Pufuleti 01.02-2010 (61) Bravo Andre_lina!!!!
Raspunsuri - Pagina 20
KarmenS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia KarmenS ai si tu PM Mirela 30+ |
Multumesc frumos, fetelor, pentru cont si parola!
30 +
cristies spune:
Fetele eu ma bag la croit finetul. Vad ca si Sagetutza si Miremia sunt aici si o sa le rog sa faca ele urmatorul capitol.
Dar Alexutzzza ce o face?
33+
Tanaion spune:
Karmen da stiu ca esti si tu contractoasa.
O scoatem noi la capat
Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+
KarmenS spune:
citat din mesajul lui Tanaion Karmen da stiu ca esti si tu contractoasa. O scoatem noi la capat Tana cu Toma (10.11.2001) si 34+ |
Cu siguranta! Trebuie!
30 +
Nik0le spune:
Tanaion, bravo, e o mare realizare ca in conditiile astea ai ajuns la 34 de saptamani, dr mea mi-a zis ca la varsta asta fetitele se pot naste fara nicio problema, sunt "gata" mai repede decat baieteii. Chiar mi-a spus sa opresc antispasticele cand ajung la varsta asta a sarcinii, dar parca as vrea sa le mai iau pana la 35 de saptamani, sa fiu eu sigura. Ce putin mai ai pana la intalnirea cu bebe! Sper din suflet sa reusesc si eu ca tine. Ai grija cu contractiile alea atipice, odihna, multa odihna! Nu mai stiu nimic de miki, cred ca o s-o sun zilele astea.
xela, ma bucur ca ai intrat in concediu si ca esti mai linistita acum! Bafta la examen, sper sa te lase Andreea sa inveti. E bine ca te-ai organizat cat de cat, chiar daca n-ai spalat hainutele lui bebe inca, asta n-o sa-ti ia mult, bine ca le ai. Eu am cumparat un minim minimorum de hainute, am vreo 8 body-uri cu maneca lunga, 2 pijamale, una groasa, una mai subtire si un set cu bluzita, pantalonasi cu botosi, caciulita si manusi, toate dintr-un bumbac mai plin. Inutil sa spun ca n-am spalat nimic, n-am nici macar lista cu ce-mi trebuie facuta... cred ca ar trebui sa ma mobilizez. Multumesc pentru incurajare, da, nu mai e asa mult.
KarmenS, imi pare rau ca esti de-a noastra cu contractiile astea urate, tin pumnii sa fie bine!
unboticutz, of, fir-ar ele de contractii... stai cumintica si mai tine-l pe bebe la caldurica!
Ma intreb cum se mai simte alexia28... si ea avea contractii. Oare de ce nu mai scrie plateea, imi lipsesc bunatatile ei matinale!
Nico de Isabela si 29+ cu Irina
haircut spune:
Bravo, Andre_lina, felicitari mamica tare curajoasa
Bine ai venit pe lume bebe minunat, la multi,multi ani fericiti!!!
Nu-mi vine a crede ca a inceput invazia de pitici
Va pup dulce fetelor care ati ajutat-o asa de mult pe Andreea, sunteti foarte tari
30+
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui decenuela a..uitam...am fost aseara in mall vitan ca e la doi pasi de mine...si trecand peste full-eala care era...am vz la centrofarm aspirator din ala nazal...cum ii ziceati voi batista bb. e cazul sa fie luata de acu sau mai putem astepta? costa vreo 47 ron..e scumpa? 32+ |
sunt pareri impartite si la mamici si la doctori:
medicii nu prea o recomanda decat cand e bebe mai mare si in cazuri mai... extreme. Dr. Culcer zice ca e de preferat pompitza.
mamici care au folosit-o au fost multumite, dar nu stiu daca au incercat pompita. pretul e dezarmant. Eu iau pompita, pentru inceput si daca nu ma descurc (la Ana a fost ok), intreb dr. daca merita. pompite sunt de la 5 la 20 de lei.
Cris, 32+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 7 sapt.!!
lorex spune:
citat din mesajul lui adina_bulina Fetelor, cand aveti timp, rugati-va la Dumnezeu si pentru noi, ca maine plecam in Germania. Atat ne stresam cu diagnosticele de aici ca are bebe a noastra inimioara ba asa, ba asa... ca am hotarat sa facem pasul asta. Joi avem programare la o mare clinica de cardiologie pediatrica din Munchen si ne rugam din tot sufletul sa ne dea doctorii de acolo numai vesti bune. Va pup! si sa stiti ca desi nu mai scriu asa des, va citesc mereu. 31+ Maria Dalia |
Succes si drum bun Adina!!
Sper ca ai primit PM-ul meu.
Va asteptam cu vestti bune! Doamne-ajuta!
27+
AMR....28 de zile pana la urmatorul eco