incepind de azi -10kg (3)
Raspunsuri - Pagina 15
ellinia spune:
Neatza!
Dulcetica, spor la slabit! Sa ajungi acolo unde iti doresti! La fel si celorlalte fete!
La mine merge greu, dar nu disper, e bine ca se duce totusi in jos, macar nu urca sau sa stagneze. Wk asta am mancat cam multi carbohidrati, carbohidrati buni, de altfel. Cred ca am simtit nevoia sa mananc mai consistent. Marti am o luna de cand am inceput, am sa vad cat am dat jos intr-o luna.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
dulcetica spune:
Pina miine nici nu respir ,sa nu se adune.Cind m-am trezit azi,era sa arunc pe geam cintarul.Nu mai stau in casa la sfirsit de saptamina, ca devine periculos.Va mai anunt miine ,daca s-a normalizat situatia,cum sper.
ellinia spune:
Intr-adevar wk-end-ul e nasol din punctul asta de vedere, mai scapa cate una , alta. Eu am rezistat eroic de data asta, sa vad maine daca se cunoaste ceva.
Musette79 spune:
Eu dau raportul dis de dimineata, ca-s matinala
Dar tot 66 kile am, nu se misca nicicum in jos acul ala (vb vine, ca-i digital). Azi mi-am luat pufuleti si iaurt la servici, seara o sa mananc o salata cu 2 cremvusti (inainte de 6).
Daca nici asa nu merge ma apus de disociat, nu stiu. Voi ce saracie mancati?
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
dulcetica spune:
Eu am 58,adica am luat 1kg.Ieri am mincat pizza,cind trebuia sa dau jos ce pusesem la sfirsit de saptamina.Vestea buna e ca nu mai am dulciuri prin casa.
ellinia spune:
Si eu tot 58 dar nu disper. Sambata aveam 57,7 dar aseara m-am prostit cu vreo 3,4 snitele ca-mi era foame de muream. Nu-i destul ca le-am facut si le-am mirosit, a trebuit sa le si gust, si nu m-am oprit la 1 din pacate. Nu-i nimic, am tot timpul din lume, ma consolez.
Musette, eu mananc dupa regulile Montignac, atata doar ca nu am mese fixe si gustarile de rigoare si lactatele nu sunt degresate. Incerc sa mananc cat mai multe fibre, cereale integrale in fiecare zi cu lapte sau iaurt, ciorba incerc sa mananc cat de des pot, oua fierte tari si diverse combinatii - seara - orez integral cu boabe de porumb cu un pic de ulei si otet, varza cruda cu branza sarata facut salata, dar fara ulei sau altceva, ton in apa, samd. Evit prajeluile de orice fel, carnea de porc, mai mananc de pui cateodata. Stii cum ar arata o zi ideala pentru mine? Cea in care dimineata mananc doua oua fierte tari, la serviciu doua cani de fulgi de ovaz cu iaurt, cea de-a doua cat mai spre 4, iar acasa mananc pe la 6 cel tarziu o farfurie de ciorba de pui sau vita, depinde. Foame nu are cum sa-ti fie, ai proteine dimineata, cereale integrale ziua care iti dau senzatia de satietate si ceva lichid si usor seara. Sau, in loc de ciorba seara, o salata usoara. Orice fel de legume combinate cu ciuperci sau ton sau pur si simplu pastai fierte si amestecate cu usturoi deshidratat si un pic de ulei, sunt super bune. Eu n-as manca crenvusti, au foarte mult zahar in ei si sunt super calorici. Si incerc sa evit zaharul sub toate formele lui, din mustar, kechap, diverse sosuri, bulion, gasesti zahar in mai toate alimentele din pacate.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ipearina spune:
Eu am 60,800kg! Desi ma laudam acum cateva luni ca o sa slabesc si ca o sa fac si miscare, n-am facut NIMIC. Insa gandul la vara, la mare, parca m-a motivat; oare cat m-o tine?
Mai tine cineva dieta dalma? Sau a tinut-o cineva?
Spor la slabit, cat mai putine pofte si cat mai multa miscare!
alina.n spune:
buna fetelor
greu se tin dietele astea,eu cand doream sa scabesc cel mai greu imi era sa renunt la dulciuri,cred ca as putea trai numai cu ele
eu foloseam in special gimnastica sau electro stimularea si regimul disociat care ma ajutat foarte mult
acum de cand am nascut reusesc sa slabesc fara efort pt ca nu prea am timp sa mai mananc,de multe ori uit iar pitica ,care a invatat de curand sa mearga are si ea grija de silueta mea
va doresc spor la atingerea targetului propus
_
Lose Weight Fast and Permanently Here
dulcetica spune:
Hai ca incep sa scad.Intrasem in panica!Dar acum ma chinui sa ajung inapoi la 57kg si abia apoi reiau.