La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
micola spune:
m-am convins de tot ca mesajul meu "zgaltaitor" a facut mai mult rau decat bine, cum era intentionat...
cand fac ceva rau..mi se intoarce imediat, ca un semn...
ieri scrisesem ca am castigat 3 borcane de magiun natural de topoloveni la o emisiune...eram incantata ca e facut 100% din prune, fara nimic adaugat, dar si ca era primul concurs castigat....
Azi am primit coletul...e cu cioburi...TOATE cele 3 borcane sunt sparte..
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!
!
!
Anuc spune:
Neata!
Ledi, eu te pot ajuta cu scoica de masina (credc ca mai incape David in ea ptr ca noi am folosit-o acum , la munte). N-o folosim prea mult in perioada asta si daca va fi nevoie, voi lua scaunul pe care l-a avut Ioana si care zace la bunica-mea, in pivnita. Ti l-as da si pe ala, dar e murdar si trebuie smotru ca lumea la el. Problema mea e ca nu am masina, deci ma deplasez f greu cand nu-l am pe sot prin preajma. DAR, imi zici cand ajungi si o sa-l rog pe al meu sa vi-l aduca undeva, unde ziceti voi. El are un program mai flexi, ca face teren si va gasi o portita sa vi-l predea. Deci daca esti de acord, vorbim la telefon.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
anna-mama spune:
Micola, imi pare tare rau pt gem, stiu ca era f bun. Dar, te rog, nu te mai invinovati ca nu ai facut-o cu rautate, ceea ce i-ai zis lui Ledi a fost ca sa o ajuti. Toate fetele stiu asta si Ledi stie ca nu a fost rautate. Te imbratisez cu drag si nu mai fi suparata 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
Leditia spune:
Anuc,scoica avem si noi,dar nu mai incape si David nu sta in ea nici picat cu ceara.Om vedea,imi trebuie scaunul si la dus,nu numai la intors,dar vedem daca il putem lua de la prietenul sotului pt acum si poate mai incolo ii luam noi unul,poate baga si astia ceva reduceri de Sarbatori sau dupa.Vazusem in carrefour unu de la chicco la oferta cu 4mil si ceva,din ala cu mai multe pozitii,sa poata si dormi in el,dar era scump pt mine.In rest,vine al meu cu mine,deci nu e nevoie,stai linistita ca ne descurcam noi cumva,nu te pun pe drumuri cu copil,pe vremea asta.
POZE CU NOI
de David Christian
Anuc spune:
A! Si mai am un sling daca te ajuta. Eu marturisesc ca l-am folosit o singura data si nu mi s-a parut comod, dar daca te incanta ideea, ti-l dau.
Anuc spune:
Pai n-auzi ca nu ma pui pe drumuri? Eu var scoica in masina lu'barbati-miu si ti-o aduce el. Eu am crezut ca ai nevoie prin Bucuresti de ea, dar asa e, voi veniti cu masina. Am tot avut impresia ca veniti cu trenul...sunt zapacita de cap si eu...
Filip a dormit in scoica aproape tot drumul de la munte, e adevarat ca avea piciorusele mai flexate, dar inca ne-a fost buna.
alina2700 spune:
Buna ziua dragele mele!
LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR SI CELOR CARE SI-AU SERBAT ZILELE NE NASTERE!
Marturisesc ca am intrat doar si am citit zilele astea....am fost muta pur si simplu...nu mi-am imaginat nici o clipa ca rezultatul analizelor lui Davidut vor fi pozitive...
LEDI DRAGA IMI E TARE GREU SA GASESC CUVINTE POTRIVITE SAU CARE SA-TI ALINE SUFERINTA....DE ALTFEL SI MAI GREU IMI E SA-TI DAU SFATURI...DAR TE ROG UN SINGUR LUCRU FII TARE ORICE S-AR INTAMPLA LA FEL CA SI PINA ACUM.DACA TE PUTEM AJUTA TE ROG NU TE STANJENI SA CERI LUCRUL ASTA!AICI SISTEMUL SANITAR E DIFICIL...ASIGURARILE SCUMPE...DE AIA NICI NU AM CAUTAT VREO CLINICA....DAR VAD CA AI GASIT O SOLUTIE F BUNA CARE SPER DIN TOT SUFLETUL SA INFIRME REZULTATELE DE PINA ACUM!

alina2700 spune:
Acum sa va arat cateva POZE NOI
Anna multumim de intrebare!Esti tare draguta
!Tati cu piciorul e mult mai bine...a scapat pina acum fara operatie doar cu medicatie si crema locala!Io zilele astea nu am putut scrie...am zis de ce mai sus
...se pare ca sunt mult prea slaba de inger!Nu ne-am hotarat inca la cadoul de craciun...
,insa nasa-sa(adica sora mea) deja i-a cumparat cadoul,si m-a uimit pur si simplu...a facut o alegere super!
Noi craciunul il vom petrece in Germania in vacanta noastra la ski,unde ne vom intalni cu nasii(adica sora-mea si cumnatu si nepotica).Revelionul mai mult ca sigur il vompetrece singurei acasa cu laptopul in fata vorbind cu neamurile!
Pupici tuturor!

Porumbita spune:
fetele care ati fost la Roma in perioada sarbatorilor de iarna (sau Korucci) aveti idee dc in jurul revelionului e program deosebit la muzee/obiective turistice? adica presupun ca pe 31-1 sunt inchise dat pe 28-29 saupe 2-3?
anna-mama spune:
Alina, se pare ca de Revelion ne "auzim" pe net
Am vazut pozele, e frumos foc David si tare vesel, si am vazut si body-utul "licurici".
Ce cadou i-a luat nasica, se poate spune? ca m-ai facut curioasa ![]()
Ma bucur ca tati e mai bine, o sa poate schia in voie 
Porumbita, eu nu stiu sa-ti raspund, din pacate nu am ajuns la Roma pana acum.
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 9 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni