Puiuti de Randunici 2008!! (338)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lianam
sa inteleg ca si mufy-pufi e mucios .... atunci dam masca jos si pe voi putem sa va pupam "in direct" "Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi." |
..da mah..si tusitor...mai ales cand doarme, haraie ca o baba, ca doarme cu gura deschisa, si se trezeste ca probabil i se usuca gurita si s epune pe tuse
acum, inca doarme, de pe la 1...pana la 2,30 s-a trezit de 3 ori suparat rau..apoi a adormit la loc si acum e bine, vad..Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
ce am primit pe mail:
Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC) - Un ONG de fapt - a testat comparativ 11 marci de detergenti de pe piata romanesca.
A fost testat felul in care fiecare dintre acesti detergenti poate scoate 15 pete diferite, de la cele de ulei, ulei negru, carbon negru, ruj rosu, unt, ulei de masline, sange/ lapte/ pigment, ciocolata, amidon din orez, amidon din porumb, sos salata si pana la cele de coacaze, cafea, iarba si vin.
S-a analizat si testat efectul pe termen lung asupra rufelor produs de detergenti. Asadar, s-a analizat si testat efectul de ingalbenire si innegrire a rufelor albe, degradarea atat chimica (slabirea rezistentei materialelor) cat si mecanica (deformarea efectiva) a rufelor pe termen lung si protejarea culorilor.
Rezultatul este:
Detergent Puncte
-----------------------------------------------------------------
1. Ariel M-Zim 5 67
2. Tide Super Plus 64
3. Ariel Pro-Zim 7 62
3. Persil Gold Plus 61
4. Omo Top Cleaning si Bonux 60
5. Persil Gold Plus Lichid 56
6. Dero Surf 55
7. Rex Oxigen Activ 53
8. Dero Surf Lichid 43
9. Rex Lichid 35
-------------------------------------------------------------------
Note personale:
1. Foarte bun raport pret performanta pt. Tide si Bonux
2. Neasteptat mai slab pro-zm 7 fata de m-zim 5 de la Ariel
3. Jegosii de la APC nu dau pe site-ul lor testul decat contra cost, a trebuit sa-l caut prin alte parti ( http://www.femini s.ro/stil-de-viata/relatii/comparatie-care-e-cel-mai-bun-detergent-de-pe-piata-din-romania-3766 )
am pus eu o pauza la feminis, ca cica reclama ilegala
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
luny spune:
aha, Sovi, deci asa
am persilul...ma reorientez catre Tide sau primul Ariel, la ce pete poate sa 'confectioneze' Mufa, si cum ii arata atat lui, cat si mie, hainele

Iubirea mea,
sovietica spune:
Da mai, eu mai auzisem de Tide si Bonux ca sunt bune, dar n-am luat niciodata.
Si inca un pont, pt cine isi face paine integrala acasa. Incercati sa stoarceti niste zeama de portocala in coca. Eu tocmai am scos painea din cuptor si a iesit dementiala! iese mai moale ca de obicei. Iamiiii
asta cu zeama e numai pt painea integrala cica.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 neata Ela pentru tuse da-i Prospan, este un sirop din plante, mai exact iedera,mie asta mi-a recomandat doctorita Antoniei cand a tusit,uite: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=88204 http://www.bebelusul.ro/detaliu/prospan.htm pupici multi blondului sa se faca bine cat mai repede ![]() IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
Sanziana de la Prospan se umfla la fata - pleoape, obraji... toata fata. Cel mai probabil e alergica la un component.
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
Buna! Am fost azi sa fac morfologia de trim III si Luca are aprox 1700 g si e foarte bine. Mi-a zis dr ca o sa fie maare cand se va naste.
Si din nou pediatra lui Matei s-a luat de mine ca am luat prea putin in greutate;doar 7 kg. Dar eu chiar mananc, nene. Nu exagerez, dar mananc bine. Acum ce sa fac, sa bag in mine mereu???![]()
Valentina cu
Matei si
30+ cu Luca
luny spune:
ia, sa 'ne radem', a inceput marea confruntare!
naty voi ce faceti, sunteti ok?...
sovi intargala 100% de care zici tu inseamna fara faina alba deloc?..noi folosim faina neagra,o faina ungureasca tip 550, si tarate, daca avem ceva faina de secara, sau de orz, dupa caz..
Iubirea mea,
luny spune:
vali daca tu te stii impacata si mancata bine
, iar bb a iesit asa de bine si frumos dospit la eco, poti sta linistita, nu?![]()

Mufa si ta-su miauna si se mangaie cap in cap unul de altul, cum ne iubesc pisele pe noi![]()
Iubirea mea,
aliceionescu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Sanziana de la Prospan se umfla la fata - pleoape, obraji... toata fata. Cel mai probabil e alergica la un component. Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Si Thea a reactionat f nasol la Prospan, cu voma in jet, cu transpiratii reci...Si m-am pris tarziu ca asta este reactia ei la Prospan, in sensul ca i-am dat de vreo 3 ori, de fiecare data vomandu-l in jet, la cateva min dupa. Dar asta era anul trecut...
sovietica spune:
Luny, sorela foloseste faina completa cu alba fifty-fifty si a simtit diferenta, deci eu zic sa incerci.
pup la Alice
care ma vrea cu lentile loz
ele exista, doar ca-s fisurate :))... ma aflu pe o curba de jos a energhiei.
felicitari Carminei pentru fetita! 
as mai zice, da urla sasa

Antonia