Sezatoarea canadiana (163)
Raspunsuri - Pagina 19
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Prima zapada ne-a adus si vestea: vom avea si o fetita Ioana, Philip~6ani, Yann~6ani, Sabina 19+ |
Felicitari !!!
Si eu astept astazi verdictul de la o prietena care mai areo fetita. La 12 sapt i-au spus ca e 70% tot fetita dar eu tot mai sper sa fie baietel, nu stiu de ce.
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"
casandra spune:
nelia, imi aduc aminte de Mont-Royal. Pe atunci o aveai doar pe Agata, iar carmen77 de abia venise in Canada :)
Ce mai face Ira? Si ea a fost atunci la intalnire.
Eu pe langa Calin, il am acum si pe Andre, de 2 ani.
nelia spune:
Mai, s-au asternut paginile ca zapada de afara... eu intrasem sa va spun ca am fost la scoala pentru Tudora, dar acum a intervenit ceva, va scriu mai tirziu ce am aflat, mai ales pentru Diana si alti copilasi care vorbesc engleza si vor intra la scoala in franceza.
Roxana, nu exista A+ la McGill!?! E prima data cind aflu, chiar nu stiam. Atunci A cu felicitari!
columbiana spune:
pe noi ne-a trimis sefu sa lucram de acasa; io-te cum mai lucru, am recuperat deja patru pagini ca ati scris la greu azi .
mamaana, bine ca a fost scurta sperietura, cred ca ai trecut prin iad! ce idioti!
Roxana tin pumnii cu teza, sigur va fi nota maxima!!!
asa, cine vroia zapada, Cami, , ntzzzz
Ioana, felicitari pentru fetita! numai domnisoare anul asta pe sezatoare!
Ktrinelule, nici eu nu mai gasesc manusile copilului, nu zic ca l-am trimis fara pantaloni de zapadade dimineata, in viteza ca n-am auzit ceasul si a intirziat, halal mama :((
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Podeanu spune:
Arturicii, felicitari ptr fetita. De acum iti zicem arturica
Diana, meserias sotul tau.
Casandra, felicitari ptr al doilea baietel, dar nu ne spui si noua mai multe despre tine?
OlgaTarziu spune:
Felicitari arturicii!!!!!!!!!!!!!!
Dar te rog promite-mi ca n-o sa-i pui numele Sophia! Ma rog Sabina Sophia Eu regret de numa cu toate ca e numele strabunicii mele....Trebuia sa gasesc altul ca vad ca acum e generatia Sophia.
Totul sub control Dana? Comanda ok?
Ma dar cu Pepitzeii ce se intampla? Ca acum au si bunica!Hello!
dana Daiopri- ca de obicei un gand bun de la mine.
Ma si ma enerveaza astia cu "diaspora nu trebuie sa voteze " si da cu rosii ca ei sunt de vina ca acum e kk mare in Ro.
arturicii spune:
Multumim pentru urarile de bine!
Olga, sigur nu ii spunem si altfel. Toti pruncii nostri au doar un prenume.
Sabina o cheama pe mama, practic singura bunica in viata a copiilor. Cum sotul a avut "sarcina" sa ii dea numele, asa a ales el. Si eu sunt super multumita. (daca era baietel il numeam eu)
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 19+
mamaana spune:
arturica felicitari pentru fetita!!
azi am muncit de acasa, vorba vine, ca dupa ce au sunat de la scoala numai munca nu a mai fost. iar la 3:30 am adormit pana la 5:30!! atat de tare m-au stresat astia de la scoala
iar tudor zice acum:mama, am fost la scoala, si m-am si intors acasa, nu-i asa ca merit un bionicle?
am vazut si eu ieri ceva cum ca a scris adrian nastase in blogul lui de diaspora. nu credeam ca incep toti dar ce ma mai mir
ktrinel am vazut pozele da' tu le-ai vazut pe ale mele?