Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Lia73 spune:
yo lupt de 3 ani sa am bebe..daca vine o t,,,fa d'asta sa-mi zica mie asha o strang de gat cu mana mea...prin cate am trecut ca sa ajung sa am un pui de om in burtica si sa vina o . ...vai vai vai nush daca ar mai avea dinti in gura
+4 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
ancadragoman spune:
Sheri at la tine vin cand raman gravida ca Iosup asta nu prea mai e pe gustul meu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
beluistef spune:
Alina se pare ca ai raspuns la strigare, prin telepatie ai si intrat cu vesti .
Daca are chiar 9 sapt inseamna ca ai ovulat mai repede, ma gandesc eu.... Felicitari pentru bebe inalt ca tac-su ... si bine ca este bine...restul afli pe parcurs.
Eu sunt fff suparata ca tocmai ne-au anuntat ca luna asta nu vom primi bonurile de masa ca au asteptat pana acum sa se regleze cu concediile de pe tot anul , apai de prima ce sa mai zic atunci... cred ca voi lua PRIMA la DREAPTA sau la STANGA
Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
Isa_Cris spune:
Chiar criminala!!
Dar totusi... diferenta de 2 sapt nu cred ca taticutul e de vina!
7+
Poze
Strumphuletul meu
Alina2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra Eu n-as schimba Giulestuiul si doctorul pt atata lucru. Poti face ecografiile si in alta parte, la spitale nu sunt eco f performante. La ce doctorita mergi? Mie Profu nu mi-a spus nici macar atata lucru si merg cu ochii inchisi pe mana lui! Shery +6 si inimioara Alesia (30.10.2007) |
faza e ca am mers la o doctorita rezidenta pana acum si clar ca ea nu are acces la aparaturile alea mai "bunili", n-o baga nimeni in seama. Ceea ce m-a deranjat a fost ca a zis ca totul e ok, desi nu a vazut nimic acolo. Si pe la Giulesti nu mai pot pune piciorul, sa ma duc la altul, ca ar fi de kk sa ma intalnesc cu ea pe acolo.
Sper sa fie bine si la Elias, macar mai curat sa fie.
Alina, 8+
Cum creste bebe
Lia73 spune:
alinuta si dr mea e vijelioasa acum e langa tine acum a terminat ...dar ma duc in continuare la ea...cum vrea BUNUL DUMNEZEU
paunita
Alina2005 spune:
fetele, danke pentru sustinere
beluistef imi era dor de tine
eu ma duc acum la manichiura, ca o mamica fancy trendy ce sunt si revin. Sper sa nu va gasesc pe alt capitol
Alina, 8+
Cum creste bebe
Lia73 spune:
a mea nu-mi face eco in spital ... ma trim la romar desi au si in sptital dar nush care-i treaba
paunita
beluistef spune:
Eu am nascut intr-o maternitate pe a doua fetitza, unde umblau gandacii pe pereti si era plin de tantari si ganganii,plus ca era multa mizerie... de am zis ca nu cred ca voi iesi din spital fara vreo boala, eu sau bebele, dar Dumnezeu ne-a ferit si nu am luat nimic de pe acolo...si nu as mai naste acolo niciodata, cu toate ca doctora ce m-a asistat a fost o doamna.
Elena, 8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul