Albinutze de Mai-Iunie 2009(43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna seara....vreau si eu o bere ...cine face cinste?
raluca vreau si eu la munte...si mai vreau si un bb care sa stea asa de frumos in caruciorFrumos patul/tarc sa-l stapaneasca cu placere.Ce firma e?De unde l-ai luat?
andata inseamna ca nu te potrivesti la gusturi cu fitaIntre fructe dulci si legume fierte fara sare si fara gust care-ti plac mai mult?
ramona ce sa-ti mai spun....ai o dulceata mica de fetita
kiralina felicitari pt performantele micutei
yoanna sa stapanesti cu placere cadourile si sa le folosesti iubita
simsof pup micul soldatel
andata nu ma supar...fur-o dar sa ne arati si noua poate mai imi dai vreo idee si mai schimb si eu ceva pe ici pe coloL-am facut cu programelul ala care l-a pus bamsy photoshineCum o sa le prind ...cred ca la vreo tipografie ceva sau poate incerc la Kodak sau la unirii unde sunt aia care imprima una alta
cuscra pai vezi sa ma faci atenta sa ma ancorez bine
alic pup "betiva" mica si petrecareata.E foarte tare pozitia de somn
yoanna de la sampanie ai scris asa ...cand italic cand nu?M-a luat ameteala dar nu m-am lasat...am citit tot post-ul.Eu ii dau si portocala si mandarina cam la doua zile dar suc.Il combin asa mar,portocala/mandarina si sfecla cruda si ii fac suculet.Pana acum nu am nici un semn de ingrijorare.Sanatate multa tatalui
berecutza la naiba fata nu mai aveai de gand sa intri ca ma tinusi in suspans.Pup fetele si....o fi bine cu masajSotul tau nu da meditatii ca am un sot pe care vreau sa-l fac premiant in domeniu
relusha felicitari pt statul in fundulet si pt ...noul dintisor
strunfita pup sa treaca raceala.Ce te retine sa mananci ce vrei si sa bei cafea.Daca te intereseaza eu le fac pe toate...mananc ce vreau,beau cafea cu mult lapte si fumez...si bb e sanatos ,mancacios,linistit si umflat
serialbastre de ulei m-am conformat de azi(sincer nu am stiut) iar de biscuiti eu credeam ca au aceeasi compozitie cu cei populari ca la aia ma gandeam si eu.Se gasesc biscu populari dar eu am vazut numai la vrac si cum nu stiu data fabricatiei mi-e cam frica sa iau.Din cauza asta ma gandeam la aia dar daca zici ca au margarina....De ce nu poti vedea calendarul? uite http://s852.photobucket.com/albums/ab82/dani3lla100/prelucrate/?action=view¤t=coperta.jpg
alynta cumnata mea are o cunostinta la tipografie si am rugat-o sa intrebe de un pret.Te tin la curent.Daca si pretul este unul bun cred ca e cel mai frumos cadou de criza
anda magda ce internet ai?Stii cat am cautat ceva de genu pe net si nu am gasit nimic.Se pare ca netu tau e mai smecherit
carla asa a facut si Denis cand a invatat sa se intoarca pe burtoiA exersat o noapte intreaga si eu la fel...trebuia sa-l intorc invers cand obosea si-i pica capatanosul
otiliap si Denis il pupa pe micul cuceritor...auzi la el ...zambete cu asistentele...mmmmmmmmm
laurraa am vazut poze cu pitica grasunica...e o dulce
alic frumos covorasul si se vede ca pitica e incantata de el si sa stii ca am cotrobait si eu un pic in poze si le-am vazut pe toate
miruta bine au venit "rusii".Poarta-te frumos cu ei eventual serveste-i cu o cafeluta sa vina macar lunar
yoanna niste poze ceva sa vedem si noi cadourile?
alic pana iti raspunde miruta iti spun eu.Eu am luat pepene galben de la Selgros si i-a placut rau brotacului

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

La multe lunite inainte sarbatoritilor de astazi,sa cresteti mari si destepti

Si ne laudam si noi ca tot se poarta.Azi ,cand ii dadeam piureul de legume piciului a zis si el primul cuvintel din viata lui care a fost .....MAMA...mi-a cazut castronelul din mana si am inceput sa plang...iar el sa radaApropo...sa vedeti cum face pustiul meu cand nu ma misc destul de repede cu lingurita....http://www.youtube.com/watch?v=pbjU0qsxhnE

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele schimb acum capitolul pt ca mai tarziu nu mai pot intra iar maine dimineata nici atat va rog sa nu va suparati

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit cu drag la un nou capitol

Capitol nou

PS multumesc pentru intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta

Salutare!
Ne-am intors si noi pe acasa,acum un pic de nani.Am fost la cumparaturi,aveam de luat cadouri pentru mai multi pitici si aveam restanta la Anto cu cadoul de Mos Nicolae.Am gasit in Auchan mingiute de care vorbeati si binenteles ca nu am rezistat si am luat si eu.Erau 40 de lei.
Am vazut fete frumoase de Lauraa si Alic si grasunel de Simsof in armata.Asa dulci bebicii vostrii!

