incepind de azi -10kg (3)
Raspunsuri - Pagina 7
dulcetica spune:
E bun si dansul...eu m-as multumi si cu niste plimbari,insa cu frigul asta cam complicat.
Laura m-am uitat la scarsdale,pare simplu de tinut si in linii mari as putea,insa ma doboara dulciurile.
Pentru ca am diabet ,in mod normal ma gindeam ca de acum voi slabi in prostie,numai ca am gasit dulciuri pentru diabetici,care desi n-au multe glucide ,au tot atitea calorii ca alea normale.
Dar,incerc sa o las mai moale!Acum imi e si foarte greu ca stau acasa cu Rares.O saptamina a fost racit ,apoi simbata a facut otita si saptamina cealalta au vacanta la camin.Turbez!
Azi am fost totusi putin la birou ,ca aveam treaba si-am crezut ca mor de frig.Erau -16 grade si un soare groaznic.
MsLara spune:
eu am inceput cu stangul...am mancat prea mult si mai ales dulciuri acum seara...de maine incerc sa-mi potolesc "anxietatile" altfel.
O seara buna.
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcetica Cum? Laura, tu cu 7 kg in 2 saptamini o sa ne parasesti repede! dulcetica |
esti simpatica! Deja nu mai tin dieta (am tinut vreo 4-5 zile) si oricum si cand am tinut strict mai mult de 4 kg nu am reusit sa dau jos si apoi le-am pus la loc cu gratie si rapiditate. Am inceput niste lucrari la dentist si mi-e greu sa mananc gratar cu salata cand ma dor si creierii in cap de la masele scoase si dinti ciocaniti. In continuare marele meu off e ca nu reusesc sa ma mobilizez sa fac miscare
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Buna tuturor!
Incep si eu dieta, inca nu stiu de care anume. Trebuie sa ma mobilizez cat mai repede pentru ca am inceput sa iau proportii, iar vine primavara, vara. Am sa citesc un pic din urma sa vad cam ce mancati voi. As incerca sa nu mai mananc carne, sa vad ce as putea manca in loc.
ellinia spune:
OK, am citit un pic din urma. Am experimentat si eu cura cu cereale si intr-adevar slabesti. Problema e cu abaterile, ba o placintica, ba o prajiturica. Sper ca de data asta sa reusesc sa mananc cum trebuie.
Azi dimineata aveam 59,3 la 1,68. Dorinta mea inca din vara trecuta, e sa ajung la 55 kg.
Reuseam sa slabesc daca nu ma opream din facut miscare. Mergeam foarte mult pe jos pana pe la inceputul iernii si s-a vazut. Am inceput sa fac burta si nu ma simt in regula. Ar trebui sa compensez cu facutul miscarii acasa. Am eu niste seturi de exercitii pe care le fac acasa, am sa sar si coarda, sper sa reusesc.
dulcetica spune:
Elinia ,carnea are avantajul ca nu are calorii in prostie.Daca treci pe lactate ,o sa vezi ca brinzeturile,cascaval si alte minuni de acest gen,bune de altfel,au si pina la 600 calorii/100g(svaiter de ex).Deci un peste la gratar,ca fiert eu nu pot, desi m-am concentrat sau un piept de pui ,merg mult mai bine la slabit.Eu maninc aproape zilnic salata ,insa imi lipsesc cei 10 cm pe care ii ai tu in plus si m-as declara multumita cu cit am acum.
dulcetica spune:
Eu azi am mincat cam asa:
-dimineata o cafea
-la prinz o salata cu varza,rosii si telemea,o cana de iaurt si un mar jumatate
Problema e seara la mine,ca recuperez,de regula ce n-am mincat pina atunci.
Laura ,scarsdale e o dieta care se bazeaza pe glucide putin.Adica,cu cit sint mai putine glucide cu stit organismul ar trebuyi teoretic sa reduca din grasimi proprii si sa slabeasca.
