Albinutze de Mai-Iunie 2009(43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Uram si noi la mai multe lunite sarbatoritilor de azi si de ieri, sa cresteti mari, sanatosi si mumosi

Yioanna la multi ani!!!....nu stiam ca a fost si ziua ta ieri....

S-a trezit fata si trebuie sa ii dau piureul...asa ca sper sa intru mai tarziu, sa va mai scriu cate ceva...

Poze noi, l-a semnatura...de ieri tot incerc sa pun..deci, cine vrea sa le vada...acolo sunt...

Pup toti bebei si revin mai tarziu....

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna ziuaaaaaaaa.La multi ani sarbatoritilor de astazi sa cresteti cei mai mari,cei mai frumosi, cei mai sanatosi si cei mai desteptibebeii si mamicile aferente
relusha sar'na ce cafeluta...buna rau si am vazut si mail-ul de pe mail-ul comun...am ras cu lacrimi,nu stiu care sa zic ca mi-a placut cel mai mult ca sunt haiosi toti
annkka vazut micuta pianista si scufita rosie umflatica si frumusica.Nasol faza cu lapticul da ...asta e bine ca i-ai dat pana acum
miruta nu-i corect sa intri cu pile la sp 9...eu stau la coada de o gramada de timp
serialbastre eu am inceput sa-i pun cateva picaturi de ulei de masline in legume cand fierb

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Laura... eu zic ca se merita pisinuta cu bile...dar sa mai cauti poate o gasesti mai ieftina ...

Philip...nu am apucat sa-ti maizic...La multi anicu intarziere si pentru sot si pentru flacaul cel mare!!!Felicitari pt greutate si cm...

Nici eu nu sunt de acord cu faina in mancare...asta asa in general... dar de unt...si mie mi s-a recomandat mai ales cand ii dau peste la pitica...cica ii mai da gust...Cand am fost la vaccin mi s-a zis ca pot sa incep intr-o sapt-doua (exact cat sa faca 6 luni)... cu branzica si iaurtel (facute in casa),peste si ficatel de pui...vedem...inca nu stiu daca o sa-i dau chiar toate asa repede...

Lavi si Alic ... va votez zilnic puiutii...

Daniela...dar ce informatician ai tu acolo!Pupam bulanosul

Annkkaa... felicitari pt masuratori.Imi pare rau ca nu mai ai laptic...dar bine ca ai avut si atata

AlexSiMatei, Bebe Beca ,Ely,Anamariacs,Liana30, Mh,iubita_tiana,kiralina,ganesha, ... nu ne mai bagati in seama????

Si acum....

La Multe Lunite sarbatoritilor de azi....

Natalia bebe de alic

Eduard Luca bebe de oana_MVT

Erica Andreea, bebe de violetta_81

Rebeca Maya si Theodor gemenii nostri dragi de cata14

Cezara Ilinca bebe de Serialbastre

sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si cuminti....

La Multi Ani mamicutei sarbatorite azi....

anamariacs, mamica de Matei Darian

sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei dragi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Am reusit sa citesc si eu noul capitol, nu stiu ce am azi ca nimic nu mi se leaga de maini, nu am chef sa fac nimic, am chef sa butonez si casa-mi zboara, sper sa-mi revin dupa ce mai stau la taclale cu voi.

Eu inca nu i-am dat gulie, azi o sa-i dau, sa vedem daca-i va placea, portocala ii dau fie cate-o felie sa suga, dar nu f.mult ca mi frica sa nu rupa din ea sau ii fac suc in care ii pun si mar ca nu-l bea fara ca e prea acru.Eu i-am dat iaurt de la Tnuva si ii place foarte mult.

lauraa ai reusit sa descarci programul? ce ochisori frumosi are maya ta, a mea are 6 luni jumate si nu sta in fundic daca nu o tin. cum ai reusit sa o faci sa stea in picioare?
laviniap, alic votat bebeii
phillip mananca multe portocale si bea ceaiuri, sanatate , cum a-ti trecut de vaccin?
anda_magda ce e dieta montignac?, eu nu prea am tinut diete, ce-i drept nici nu prea am avut nevoie
danilla asteptam pozele
badriana felicitari pt. dintisori, noi nimic
miruta eu nu mai alaptez de la 3 luni jumatate, nu a mai vrut sa suga si am ajuns sa ma mulg inainte de fiecare masa si asa treptat mi-a scazut lactatia si am trecut la lapte praf si nu-ti face pb. ca si maia e la fel de "inapoiata", au timp sa vorbeasca
simsof grasunelul, ce dragalas e, sa speram ca nu e nimic grav si sa-i treaca repede
carla v ce bine arata, cred ca e la fel de bun , vorbaretei

