Fulgusori(175)-BravoRamonika,Lauradi,Adriana&Biara

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Shtephy - pupici si de la noi pentru 2 fete frumoase Ce putin mai ai pana vine flacaul, ai emotii?

Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007

POZE

pentru nasterea propriui-zisa nu am , dar am pentru intalnirea cu bebe si pentru noua noastra viata in 4
eu chiar nu o vad pe Stefi decat calare pe el toata ziua

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Fetelor am realizat azi ca mi-a coborat putin burtica, pana acum nu o tineam pe picioare, dar azi o simt altfel. Sper sa nu se intample nimic pana pe 14 cand ar trebui sa fac cezariana, mai ales ca bebele meu nu este intors. A si ma cam doare mijlocul de ieri.

37 + Robert Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

monica_80 daca tot ai intrat in saptamana 40 si nici nu mai ai rabdare pana nasti(ceea ce este si normal) si mai si vine sotul acasa dupa 3 luni, atunci E LIBER LA GANDURI CE NU SUNT CUMINTI . Lasa plimbarea si .... simta-te bine. Marturisesc, ca eu de abia astept sa ajung la 39+. Am niste ganduri care imi tot dau tarcoale de cateva saptamani de cand am adoptat pozitia lupului (sotul urla la usa inchisa)

37+ moi si Cezara Maria
AMR 2+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Poze recente, la 33 de ani (eu) si 37 de saptamani (Cezarica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dankutza ,Doamne,esti tare dulce cu pozitia lupului

Crissa si eu imi tin burta pe picioare,dar bebe nu era coborat la eco de luni.Poate ne-au crescut burticile si de aici senzatia asta.

fug sa fac capitol nou

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 39+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

capitolul 176

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Apropos...scria cineva despre „debridare” si am gugalit si eu pe net sa vad ce-o mai fi si asta.... debridarea

Mergi la inceput