Eu trebuie sa tin un regim alimentar care sa nu depaseasca 240 de hidrocarbonati (glucide) pe zi si care evident nu trebuie sa rezulte din zahar,pentru ca am diabet.Maninc insa niste timpenii de dulciuri care au mai putine glucide si nu provin din zahar ,ci din alte timpenii (chimicale ) sau fructoza,dar care au calorii destule.
Daca studiezi la scarsdale tot ce se maninca e cu putine glucide:carnea are de regula 0 glucide.
http://www.reteteculinare.ro/sanatate/calorii/tabel/
Nu stiu daca e voie sa pun tabelul asta cu glucide ca sa vedeti la ce ma refer?
ellinia spune:
Dulcetica, sa-ti spun un secret: si eu as fi multumita daca as avea iar 57 de kg ... Inainte aveam fluctuatii de greutate, ma "umflam" in perioada sarbatorilor, apoi imi reveneam la cateva saptamani. Si, bineinteles, aveam 56,5 sau cel mult 57. Acum aveam 59,5 inainte de sarbatori, de am zis ca dau in depresie. Am facut eforturi uriase sa nu iau mai mult in greutate. Asa ca e musai sa dau jos. Mereu mi-am propus sa ajung la 55, e greutatea la care ma simt cel mai bine, in realitate am reusit o singura data, intr-o vara, acum vreo doi ani, de ajunsesem la 54,5 de pluteam de fericire.
Azi am mancat dimineata cateva felii de sunca slaba, cafea (de fapt eu beau doua pe zi), pe la 11 (ca sunt mancacioasa tare) am mancat un bol de fulgi de ovaz cu lapte. Pentru dupa-amiaza, pe la 5,5:30 am sa mananc o salata de orez integral cu ardei copti.
Apropos, cum stai tu de dimineata pana la pranz numai cu cafea, cred ca as lesina de foame...
Acum e inca bine ca nu ma duc la serviciu din cauza gerului da acolo mai vine cineva cu o prajiturica, un covrigel, o felie de pizza, etc, si ma da peste cap. Sa vad cum reusesc sa ma abtin.
dulcetica spune:
Pentru mine nu e greu sa nu maninc nimic pina la 16 insa e total contraindicat.Eu incep sa maninc cu adevarat pe la 17.Dar simt efectiv nevoia sa maninc tot timpul cite ceva.Problema mea e ca trebuie sa maninc putin si des,adica 3 mese principale si 2 gustari si sa incerc sa distribui carbohidratii pe toata ziua.Adica exact cum ar trebui sa maninci sa nu te ingrasi,insa nu m-a caracterizat vreodata o asemenea rigoare si mai ales sa fiu asa rezervata fata de bunatati,fie ele dulciuri sau efectiv gustarele si mincaruri fara numar.
Oricum ma straduiesc,lucru confirmat si de cintar,dar greu tare,pentru ca am iar 57kg.
Ce-am mai mincat ieri:
-ciocolata cam 30g, pt diabetici ,dar are 100g/500 calorii
-o mandarina
-niste creveti
-putin peste
-o banana
-o cana de iaurt,vreo 2 guri de piine cu putina telemea
Astazi, deocamdata o cafea,dar urmeaza o zi lunga.
Ellinia, eu daca stau acasa e mai rau ca uzez frigiderul de cite ori il deschid.La servici nu e foarte rau ca nu obisnuiesc sa-mi cumpar prostii,in principiu ca n-am voie,insa nu prea imi place sa maninc in fata oamenilor.La noi lumea maninca la prinz la restaurant,eu nu ma duc decit rar si atunci se simte imediat,ca daca iau 2 feluri dereglez cintarul definitiv.Mincatul pentru mine e placere si as vrea sa trec la ceva mai nonagresiv pentru organism,dar nu gasesc.
Momentan stau si eu acasa cu minunatul ca saptamina trecuta a fost racit,simbata a facut otita si saptamina viitoare e vacanta,dar ma duc la birou zilnic ,macar 1 sau 2 ore, sa mai semnez hirtii.