La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ledi ma bucur ca am putut sa te ajut cumva si sa urnesc o miscare de ajutor ... sper sa fie de folos ... desi ma scuz ca financiar sunt varza ... din cauza ca avem cazul alinei ... sa dea Dumnezeu ca bebe sa fie bine ... te rog sa mergi la mai multe biserici sa dai pomelnice cu el sa il pomeneasca si sa incerci sa il impartasesti duminica de duminica .... Dumnezeu lucreaza in multe feluri ... ai incredere ... si inca ceva ... eu cred ca e bine sa mergi cu bebe fizic acolo ... nu sa recoltezi sange de aici ca se pot face greseli poate si la recoltare ... eu am fost la o clkinica in constanta si s-au chinuit juma de ora sa ii ia sange din deget .... pana am renuntat la cat de proaste sunt .... si cred ca sangele trebuie luat rapid nu in ore ....

andrea ... multumesc de intrebare ... da ... alina este bine ...chiar poate face cativa pasi singurica .... ceea ce nu a mai facut de inainte de prima operatie ... suntem toti mirati ... Dumnezeu o ajuta .... vineri pleaca deja spre tara ...

ira bine ai revenit

dark frumoase jucarii ... cadouri ...

offffffffffff ... eu nu stiu ce voi lua fetei mele ca stam ffffffffff prost cu banii ...offfffffff ... da nu ne plangem .... sanatosi sa fim

ce faceti de sarbatori fetele???????????

astept sa facem bradutul

sa vina mos nicolaeeeeeeee
ahahahaha

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

f tare razvanel!

noi azi am fost la Sinaia, cu pitic cu tot; am urcat la 1400;

a fost tare fain, nici in masina nu a carait prea mult si am facut doar 2 ore la duc si si o ora si 50 min la intors

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, apropo de ce vorbeam mai devreme, adica alimentatia cu / fara carne, Daria mi-a refuzat astazi pestele... Mai exact, deschidea gurita, lua imbucatura, dupa care, cu degetelele, o scotea si mi-o imprastia pe jos, prin bucatarie... Cand s-a saturat de distractia asta, a strans gura punga si ciao... Am aruncat mancarea si am avut ce curata prin bucatarie, si acum pute nasol a peste, maine musai sa spal pe jos...

Daria spune "multumesc"... Dar printr-un cuvant asa de ciudat, ca n-are nicio legatura cu "multumesc"...

Cum ea ne da deja diverse lucruri cand o rugam, si cum le ia inapoi pe urma, noi am pronuntat mereu "poftim" si "multumesc". Si acum, dupa fiecare "multumesc" de-al nostru, ea se bucura, vocifereaza si spune... NADGI...

Foarte dragalas Razvi...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Heh Cami nici noi nu stam tare bine cu banii din pacate, dar ca in fiecare an, am economisit un pic pentru cadourile de Craciun (si prefer sa-i iau lui ceva decat mie) si in plus am un store card de la Mothercare...deci nu e nevoie sa platesc totul dintr-o data. Foarte rar l-am folosit pana acum (nu-mi place sa am datorii daca pot evita acest lucru) dar o data face Mister 1 anisor Multa sanatate Alinei, sa calatoreasca cu bine spre casa.

Noi inca nu stim unde o sa instalam bradul... ca pe Mister tare-l tenteaza orice cu beculete, chestii stralucitoare.... De Craciun vom fi cel mai probabil la Londra si vom sta acolo vreo 4 zile, dar vom avea si brad acasa. Chiar, voi cand il decorati?

Bebelusi, tare faine sunt bijuurile facute de tine Felicitari pentru bebe miscaret

Crisspy, e grozav Razvi

Porumbita, deci i-a placut lui Robert la munte! Aer curat, brazi, prospetime... ma bucur ca v-ati simtit bine.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irinaaa cum sunteti? Sper ca sunteti cu totii sanatosi

Selene, felicitari pentru Dariuta politicoasa si manierata

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Poze recente cu Eliza pe mailul comun!!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Noapte buna sa va fie, sanatate multa, multa bebeilor si sa se trezeasca zambitori si jucausi!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

va imbratisez si mi-a fost dor de voi

sunt tare prinsa cu evenimentul caritabil ...am mai zis eu pe aici, cu strangerea de fonduri pt echo pt sectia de pedi a Spit Fundeni..

e sambata viitoare! am emotii enorme

Bebelusi, Alina va multumesc din suflet fetelor pentru sprijin si implicare. Sa va dea Dumnezeu inmiit fatza de stradania voastra

Patricia multa sanatate lui Vladutz, sa se insanatoseasca grabnic sa puteti pleca linistiti joi.
Felicitari pt mersul d'abushilea
Acum sa te tzii... spalat de 2-3 ori pe zi prin casa pe jos...

Ledi sunt tare trista sa citesc despre noile vesti...conteaza si pe mine. Cu ce o sa pot din tot sufletul ai sprijinul meu neconditionat. Daca e nevoie de o campanie ceva vedem ce e de facut...
sunt necesare documente suficiente care sa certifice un diagnostic

eu inca mai sper ca va fi infirmat... fetele vad ca ti-au sugerat mai multe cai de a repeta analizele / sunteti minunate dragi mamici de licurici
iar sugestia lui Pyc cu facultatea in Fr pt a beneficia de tot ce ar avea nevoie ca si pacient David (Doamne sa nu fie asa...) mi se pare salutara... ai luat-o in calcul???

Cami ma bucur sa aud si o veste minunata... Alina face pasi... e bine! Slava Domnului!

Crisspy super Razvi
poti incerca varianta de a suplimneta cu laptik in timp ce doarme

Porumbitza am inlemnit la faza cu dulapul...Bine ca nu a fost o nenorocire / ingerashul lui pazitor a fost acolo cu el micutzul...

pup cucuiete si multumesc celor care ne-au urat de la multi ani pt picul Andu (=Andrei)... si va rog sa ma iertati ca nu am reusit sa intru sa urez si eu...asa cum mi-as fi dorit

sa auzim de bine, Doamne Ajuta!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Eu am fost azi la un magazin second hand pentru bebei de unde mai iau jucarii si am luat asta
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2659785 cu doar 12$ si pe asta
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2944897 cu $2,50
Am vazut si zebra pe care o vrei tu Dark, cu 15$

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Dar ati scris aseara, nu gluma....

La multi ani, Luca Sebastian si Alexandra Maria!

Ledi si David

Am vazut pe Eliza, fetita frumoasa in pozici si pe Razvi, nazdravanul, in filmulet. E mortal cum se distreaza el cu ridicatul in picioare! licuricii frumosi

Iulia, sper sa cedeze usor roseata de la ochisor. Mai e putin si face si mezina noastra 9 luni, puiuta scumpica. Super pret ai dat pe jucarii si jucariile sunt frumoase. Eu, dupa ce m-am uitat la pretul de la jucarii de la voi ma ingrozesc cand ma uit la preturile de la noi ma ingrozesc. Ieri am fost la Metro si nu am putut sa-i cumpar nimic lui Vladut cand am vazut ca jucaria pe care mi-o aduce din State cu 10$ la noi e peste 1 mil

V-am spus ca l-am invatat pe Vladut sa deschida cutia de pantofi. Ce credeti ca facea ieri baiatul meu la Metro scotea cutiile de pantofi din raft si le desfacea sa vada ce e in ele Baiatul isi cauta pantofi pe masura

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput