Albinutze de Mai-Iunie 2009(43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Citat:
citat din mesajul lui bettyR

Coraly, nici lapte nu prea am baut, nucile is alergice, ii aparusera si sora-si bube la fel. La Andreea e clar de la nuci ca i-au disparut complet. Mierea as introduce-o la loc, as scoate laptele o vreme sa vad.

De mancat i-am introdus morcov (nu-i place deloc), cartof, dovlecel ( nu se omoara, dar accepta), avocado cu banana - ii place tare. Ma gandesc sa mai incerc inca o data morcov. Mananca cam o lingura de-a noastra, aprox 10-20 gr cred.

Asa mari mi se par copilasii vostrii cand aud de carnita, supa, stat in picioare parca am citit.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009)

Eu zic sa scoti detot laptele o saptamana, chiar si restul lactatelor. Poti lua un supliment de Ca in timpul asta. Si vezi ce se intampla.
Nu te stresa cu diversificarea. Al meu are 7 luni fara 8 zile si mananca doar cantitati infime, cateva lingurite de mar fiert cu cereale sau morcov din supa amestecat cu cartof dulce. A mai gustat banana dar asa, direct de la sursa si niste dovleac (bostan) copt. Dar sa stii ca mananca cantitati foarte mici. Nu te agita, pana la 1 an baza e laptele si restul se introduc lejer, functie de preferintele bebelui si in ritmul lui.

Uite schema de introducere a alimentelor alergene de pe kellymom.com:

Suggested ages for introducing allergenic foods
(for babies who are not at increased risk for food allergies)

9-12 luni:

Wheat (grau)
Oranges and other citrus(portocale si alte citrice)
Cheese (branza)
Yogurt (iaurt)
Soy (soia)
Peas and other legumes ( Mazare si alte legume din familia pastailor)
Egg yolk (galbenus)
Corn (porumb)

12-18 luni

Cow's milk (including cottage cheese, ice cream)- lapte de vaca, inclusiv inghetata si branza de vaca
Pork (porc)
Tomatoes (rosii)

18-24 luni

Egg whites (albus de ou)
Berries (fructe de padure)

Chocolate - 2 years

Fish & seafood
Nuts (except peanuts)(nuci) 2 - 3 years

Peanuts (alune) 3 years

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Hello fetele!

Noi bolim in continuare, de-aia nici n-am mai apucat sa intru, am mai citit seara cand am mai prins un moment liber...
Bogdan a luat ceva viroza de la gradi, a avut un pic temperatura, mai mult o stare subfebrila, azi vad ca nu mai are deloc, dar muceste si tuseste in continuare, din fericire mai putin ca ieri. Vad ca si asta mica incepe sa aiba muci, de tusit ea tuseste oricum de vreo saptamana, sper sa nu-mi faca febra.
Multumim mult de urarile pentru Andreiuta mea, noi nu sarbatorim pentru ca nu putem crea si un Sf. Bogdan.

Eu vreau sa alaptez pana la 1 an daca voi avea laptic pana atunci. Am asa niste momente de "I want my life back", cu mancat ce vreau eu, cu baut cafea, cu fumat o tigara ...

V-am pupat si sper sa revin in timp real

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Multumim tuturor pentru urari!
La multi ani, Marina Denise, Theodor Cristian, Diana Maria,Tudor! Sa fiti sanatosi si voiosi!

[b]Dani3lla
, biscuitii de care ziceai au margarina. Stiu ca sunt niste biscuiti simpli, parca populari se cheama. De ulei vroiam sa-ti zic, dar au zis fetele.
Eu nu pot sa vad calendarul. Si vroiam si eu sa ma inspir.

Am vazut multe poze si filmulete, toti bebeii sunt niste dragalasi!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am trimis pe mailul comun o carte a lui Montignac ca am vazut ca am vazut ca intrebau fetele ce e cu dieta asta.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

`neata si de la noi

La Multe Lunite !!!

Marina Denise bebe de ely2304

Theodor Cristian bebe de dicirstea

Diana Maria bebe de Feomiha

Tudor bebe de Tudorcami

sa cresteti mari, sanantosi, fericiti si cuminti!!!!

Ioana... ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai de veste!red ca Rebeca e super fericita cu acvariul..... la toate 3

Strumfita...Sanatate multa lui Bogdan. Eu chiar daca alaptez,nu am avut probleme de genu nu mananc nu stiu ce ca-i fac rau Biancai (cred ca sunt o norocoasa...noi nu am avut colici deloc si multe altele) si sa stii ca si fumez...putin,dar fumez.Singura "restrictie" pe care mi0am pus-o a fost sa nu beau alcool deloc,dar asta pt ca oricum nu-mi place.

anda_magda ... hai k astept sa-mi primesc legumele in freza (eu nu vreau doar rosii ca fetele astea...mie imi prind bine toate) . Si eu sunt la fel ca sotul tau...oricat as manca...kilogramele mele sunt aceleasi...noroc cu sarcina ca am ramas cu 10 kg in plus ca nu mai faceam fata la vantul asta de faleza iarna

Relusha ... felicitari pt statul in fundulet si pt dintisorul nr 2.Multumim de cafea...azi am nevoie...ca tot ma intreba Yioana aseara cum doarme fii`mea si am laudat`o si iar si-a dat in petic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miruta............multam de reteta!
Philip............multumesc de intrebare! David are crize de personalitate- izbit, trantit s.a. si ne TERMINA pe amandoi! Matei il imita la joaca cu masinutele si papa bine!
Deci..........incearca sa-l usuci cu uscatorul de par!
Andana.........ai mare mestera acolo!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Simsof.............dragut Davidutul!
Dani ................mi-a placut calendarul! Cat preconizezi ca va costa unul?! Il scoti la xerox pe hartie fotografica sau la un Foto?! Sa-mi ma tii la curent ca poate-ti "fur" ideia!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Strunfita..............sanatate!
Ioana............felicitari! Sper sa fie incantate fetele si de pestisori! De unde ai luat acvariul si cu cat?!
Cris...............si eu vreau acvariu cu pesti! Dar daca ar fi sa "arunci" cativa si la Is, crezi ca ar ajunge vii?! Eu ma prind! Am un acvariu pentru inceput!

Plec la treburi!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P

`neata si de la noi

La Multe Lunite !!!

Marina Denise bebe de ely2304

Theodor Cristian bebe de dicirstea

Diana Maria bebe de Feomiha

Tudor bebe de Tudorcami

sa cresteti mari, sanantosi, fericiti si cuminti!!!!

Ioana... ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai de veste!red ca Rebeca e super fericita cu acvariul..... la toate 3

Strumfita...Sanatate multa lui Bogdan. Eu chiar daca alaptez,nu am avut probleme de genu nu mananc nu stiu ce ca-i fac rau Biancai (cred ca sunt o norocoasa...noi nu am avut colici deloc si multe altele) si sa stii ca si fumez...putin,dar fumez.Singura "restrictie" pe care mi0am pus-o a fost sa nu beau alcool deloc,dar asta pt ca oricum nu-mi place.

anda_magda ... hai k astept sa-mi primesc legumele in freza (eu nu vreau doar rosii ca fetele astea...mie imi prind bine toate) . Si eu sunt la fel ca sotul tau...oricat as manca...kilogramele mele sunt aceleasi...noroc cu sarcina ca am ramas cu 10 kg in plus ca nu mai faceam fata la vantul asta de faleza iarna

Relusha ... felicitari pt statul in fundulet si pt dintisorul nr 2.Multumim de cafea...azi am nevoie...ca tot ma intreba Yioana aseara cum doarme fii`mea si am laudat`o si iar si-a dat in petic....

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

* * * * * www.youtube.com/user/biamona#p/a" target="_blank">Filmulete cu Bianca * * * * * Atat a crescut pana acum fata noastra * * * * *

nici o leguma nu-ti dau nimic de mancare in cazul asta si nu mai vorbesc nici cu tine. nah! ca m-am suparat.
pai e corect????

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

fetelor uitati aici www.calendarecopii.ro/" target="_blank">http://www.calendarecopii.ro/

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput