculatorul. Tu conduci un autobuz de la Londra la Milford Haven in Tara Galilor. La Londra, 17 oameni urca in autobuz. La Reading, sase coboara si 9 urca. La Swindon, doi coboara si patru urca. La Cardiff, 11 coboara si 16 urca. La Swansea, trei oameni coboara si cinci urca. La Carmathen, sase coboara si trei urca. Apoi ajungi la Milford Haven. Care este numele soferului? CELE CARE IL STITI LASATI PE CELE CARE NU-L STIU. ******************************************************************* Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
super tare asta

Alina,
8+Cum creste bebe
Isa_Cris spune:
Hmmm... cred ca am o varianta de raspuns pt testul lui A. Einstein. L-am invartit pe toate partile...
Casa Galbena Albastra Rosie Alba Verde
Nation Olandez Danez Britanic Suedez German
Bautura Apa Ceai Lapte Bere Cafea
Tigari DH C PM WF R
Animal Pisica Cal Pasare Caine ACVARIU
Mai verificati si voi ca eu m-am ametit de tot si e posibil sa fi si gresit.
7+
Poze
Strumphuletul meu
Isa_Cris spune:
imi plac testele astea...
Deci raspunsurile mele sunt..1-2, 2-4, 3-3, 4-4.
Cel cu soferul il stiam, doar ca la ce stiam eu era intrebarea Cat poarta soferul la pantof?!
7+
Poze
Strumphuletul meu
Sheritra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina2005
faza e ca am mers la o doctorita rezidenta pana acum si clar ca ea nu are acces la aparaturile alea mai "bunili", n-o baga nimeni in seama. Ceea ce m-a deranjat a fost ca a zis ca totul e ok, desi nu a vazut nimic acolo. Si pe la Giulesti nu mai pot pune piciorul, sa ma duc la altul, ca ar fi de kk sa ma intalnesc cu ea pe acolo. Sper sa fie bine si la Elias, macar mai curat sa fie. Alina, 8+Cum creste bebe |
Pai daca-i o rezidenta da-o la spate
Shery
+6 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Isa_Cris spune:
Eu va pup si sa aveti o seara placuta. Acum plec la ora si pe urma acasa... Pe maine
7+
Poze
Strumphuletul meu
peta spune:
fetelor, da mult mai scrieti...abia am reusit sa ma pun aseara la curent, azi cand am intrat capitol nou cu 7 pagini scrise...![]()
eu mi-am anuntat seful desi sunt abia in sapt 5 si inca n-am fost la eco de confirmare fiindca s-a pus problema sa plec acum in decembrie prin delegatii si nu am vrut, asa ca a trebuit sa-i spun.. i-am spus ca e f devreme si nici macar nu am confirmare, dar ca sa nu conteze pe mine la plecari...a reactionat f bine, mi-a promis ca nu mai spune nimanui pana nu am confirmarea, a fost f intelegator...si e barbat - poate de asta e si mai intelegator...aaa...si nu roman...
larissa_79 spune:
Peta, de asta...ca nu e roman!![]()
La sarcina cu Ale, lucram intr-o multinationala. Seful a reactionat bine, ba chiar le-a spus colegilor ca voi avea nevoie de ajutor si de sustinere in perioada aceea. Era sef roman cu pretentii de manager fin. Bine asta cu vorba ca tot punea sedinte de departament la ora 17 cand stia ca eu la ora aceea trebuie sa plec. Asa ca am facut si eu pe nesimtita si plecam la 17 desi era sedinta. Aveam si probleme cu sarcina atunci chiar n-aveam chef de sedinte interminabile peste program. Acum lucrez de acasa...n-am ce sef sa anunt!
Mi-am anuntat insa sotul care va prelua multe din responsabilitatile mele!
Larisa
6+ si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
| citat din mesajul lui beluistef No comment ******************************************************************* Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
imi pare rau sa aud asa ceva...dar asta e realitatea, la fel e si la mine, toti spera sa merg la munca pana in ultima secunda daca e posibil
...locul meu va fi blocat si nu se pune problema sa angajeze pe altcineva acum......iar Prima de Craciun va fi asa cum ai spus si tu prima la deapta eventual

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
8+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui beluistef hai sa zic si una ce am primit-o acum ceva timp pe mail. Fara sa folosesti calculatorul. Tu conduci un autobuz de la Londra la Milford Haven in Tara Galilor. La Londra, 17 oameni urca in autobuz. La Reading, sase coboara si 9 urca. La Swindon, doi coboara si patru urca. La Cardiff, 11 coboara si 16 urca. La Swansea, trei oameni coboara si cinci urca. La Carmathen, sase coboara si trei urca. Apoi ajungi la Milford Haven. Care este numele soferului? CELE CARE IL STITI LASATI PE CELE CARE NU-L STIU. ******************************************************************* Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Cum creste samburelul |
Oana[D]
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
8+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip