Sezatoarea canadiana (163)
Raspunsuri - Pagina 11
casandra spune:
Am fost azi cu Calin si am vazut "Maria Mirabela" la cinemateca din Montreal, in cadrul festivalului de film romanesc. Asa, de Mos Nicolae :)
Ione81 spune:
Seara buna.
Am revenit azi, marti mi-a facut sotul supriza, am fo la un restaurant thai la Papineau, si apoi, pt prima data, plimbandu-ne spre metrou am trecut prin gay village... Cred ca se vedea ca suntem 'turisti'... ne holbam peste tot! Dar mi s-a parut ca totul era decorat cu asa bun gust.
Pitilache, Ange - felicitari pt 12 ani de mariaj si multi inainte!
Noi nu sarbatorim mariajul ca ne-am casatorit de prea multe ori, un an civila, un alt an religioasa, nunta... nu le mai tinem scorul; asa ca sarbatorim first date, 1 dec, nu e greu de retinut :)
Criss1511 - hold on, cu vremea orasul o sa devina 'tu', pt ca strazile vor purta urmele pasilor tai, de ieri, de azi si de maine... o sa ai reperele tale si cunostintele tale si viata ta va fi aici...Atat timp cat tu/voi vreti. Eu am locuit 2 ani in Calgary, tocmai ne-am mutat la Montreal. Am venit in Canada pt sot; la inceput, in Calgary, plangeam... cam tot la 3-4 zile, apoi la saptamana, apoi la luna, apoi zero :D
Incearca sa iesi cum ai zis la un curs, sa vb cu alte mamici la scoala, mai o conversatie cu o prietena buna din Ro, mai Sezatoarea... mie mi se pare important sa nu te inchizi. Totul se va pune pe roti.
Lorelaim - wow, bafta cu suedeza. Si eu tot zic ca intr-o zi o sa invat germana sau greaca, limbi pt care nu am reper (bine, poate putin in germana, radacini ca in engleza... dar ia o vreme sa le identifici), dar si mai tare vreau curs de spaniola / portugheza... De unde sa incep cu atatea dorinte in cap? Poate cand ne mutam in una din tari, ca si voi!
Azi am cantat toata ziua colinde... asa as vrea sa merga la tara la ai mei, mai ales ca se duce si frate-miu de sarbatori...
Ieri am fo la un concert live pe St Denis si am decoperit o artista faina - Irem Bekter (Jazz - Argentina)! E asa de diferita musica live - catharsis in toata regula! Nu?
Am si eu 2 intrebari:
1 - si-a mai rezervat cineva concediu in Cuba pe internet? Cum se intampla cu cardul ala turistic?
Ca pe site la agentie scrie ca noi trebuie sa ne ocupam de toate documentele incluzand viza... si cand am scris mail astora la consulatul Cubei, mi-au zis ca imi da agentia...
2 - Mai tine cineva post? Dupa hamburgheri de soia, chiftele si supa de dovlecei, sarmale cu nuca si stafide, alune glazurate si ciocolata bio, lapte de soia, orez, spanac, legume pe steamer... nu mai stiu ce sa mananc. Si anul trecut am fost cam slabita; noroc ca azi si maine e dezlegare la peste :D
Abia astept intalnirea!
Va pup, un weekend minunant!
Ktrinel spune:
LA MULTI ANI BEBITZU, LA MULTI ANI ANA NICOLE ( de almo ) ...si tuturor celorlalti care isi sarbatoresc ziua numelui !!
Ione81 spune:
LA MULTI ANI Nicoletelor si Niculailor.
LA MULTI ANI Bebitzu!
Uite ce duminica cu soare primiti de ziua numelui!
mikiion spune:
La Multi Ani!!!Nicolete si Nicolai( Nicholas de Aska, ce mai faci).
Ktrinel, am uitat sa raspund, noi n-am avansat la De ce? Suntem inca la Ce quoi ça?
Mona eu sunt din Bacau, parintii mei nu puneau accent pe Mos Nicolai. Acu nu pot generaliza asta la tot Bacaul( care are si vreo 40 % de locuitori de religie catolica, care au obiceiuri diferite). Ca ai mei nu au fost niciodata prea religiosi asa ca nu pot generaliza. Laura voi serbati in familie cand erati copii?
Eu vergute din alea decorate am vazut prima data la colega mea de camera din facultate.
Tu vrei a spui ca te duci pana la Ottawa sa faci cursul? pentru cei din Quebec, e o modalitate sa ajunga mai repede la permis, pentru ca programul e mult mai scurt. Dar eu dupa 8 ani de invatamant( si de invatamant adevarat, la o scoala medie in Bucuresti, cu tot felul de copii, plus un liceu industrial de periferie) am zis ca e suficient, sa caut altceva de la viata.Plus ca specializarea mea se face aici doar dintr-a 3 secundar, deci copii mari. Mie mi-a placut mereu sa lucrez cu 10-14 ani maximum.Plus ca acum 4 ani cand am luat decizia asta aveam senzatia ca nu o sa stapanesc nicioadata limba franceza incat sa trec testele de limba Sa zicem ca in aspectul asta m-am inselat. Pana acum pot spune ca am luat o decizie buna, sa fac masterul decat sa refac un BAC in enseignement. E mult mai putin stres ca bibliotecara. Sa vad ce o sa mai spun peste vreo 5 ani.
Uf, eu iar sunt singura acasa , sotul la biblioteca. Masina in garaj si eu fara permis sa o conducaCa ar fi atatea locuri unde l-as putea scoate pe copil.....
bidiloi spune:
La multi ani BEBITZU,de ziua numelui !
Stiu ca am fost prima care ti-a zis la multi ani vineri cind asteptam copii la scoala ,dar nu am putut sa ma abtin citind acuma ce ti-au scris si fetele mai sus!
Cred acuma ca esti fericita de cind e tata tau linga tine!
Un sfirsit de week-end excelent si ne vedem miine dimineata cu copii la scoala!!
te pup ,
Diana2007 spune:
La Multi Ani Bebitzu, si Nicholas de MQQM (si nu mai imi vine nimeni in minte) !
Inteleg ca a ajuns bine tatal lui Bebitzu, tocmai la tanc pentru petrecere.
Fetele cu intalnirea de vineri, treceti-ma si pe mine cu trupa pe lista, Victor a avut un weekend bun si linistit si parca am mai prins curaj. Mai vine cineva cu copii ?
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009
"Life's a journey, not a destination"