Timisoara Impreuna (164) Decembrie
Raspunsuri - Pagina 9
geta_florina spune:
ziua buna
incet, incet iesim si noi din boala ... ca deja mi-a ajuns , am tras 2 raceli pe toamna asta si inca din alea serioase care par ca nu se mai termina ...
Mariaa vad ca voi acu incepeti ... offf, sanatate va doresc. am vazut si muschetarii, is bestiali, dulci foc, i-as smotocii de numa'
sa treaca repede raceala.
Silvana imi pare rau de spatele tau ca-i asa distrus, dar poate o sa-ti faca bine fizioterapia sau ce faci tu acolo si nu va fi nevoie de operatie. dar, mai exact, ce problema ti-a spus dr ca ai la spate?
eu v-am mai citit chiar daca din motive de boala n-am prea avut pofta de scris, vad ca v-ati petrecut tare fain de Mos Nicolae si ca vi s-au umplut ghetutele ... Doris tare mult mi-a placut ce ai scris
si la noi a fost fain, emotii multe ... agitatie pe masura, ghetutele pline, ce mai, dezmat total
vad ca vorbiti numa' de torturi si bunataturi dintr-astea
Anda am furat si io crema aia de lamaie de la tine, tre s-o incerc musai ...
Aiducule ce face puiutul de foca? ce l-as mai pupa ...
Mihi ce mai zici?
Ana bafta la teza lui Alex, un dulce la gorobetii tai meseriasi.
Andanii cand aveti concursul la arad? bafta sa aveti, sa castigati locul I.
magghyc eu nu stiu cat te pot ajuta.... sunt multe locuri faine unde sa locuiesti in timi, depinde si de unde veti avea serviciul ...
petit_ange merci de informatii, arata fain pe acolo... si sa-ti traiasca buburuza, e o fetita atat de dulce ...
va las, ma intorc la munca
trupa
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
andanii spune:
geta concursul la Arad este we asta, cioara mea concureaza duminica dimineta intre 9-11
multumesc tuturor pentru urari va fi mai greu sa ajungem pe locul I pentru ca va fi grupa de varsta 12-15 ani , destul de mari vor fi pe langa ei piticotii, da macar finala sa avem daca nu podium .... da nah , speranta moare ultima .... da vorba unuia .... da moare totusi
anda spor la lucru ... si eu visez brad , scortisoara ... of abia astept sa treaca saptamana asta sa ma apuc de curatenie si scos prostioarele de prin cutii si imprastiat prin casa ... o sa ma simt imediat altfel sper
maria cum e ghiocel ???? mai bine ???
geta ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun cu racelile astea .... nasoala perioada, si la mine in birou aici tusesc care mai de care , inca-s pe baricade si ma tin bine, da nu stiu pana cand ca doar om is si io si tot halind microbii nu stiu cat pot sa rezist
aidule zici ca ti-am facut pofta cu tortuletul meu ???
silvana mda e bun tiramisu , am facut si eu cu cioara mea .... era super incatat ... bucatar mare e si al meu , toata ziua ar bucatari .... vine vacanta si experimentam si noi diverse .... biscuiti , tiramisu ....vedem noi ce mai spicuim de pe aici
si... sanatate maxima cu spatele .... sa speram ca rezolvi cu fizioterapia fara sa ajungi la operatie
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
silvana75 spune:
'neata
toata noaptea m-am frasuit n-am dormit mai deloc de durere de gat si oase, stiti senzatia aia cand esti racit si de doare tot ...
Saru'mana pentru ganduri, sper si eu sa se rezolve fara cutit.
Ma duc sa duc piticu la bus si ma bag in pat, noroc ca is libera azi.
Sanatate la bolnaviori
Edit: la mine ieri o cazut prima zapada si acu ninge asa frumos
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 'neata toata noaptea m-am frasuit n-am dormit mai deloc de durere de gat si oase, stiti senzatia aia cand esti racit si de doare tot ... Saru'mana pentru ganduri, sper si eu sa se rezolve fara cutit. Ma duc sa duc piticu la bus si ma bag in pat, noroc ca is libera azi. Sanatate la bolnaviori Edit: la mine ieri o cazut prima zapada si acu ninge asa frumos Silvana si Paul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." |
serios ... ninge la tine... ce fain .... vreau si eu ....sa stau acasa si sa ma uit pe geam cum ninge cu o cana de ceai cu scortisoara in mana
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
andanii spune:
buna dimineata zuzelor
un lapte cu inka va poftesc si niste chifle facute de mine ... cine doreste , cine pofteste
maria cum e ghiocica ???
ANDANII
Mariaa spune:
cu ce doriti voi...
mai bine, fara febra, dormit in reprize de luat med's azi noapte dar putin mai bine. ne-am incaltat cu o rino-traheo-laringita de toata frumusetea dar sper s-o scoatem la liman cat de repede.
aida dau comision pup foca mica.
mai avem perle, mai avem..numa sa ma lipezesc la cap ca acuma-s 'sedata' cu fervex si va mai scriu.
de ex. aseara am mutat prin camera ei niste chestii..pat, comoda, etc...si ea nedumerita ne intreba ce tot facem...pai zic, facem o smecherie sa dormi mai bine.
toata seara i-a povestit la al meu ce 'mescherie' a facut mami ca sa doarma ea
azi stam la caldurica si coloram si decupam azi, si poate facem si-o praji, sa vedem cum stam cu toanele
pup gaska, sa aveti o zi faina!
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
andanii spune:
doamne ajuta ca sunteti mai bine
ANDANII
deya spune:
Apai din zana ma facui mumaanoooo daca ma vezi mi=am vopsit sprancenele si este un esesc totalllllnu ii bai trece
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Apai din zana ma facui mumaanoooo daca ma vezi mi=am vopsit sprancenele si este un esesc totalllllnu ii bai trece deya |
Uimeste-ma!
Ana68 spune:
Salutare si de la mine...
Simona,multa sanatate sa aveti amandoua!
Dana,ce chifle ai facut?
Deya...si io mi le-am "vocsit" , da' singura... , ca sa nu am motiv de crima ,pe urma,ca doar n-o sa ma omor pe mine......nu-i asa?M-am vopsit la cap ,pe par,da? si cu un betisor de urechi ,am manjit si la resturile de sprancene de le mai am...cum m-am priceput eu...
Io si azi am bagat ca MIG-ul...ca asa e-n tenis...si sper ca de azi pana in 23...sa fie lishtine...hehehehe,asta ca sa fiu in ton meshceria de ghiocea!
Si nu stiu io de ce...asa...pac-pac...imi vine sa zic ca din paishpe intru si io in vacanta...nu numai gorobetii...e semn de dileala,pe bune de nu-i asa...cin' dracu' mai munceste zilele astea?In afara de MIG-uri,evident?!
Hai sa auzim doar de bine!