sunt disperata
Buna draga nimeni si dragi colege!
M anumesc Camelia, am 28 ani si 6 luni. Am 2 probleme si va rog ajutati-ma atat cat puteti. Pe scurt: anul trecut in iulie am pierdut o sarcina la 4 luni, iar anul acesta in februarie am facut o serie de analize. Din toata lista am:
1) HPV pozitiv cu risc crescut, am facut o rezectie a ranii de pe col si mi-a iesit rezultatul biopsic ''displazie severa + carcinom in situ'', am facut o noua rezctie dupa 3 luni ( adica acum pe 5 sept 2003 ) si rezultatul biopsic este ''displazie moderata'' si acum doctorul mi-a zis ca trebuie sa astept 6 luni,apoi sa refac analiza la HPV si poate se negativeaza asa cum ar fi bine.
2) tot in feb mi-a iesit si listeria titrul 1/164, am repetat peste 14 zile si mi-a iesit 1/320, apoi 1/640.....am facut tratament cu ampicilina, am repetat si mi-a iesit tot 1/640....intre timp am facut si tratament cu sumammed, iar acum am repetat si am tot 1/640. Ce sa mai fac? sunt disperata......vreau sa se rezolve o data problemele ca sa pot face si eu macar un copil, imi doresc foarte mult si eu si sotul meu.
Va pup, Camelia
Raspunsuri
vivi.chiriac spune:
NU dispera,daca iti doresti cu adevarat vei reusii sa fiiSi eu m-am chinuit un an jumatate sa raminam stat si cu picioarele in tavan,...insa cind am abandonat "munca" si m-am hotarit sa plec din tara, m-am trezit cu bebe iar acum face 3anisori.Incearca sa fii mai optimista si vei vedea ca totul se va rezolva de la sine.Azi sint tot felul de tratamente pt. a ramine insarcinata,insa tu trebuie sa fii calma sa nu disperi,Dumnezeu iti va darui ceea ce-ti doresti cind vei fii pregatita suficient de bine.Iti doresc bafta si nu uita ca fac ce vir ei si cind au chef.Nu fi,mai incearcaacum ca vine iarna.
rcamelia spune:
Draga Camelia,
In primul rand trebuie sa fi convinsa ca medicul la care mergi este dintre cei mai buni si apoi, cu rabdare, vei fi mamica.
Incearca sa ai zilnic 5-10 minute in care sa Il rogi la Dumnezeu sa te ajute, eventual sa mergi biserica la slujbele de Maslu(de obicei se fac vinerea dupa-amiaza), ideal ar fi sa te spovedesti si impartasesti. Cunosc fete care asa au reusit sa aiba copii atunci cand nimeni nu le mai dadea vreo sansa.
Credinta face totul posibil! Mult succes si sa auzim de bb!
kamiska spune:
Dragele mele, va multumesc frumos ptr raspunsuri. Ma voi ruga Bunului Dumnezeu in continuare si ma va ajuta si pe mine.