Pufuleti 01.02-2010 (61) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Xela, eu sunt deja in a7a saptamana de stat la pat si ce m-a consolat cel mai mult a fost gandul ca aceasta va fi ultima mea perioada de relaxare si de respiro. Si oricum cand faci ceva pentru un scop si exista si o finalitate tangibila, parca e mai usor.

Cel mai greu mi se pare sa stai in spital o perioada mai lunga, mai ales ca acolo mai si auzi si tot felul de povesti, pe care vrand nevrand le transformi putin si in povestea ta.

Asa ca eu sunt foarte fericita ca bebe sta bine la caldurica si eu stau bine la caldurica.

Raluca Emanuela 29+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Gagici, ma bag si eu in seama cu subiectul cu pompita.

Cea de aspirator are urmatoarele dezavantaje majore. Trebuie manipulat de doua persoane pentru a fi cat de cat igienic si daca aspiratorul nu este extrem de bun, (adica atunci cand il aprinzi scoate praf) ii faci mai mult rau lui bebe.

Asa ca, ganditi-va daca de fiecare data cand ii scoateti mucisorii lui bebe mai e cineva care sa va ajute.

Cel care se foloseste prin aspirarea cu gura nu are supape, adica poti sa tragi mai tare si sa-i provoci rani.

Asta am auzit si eu. Deocamdata i-am luat pompita. Si mai vedem.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

KarmenS ai si tu PM

Mirela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

sagetutza, cu herpes poti sa nasti natural atata vreme cat nu ai pustule la fifi. care se vad cu ochiul liber.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu

la contacts dai add.
Daaa? Nu am stiut... bine nici nu prea m-a interesat problema ca pt mine era un motiv in plus de cezariana...

33+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

andre_lina, felicitari pentru fulguletul pufos! sa fiti sanatosi amandoi si sa va bucurati de-o viata lunga si frumoasa impreuna!

bravo si fetelor care au sustinut live travaliul!

eu scriu mai rar pentru ca am contractii si dureri de spate, sper sa mai tin cozonacelul la crescut. puiul meu sigur nu-i asa mare ca al andrelinei desi vad ca se inseala mult doctorii la masurat. bebele ei are o greutate super buna, il va ajuta enorm.

adina-bulina, Doamne ajuta sa fie bine inimioara!

34+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

se vede ca este zi libera,e activitate mare....sau o fi de la primul pufulete

cristies arata super prima pag

Nikole,Karmen,xela bn ati revenit

emanuelle bn ai vnt la pufuleti si de info cu listutele

adina_bulina suntem alaturi de tine,sa vii cu vesti bune

Andreea 27+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui KarmenS

Tananion si Nik0le, si eu sunt de-a voastra cu stat la pat si contractii. A trecut o luna jumate de cand mi s-a descoperit colul scurtat si au inceput contractiile si uite ca am ajuns, cu ajutorul lui D-zeu si la 30 s. Cand vad ca tu Tananion ai ajuns la 34s si ai tot tras-o cu problemele de la 17 s prind curaj!
Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat pentru toate!

30 +

Si eu am tot o luna jumate de cand mi s-a descoperit colul scurtat si de scurt ce era (cu toate ca inchis), s-a impus un cerclaj. Eu contractii nu prea am, cred ca era doar materialul meu prost.

Raluca Emanuela 29+ Sara Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Fetelor, cand aveti timp, rugati-va la Dumnezeu si pentru noi, ca maine plecam in Germania. Atat ne stresam cu diagnosticele de aici ca are bebe a noastra inimioara ba asa, ba asa... ca am hotarat sa facem pasul asta. Joi avem programare la o mare clinica de cardiologie pediatrica din Munchen si ne rugam din tot sufletul sa ne dea doctorii de acolo numai vesti bune. Va pup! si sa stiti ca desi nu mai scriu asa des, va citesc mereu.

31+ Maria Dalia

adina suntem alaturi de tine...
sa dea DD sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

KarmenS si blue_rain aveti PM.

33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KarmenS

Vreau si eu va rog frumos contul si parola de pe mailul comun.

30 +

ai PM

Mergi la inceput