Ioana,ma bucur ca sunteti bine,mie imi lipsesc mesajele tale,hai mai des,am crezut ca te-ai suparat pe noi si te-am cautat si la "clubul Rebecai".Si noi suntem innebuniti dupa acvariu ,am avut ani de zile ,toate speciile,am renuntat cand plecam dimineata si veneam seara si nu mai aveam chef de schimbat apa etc.Si preferatii mei sunt carasii,asa e cum zicea Cris sunt cacaciosi dar un filtru bun te scapa de griji.Eu ti-as recomandata sa nu iei pesti vivipari(care nasc pui si nu depun icre),se inmultesc in prostie si pt mn era o bataie de cap in plus.Asteptam pozici cu acvariul.
Kiralina,felicitari Adei pt mers.
Yioanna,astept dieta ta pe mes.Eu ii dau Antoniei momentan cam astea:mar,para,pruna,banana(mai rar),pepene galben,mandarina in diferite combinatii si supica din morcov, pastarnac,ardei,cartof, dovlecel,ceapa(pe care o scot apoi) si o sa incercam si carnita zilele astea(am pui de la tara),sau dovleac(placintar)copt,cartof dulce.Si azi i-am luat biscuiti de bb si i-am dat ....i-a placut teribil si cereale,diverse combinatii de la milupa.Ma bucur ca ti-a serbat ziua frumos.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic,revin daca imi amintesc.
Aaaaaa....si am scapat de-un stres(au venit rusii).Saptamana viitoare sper sa imi pun sterilet.

Mirela ,cea mai fericita mami de pui mic ,Antonia Maria(13 iunie 2009)

Jurnal de bebe strumf
Antonia,minunea mea

miruta si clarei i-am dat cereale de la milupa. da n-am fost prea incantata de ele, parca nu aveau gust si erau cam zeama lunga... dupa ce am terminat cutia i-am luat de la humana. se simte diferenta. mie mi se par mai cu gust si mai inchegate putin.

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna seara mamici si bebici!
Am ajuns si noi acuma(20.55 cine stie cand termin de scris mesajul asta deaia am pus ora ) acasa de azi de la ora 14. Ne-am vizitat azi cuscra, am fost din nou la petit, ne-am simtit foarte bine,cei doi se iubesc mult sunt tare dragalasi, apoi am fost la bunici.
Cuscraa ti-ai facut pomana du dovlecelul la cuptor.L-a mancat Rares pe nerasuflate si inca i-ar mai fi trebuit .L-am amestecat cu umpic de laptic si a fost super bun!I-a placut mult, mersi de pont.Ce face noruta? A papat? Vreau pozele!
La multi ani si de la noi sarbatoritilor de azi, multa sanatate si crestere mare!
Relusha multumim pt vot si complimente , cafea nu mai beau la ora asta dar ms oricumSi da sa o ajutam si pe Natalia, oricum eu am mai zis si la prietenii apropiati sa voteze si pt Natalia, ce fain ar fi ambii pe prima paginaFelicitari pt cel de-al doilea dintisor si pt statul in fundic.Abia astept sa stam si noi!
Strunfita multa sanatate va dorim!
Coraly ne-ai pus schema de diversificare de la 9 luni incepand, si de la 6 la 9 luni?
Serialbastre ms de dieta ca ai trimis-o pe mailul comun
Anda magda mersi de site, foarte util
Daniella a iesit super calendarul, foarte frumos, pacat ca nu ma pricep si eu la asa ceva, as fi facut si eu pe criza asta, mai ales ca n-am bani pt nush ce cadouri!
Lauraa eu eram cu sufocatul, sper sa nu fie nimic de rau si eu am intrebat-o pe pediatra si a zis ca e ok, sper sa si fie asa!Ce printesa frumoasa ai
Alic ce frumos e covorasul si ce frumosi dintisori am vazut int-o pozaAm zis si la prieteni sa voteze bebe Rares si bebe Natalia asa ca sa ajungeti langa noi!
Cuscra mersi de intrebare, bunicul meu e mult mai bine slava domnului, si-a revenit miraculos dupa ce a luat niste vitamine! Sper sa-i fie bine!Cand mai vin la petit sa-mi arati cadourile sa le foloseasca sanatoasa!Imi pare rau ca nu a papat bine!
Baby First ma bucur ca sotul e mai bine si abia astept sa-i ducem sa-l vada pe mosu sunt si eu curioasa cum reactioneaza!Multumim de vot!
Daniella doamne da dulce-i Denis si cum isi baga el degetelele in guritza, nu mai avea rabdare pana sa-i dai tu mancarica dulce-i!
Alic spune-ne cum ai facut taieteii ca si mie mi-ai facut pofta
Mama da mult ati mai scris fetele, acuma am vazut cat am scris!
Ca tzuc!

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PozeDeLaMallCuFetele#5408534901243000194 - poze de la Mall
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!

Mergi la inceput