Fiv in Ungaria 80
Raspunsuri - Pagina 11

mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui goggy
Asa cum mi-a suras mie, vrei sa zici? ![]() ![]() Siiiii.....cum adica " nu neaparat"?! Vrei sa spui de fapt ca "da, goggy, suntem in depresii fara tine, viata nu mai are sens...tu esti inspiratia noastra, soarele si luna, alfa si omega....guru acestui forum....goggy, esti totala ( vorba unei prietene, o mare personalitate ![]() MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
muahhhhhhhhhh
ai calcat pelerina aia neagra, am vazut ca se da adunarea pe 8?

dia_na spune:
daria08 mie mi-a zis o endocrinoloaga ca acesti hormoni se elibereaza periodic in sange, de aceea poti obtine variatii, poate ai prins chiar inainte de urmatorul jet - ai avut estradiol catre limita inferioara a normalului si inainte? atunci poate fi explicatia asta
Citat: |
citat din mesajul lui daria08 dia na , multumesc pt raspuns, m-a surprins rezultatul avand in vedere ca acum 8 luni, cand am facut analizele, era OK estradiolul. Om vedea ce va fi. Multa bafta tie si tuturor fetelor si mai vorbim. ![]() |
--------
36 ani, FSH normal, Estradiol mare, AMH=0.5
prima consultatie Kaali Budapest, febr. 2010

alinamolnar spune:
citat din mesajul lui goggy Siiiii.....cum adica " nu neaparat"?! Vrei sa spui de fapt ca "da, goggy, suntem in depresii fara tine, viata nu mai are sens...tu esti inspiratia noastra, soarele si luna, alfa si omega....guru acestui forum....goggy, esti totala ( vorba unei prietene, o mare personalitate ![]() |

Ai vazut ca am avut dreptate? Cum ai venit tu cum s-au dezmortit fetele si le-a venit zambetul pe buze.

alinamolnar spune:
Si da, chiar cred ca ai o influenta buna asupra moralului nostru.
Totusi, daca esti guru, sper ca nu vii cu retete de baut pipi.

mirela2 spune:
iar ati intepenit?
espe tu ce mai faci?
tannoo ceva vesti, cati foliculi, pe cand punctia? tare zgarcit esti la vorba?
vio, tu esti bine???
pupi si la restul fetelor

alinamolnar spune:
citat din mesajul lui mirela2 alinushule ma bucur ca ai spirit de gluma, ![]() ma bucur ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pai acum ce sa fac? Nu pot sa stau si sa bocesc la infinit. Am trecut de atatea ori prin situatii de astea incat nu ma mai pot lasa doborata. Nu ca nu ma afecteaza, dar incerc sa trec cat mai repede peste esec ca sa o pot lua de la capat cu forte noi.