Pufuleti 01.02-2010 (61) Bravo Andre_lina!!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Nu-mi vine sa cred ca avem deja primul pufuletz.

Felicitari andre_lina! Sa-ti traiasca baiatul grasunel si sa fie sanatos si sa-ti bucure toate zilele! Si tie refacere rapida si laptic din belshug pt bebe!

35+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2

AMR maxim 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

adina_bulina, ne rugam pentru voi sa fie totul bine! multa tarie si credinta!

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Multumim Emanuelle pentru informatii. De unde le ai, ca eu cred ca am pierdut cateva din mesaje.

Mai ai inca doua-trei si o sa fi on-line cu noi.

Succes!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Adina iti tinem pumnii sa fie bine inimioara!
Te steptam cu vesti bune.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

L-am adus pe bebe la varsta reala. Cer scuze...
Larisel, de aseara ne faceam griji de ce nu zici nimic...
Ce ma bucur ca au intrat toate fetele sa salute venirea pe lume a primului pufulete!!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

adina_bulina ne rugam pentru puiul mic. Sa primiti numai vesti bune.

Noi mai mult in pat stam ca nu vreau sa vina bebe acum. Macar sa facem Craciunul 2 in 1 ca de revelion ne putem cunoaste daca insista.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Multumim Emanuelle pentru informatii. De unde le ai, ca eu cred ca am pierdut cateva din mesaje.

Mai ai inca doua-trei si o sa fi on-line cu noi.

Succes!

33+

Informatiile sunt preluate dintr-o brosurica de la Euroclinic, unde fac si Scoala Parintilor cu al meu. Mai avem un curs si absolvim.
O sa pun listutele si pe mailul comun, de indata ce ma dumiresc cum activez PM-ul, ca sa imi trimiteti si mie parola de la userul comun.

Raluca Emanuela 29+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Fetelor, cand aveti timp, rugati-va la Dumnezeu si pentru noi, ca maine plecam in Germania. Atat ne stresam cu diagnosticele de aici ca are bebe a noastra inimioara ba asa, ba asa... ca am hotarat sa facem pasul asta. Joi avem programare la o mare clinica de cardiologie pediatrica din Munchen si ne rugam din tot sufletul sa ne dea doctorii de acolo numai vesti bune. Va pup! si sa stiti ca desi nu mai scriu asa des, va citesc mereu.

31+ Maria Dalia

Sa va ajute Domnul sa fie bine. Imi dau seama ce e in sufletul vostru si parca nici nu am cuvine. Fii optimista si ai mare grija sa fii cat poti tu de increzatoare ca totul va fi bine. Suntem alaturi de tine .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

adina_bulina, tin pumnii stransi sa veniti cu vesti bune din Germania! Sanatate multa!

emanuelle, bine ai venit! Multumim mult pentru informatii, mi-au placut asa tare ca le-am salvat! Noroc ca te-a vazut cristies, mesajele tale sunt inca moderate, nu apar in timp real. Mai scrie-ne repejor cateva!

cris.dogarel, de ce nu dormiti noptile legate? Adica de ce va trezeste Ana? E marisoara deja, m-as fi asteptat sa nu mai aveti problema asta.

mariucasara, ma bucur ca stai cumintica in pat, tine-o tot asa.

Tanaion, cum te mai simti?

KarmenS, bine ai revenit!

Nico de Isabela si 29+ cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Adina, suntem alaturi de tine! Te asteptam sa te intorci cu vesti bune. O sa fim alaturi de voi joi. Doamne da, sa fie bine!

tzontzo manager 32
poze

Mergi la inceput