Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

amy,amy

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui brunadria
duminica fac un test pana pe 9 e tare mult..
m am aprovizionat din romanica cu teste sure check ..
off ce obsedata sunt

Esti doar prevazatoare.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Brunadria, nu vreau sa fii dezamagita asa cum am fost eu de testele de sarcina. Intai si intai fa testul de sange, nu stiu cum e in Franta, dar la noi mergi la un laborator privat si in 5 ore ai rezultatul.
Surecheck si orice alt test de sarcina se pozitiveaza destul de greu.
La mine a fost asa: pe 21 mai am facut ET, pe 1 iunie BHCG pozitiv (54), abia peste mai mult de o saptamana si multe, multe teste de urina, am vazut si eu doua liniute, sa am ce poza.
Intre timp stiam sigur ca sunt insarcinata, dar ma ofuscam ca nu vad si eu doua liniute.
Secretia de hormon BHCG este mica la inceput, nu ajunge sa fie eliminata prin urina. De aia tu poti sa fii insarcinata si, in f de cata substanta este impregnata pe testul cu pricina, de cat de nou/vechi e testul, de cata secretie ai tu de BHCG poti sa ai sau nu un test de urina pozitiv.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui brunadria
duminica fac un test pana pe 9 e tare mult..
m am aprovizionat din romanica cu teste sure check ..
off ce obsedata sunt

Esti doar prevazatoare.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Brunadria, nu vreau sa fii dezamagita asa cum am fost eu de testele de sarcina. Intai si intai fa testul de sange, nu stiu cum e in Franta, dar la noi mergi la un laborator privat si in 5 ore ai rezultatul.
Surecheck si orice alt test de sarcina se pozitiveaza destul de greu.
La mine a fost asa: pe 21 mai am facut ET, pe 1 iunie BHCG pozitiv (54), abia peste mai mult de o saptamana si multe, multe teste de urina, am vazut si eu doua liniute, sa am ce poza.
Intre timp stiam sigur ca sunt insarcinata, dar ma ofuscam ca nu vad si eu doua liniute.
Secretia de hormon BHCG este mica la inceput, nu ajunge sa fie eliminata prin urina. De aia tu poti sa fii insarcinata si, in f de cata substanta este impregnata pe testul cu pricina, de cat de nou/vechi e testul, de cata secretie ai tu de BHCG poti sa ai sau nu un test de urina pozitiv.

30+

neata buna...
nu pot sa fac beta hcg de capul meu aici.. am o ordonanta asa se numeste , cu care merg sa fac beta pe 9 dec.. nu e stres pot sa astept..dar ziceam asa ca anul trecut s a pozitivat in z9 sau 10 nu mai tin minte..si ma gandeam ca poate vad si acum o liniuta pala
pe mine ma mai doare burtica de la stimulare si tind sa confund durerile cu cele de cm..probabil e in capul meu doar ...
testele de sarcina le am cumparat de vreo max 2 luni ...cred ca sunt valabile...
graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ada nu mi au mai ramas embrioni..
din 8 doar 2 au ajuns invingatori...e ok..
sper ca nu va fi cazul sa o iau de la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Fetelor am o nelamurireazi au transferul de embrioni dragele noastre???

Libra s-a dus sa stabileasca cati embrioni ii vor transfera sambata dar sa nu ne miram daca vine cu vreo 2 in burtica de azi.

Mona cred ca mai asteapta pana duminica.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada, tu spuneai ca Jon si Kate divorteaza? Am urmarit si io si nu par a avea vreo problema.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

http://i750.photobucket.com/albums/xx146/Mona40_album/1dec.jpg

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete,
Multam de cafelute.
Fete, ieri eu am baut cam 4 l de lichide, si nu eliminam nimic prin scaun..
Pana la urma am luat niste pastilute, ca sa nu ma trezesc constipata in ziua transferului..
Deci, asta noapte...am dormit mai mult pe buda..
Oricum, nu mai sunt umflata, ma simt excelent...abia astept ziua de maine.
Eu mancase si banana si orez, in tandem. Desi stiu ca nu imi face bine...
Acum voi trece pe alimente mai usoare, supe , sucuri, fructe, legume, peste.
Inca mai am emotii. Sper sa aiba calitate buna puiutii nostri.
Aseara am inchinat un pahar de vin rosu, in sanatatea puiutilor.
Tocmai am zis ca o sa iasa foarte somnorosi, ca lu seicul..ii place sa doarma...pana tarziu..
Ca toti barbatii...
Pupi tuturor.
Bruna, imi place alintul tau cu...monalisa
Merci frumos.
Cred ca vom transfera pe toti trei. Avand in vedere ca sunt la primul fiv...si ca am o varsta venerabila...pun toate cartile pe fiv-ul asta.
Daca nu facem o luna pauza si o luam de la capat...
Da' noi suntem optimisti.

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dragele mele.
Eu sunt cam in butoi, desi e plin, ma lafai printre muraturi: sunt racita cobza, imi curge nasul, ma doar capul, mi-e frig (nu am febra, deci nu gripa porcina ), ma doare rinichiul operat (si de aceea l-am sunat pe doctor aseara si daca tot sunt in Bucuresti dau fuguta sa-mi faca o ecografie si ma duc si la ginecolog. Nu stiu de ce nu-mi surade deloc ideea cu controlul ginecologic.
Frumoasa mamica, Monalisa!
toata gasca si revin diseara cu alte detalii daca o sa mai fiu apta.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Waww,ce mamica frumoasa si relaxata pe malul marii am vazutMona sa fii sanatoasa si gravidoasa

Multumesc Nico ca m-ai scos din ceata,deci sambata facem galerie.Cica la noi si la voiinca nu s-a difuzat episodul cu separarea celor doi dar gasesti pe Youtube,(din ce cauza nu ai youtube?)episodul,apai daca-i numai pt.raiting sa fie sanatosi Jon&Kate+8

Bru,sa dea Dumnezeu sa fie bine acum cu gemenii,sa-i calci pe urme la Lumy,c'apoi trimitem muraturi in Franta si nu cu Atlassibu

Mergi la inceput