Am vazut o gramada de poze cu bebei care mai de care mai dolofani si mai frumosi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei
Maia e in patut, se joaca si din cand in cand se mai prinde de lemnele de la patut si striga sa ma uit la ea, e o scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna mamici ci pitici

in primul rand

LA MULTE LUNITE inainte sarbatoritilor zilei

bebe Eduard Luca de Oana_MVT
bebe Natalia de Alic
bebe Erica Andreea de Violetta_81
bebe Cezara Ilinca de Serialbastre
bebe Rebecca Maya si Theodor de cata14
sa cresteti mari si frumosi

lavinia....vroiam cremicios de la tnuva,dar l-au scos din productie

cucra....facui de facui si tot am uitatdar astept de aicea poate i s-o face cuiva mila si de mine si-mi da cateva

relusha.....multam de cafeluta

annkkaa.....felicitari pentr greutatea tititzeice somnic fain are si ce mare si frumoasa s-a facut

picky......ce mare s-a facut Stefiimi-era dor sa o vad

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

ankka pianista, tare dragalasa
picky toto ce scumpa e stefi si ce parut lung are

ma duc sa-mi strang de prin casa si daca o sa mai am timp revin.

aaaaa sa nu uit sarbatoritilor zilei

mamica implinita de Maia Riana (13.05.2009)

http://img686.imageshack.us/img686/9329/dsc04834.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/865/dsc04800m.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Alynta,asta e dieta http://www.eva.ro/dietafitness/dieta/dieta-medicala-de-14-zile-scarsdale-articol-3030.html .Era si la femina intim grup de suport cu scarsdale ,vad ca a disparut.Ei zic ca slabesti 7 kg in 2 saptamani,eu am slabit aproape 5,am facut si un pic de sport .Nu-i recomandat sa tii insa mai mult de 2 saptamani.Dupa alte 2 saptamani de mentinere poti relua dieta.
Ankkaa,vazut grasunica pianista.O dulceata.
Serialbastre,eu nu pun unt in piureurile Antoniei,probabil nici n-o sa pun mult timp de acum incolo,mai bn ulei de masline sau de samburi de struguri.
Picky,vazut o minune mica pletoasa.Ce dulce e!!!!Astept sa se trezeasca Anto sa asculta melodia preferata a lui Stefi!
Daniella,hai ca-ti pun si tie o pila.

Ramona,eu zic sa mai astepti cu ficatul de pui si mai ales cu pestele.
Bamsy
Cris,hai ca indur eu si iti dau din zarzavatul strans de mn de pe aici.

Fetele,ati vazut pe undeva biscuiti de bebelusi?(nu de-aia fara gluten)
Nu stiam de ce e fi-mea maraita si doarme prost de 2 zile...cand ii dadeam piureul azi bunica-sa zice ca parca a vazut ceva alb la ea in gurita:un colt de dintisor a spart gingia.

Am editat ca uitasem sa pun spatiu dupa link si nu mergea dieta.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La multi ani sarbatoritior zilei de azi!!!

Sunt foarte suparata ca Matei a stropit cu spray-ul cu apa monitorul lcd si acum nu pot vedea in prtea de jos 6cm. Sunt numai niste pete mari si negre sau albe.Oare se mai face bine?

Mituta, ca biscuiti eu am folosit rondele de orez expandat sau de grau, de la SanoVita. Sunt foarte buni cand ii dau dintii si incepe sa morfoleasca, nu se balosesc ca cei clasici din faina.

Si acum ii dau.. sau mai gasesc (eu iau din Cora, dar sunt in toate supermarketurile) pachetele cu felii de diverse cereale. Si in ikea gasesti

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Picky.... pupam o falcoasa mumusica si pletoasa !!!Si pe mami a ei

Cris si Daniela.... hai la forumuiala...ca va iesiti din mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare
am trecut cu bine peste vaccinuri, desi azi-noapte iar a avut chef de vorba pt vreo jumate de ora de la 1 juma la 2, apoi am stat treaza pana pe la 3 din cauza racelii, numai bine cand s-a trezit domnia sa sa pape.
anyway, eu am uitat sa intreb dr daca e ok sa introduc iaurtul, dar m-am gandit ca n-am de ce ma grabi, asa ca vom continua cu fructele, legumele si cerealele noastre pt vreo luna-doua. cam asa ca pe babycenter.
dici, ma gandeam si eu la rondelele de orez, as incerca sa-i dau dar parca mi-e frica sa nu se inece...
mirela, felicitari pt coltisor, cred ca in cateva zile iese si la noi incisivul de jos dreapta.
alynta, ce mai fac baietii?
am vazut poze cu karina, alessia si familia carlei, f frumoase
deea, ioana, ma repet, unde umblati? nu va vad nici pe mess.
ei, si azi nu va pup ca-s virusata, da'-mi iau revansa saptamana viitoare

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput